BMW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW
« Re: Čerpadlo Kugelfischer
petr5: To fakt nevím, v auto kelly to asi nebude. Spíš bych se zkusil obrátit někam na e30.de, mají tam oddíl youngtimerseite nebo tak nějak a tam bys mohl něco najít.
Mimochodem, koukni se, co jsem potkal před čtrnácti dny ve Švýcarsku v takové zapadlé dílničce v Aarau, kousek od Zürichu:
« Re: Chlapi, poradte!
magic: Ale vždyť víš, že to nevidím černobíle a že jsem Tě jenom tak pošťouch. Občas mi to totiž nedá, když vidím nějaký ty Themy a 164ky jak ten náš provoz zvládají s poloviční graciézností než pětkové bavory a vypadají jako ze smeťáku, ať se jedná o lak, spasování dílů, stav interiéru a vyčvachtanost motorů.
Jaký jsou ty OMP brzdy? Dával jsi jenom kotouče a adekvátní segmenty nebo jsi měnil i třmeny, brzdové válce, dával stahlflex hadice atd?
Ta moje bába dělá stovku za těch sedm a něco taky, ale v zatáčkách na tebe ani nemyslím, je to totiž cestovní kupé, ne čtyřkola do vraceček.
Mimochodem, před čtrnácti dny jsme měli takovou erzetu s M5tkou od Strážného přes Prachatice, Netolice až do ČB. Je to tam zajímavý poježdění a známej to tam docela pekelně vodil, zajímalo by mě, o co by byla integrála rychlejší. -
"-- skrytý --" 14.10.03 14:52
« Re: Chlapi, poradte!
Tedy tvrdis, ze Talos z roku 1996 je na tom stejne jako ten tvuj Bavor? Tak si nekdy prijd prohlidnout ty moje, Jeden je z roku 89 (Delta Integrale, 215 koni, 0-100 za 5,7 s, stavitelny tlumice, 3 spery, brzdy OMP) a druhej z roku 95 (Delta HF, 193 koni, 0-100 za 7,25 s, elektronicky rizeny tlumice Bilstein, 1 spera). Ani jeden nevykazuje zadny z tebou popsanych zavad...asi sem divnej...
Díky moc za ten tip s e30.de.. po napsání do jejich fóra se mi už ozvalo pár Němců, zdá se, že toho Kugelfischera se podaří sehnat....takže ještě jednou díkes, vytrhl jsi mi trn z paty ;)