BMW

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW

• 00 Reagovat !

foto

25.09.01  20:49

« tak co bmw williams??

nejlepsi
    !!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

20.09.01  15:54

« TEMPOMAT

Mam takovy problem ze nekdy nefunguje tempomat.Proste to nereaguje.Bylo to namontovani pred 2 lety,original.Auto je BMW325TD.Prosim vas poradte jak to odstranit?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.01  15:50

« Re: BMW teplý starty

No ja mam stejni problem akorat s 325TD, z roku
    93.Byl bych velice rad kdyz mi to nekdo vysvetli.
    Za studena to nastartuje po prvem otoceny ale pokud motor je zahrati je to na dil.Mozna ze je to podavacim cerpadlem,nebo tim ze vsechno je zahratej a proto po hadicih unika tlak??Dekuji za reseni.
  • 00 Reagovat !

foto

05.09.01  17:11

« BMW teplý starty

Už se to tu někde řešilo, ale nějak to nemůžu najít. Na BMW 318TDS a při teplým motoru špatně startuje, mockrát musí votočit, někdy dokonce i natřikrát startovat. Za studena se votočí sotve jednou a běží. Čím, že to je?! Díkes
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.01  09:35

« Re: to kazan

Ani sem k Bychlimu nevolal, jelikož to číslo jsem si přečetl až před chvilkou a večer jsem sehnal ten chladič i s těma plastama přes celý to chladící monstrum za 3500. Moc vám díky. Doufám, že tu káru dneska rozhejbem.
    BTW: S tím tel. seznamem to bylo teda ošklivý, takhle odhalit mou pohodlnost (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.01  07:39

Ale v předchozím je to špatně: Vestec 19, tel. 02/41931793. Tak dej vědět, co ti pověděli.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.01  07:37

BMW BYCHL s.r.o.
    Vestec 02/19 41931793
    Ještě ti tady prozradím jeden zajímavej odkaz - telefonní seznam: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  16:31

A-HA, sakryš, výraz BLBOST budu interpretovat autorovi výroku., Děkuju
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  16:14

« to kazan

Blbost, z Golfa je inercooler do čverce, kdežto TDS motory mají intercooler ve tvaru dlouhého, úzkého obdélníku.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  15:43

« Re: BMW 318 TDS kombajn 1997

KOntakt na Bychla?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  15:42

Jo dostal jsem radu, že zatím tam dát z Golfa chladič. No ale radši bych ho koupil a dal tam ten správnej. JInak cenu na ten chladič mi zatím řekli jen jednu 50tisíc )o: což mi přijde jako totální kravina, když na klimu stojí 12tis.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  14:19

Taky jsem kdysi na mýho vysloužilce nemoh sehnat ňáký čidlo. Pak za něj na vrakáči chtěli slovy dva tisíce korun, šel jsem teda k Bychlovi přímo do BMW a stálo nový 251,- Možná by stálo za to zeptat se přímo kolik stojí originály. Protože třeba ten chladič co jsem koukal se v replice asi nedělá a těžko ho někde sehnat. Nebo tam zatím nabastlit ňákej jinej, nešel by tam třeba Peugeot 1,9TD?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  12:31

Kurňa, aktuální zpráva je, že nám chybí ještě nějakej ventil podtlaku, je při pohledu zepředu vpravo u naftovýho filtru. Snad jsem to popsal dostatečně. Prolezl jsem snad všecky možný inzeráty a nikde tohle auto nemaj )o: uf.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  12:22

Je to dovoz )o:
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  12:12

Asi by to chtělo se na to zeptat předchozího majitele, pokud to není dovoz.
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.01  10:40

« BMW 318 TDS kombajn 1997

Ahoja, máme tuhle káru na dílně, je střelená na předek. Bohužel původní majitel "chytře" odstrojil a někam zahodil rozbitý díly a rozpojil elektriku.
    Nemůžu nikde sehnat chladič turba intercooler. Nemáte někdo?! Spěchá to, tou károu totiž chcem jet na dovolenou )o: a bez tohodle krámu to nepojede. Chladiče vody, oleje i klimy máme, jen ten spodní pro turbo nemáme )o:. Taky chybí plastový kryt přes ty chladiče nahoře, jsou to dva díly jeden od předního rámu přes ten druhej co kreje vrrtuli a chladiče. Je to akutní, proto s tím prudím i tady.
    Druhá potíž je v tom, že kára po nastartování po pár sekundách odpojí cívku nebo co a motor zhasne, jako by se zapnul imobilizér nebo tak )o: Zná někdo tenhle problém?
    Kdyby cokoliv, pište klidně i na mail kazan@vlnap.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  11:51

« Re: Nazdárek

Čistě náhodou mám zrovna jedny volný, z máminýho Bavora, pořídil jsem jí teď R390 = 15,5". Chtěl bys je obutý nebo nahatý? Jsou to ty originál, který se na tyhle Bavory dávaly - cca 20 paprsků, jsou naprosto rovný (neházej), cena za nahatý 2.500,- Napiš kdyžtak na: zadek524@seznam.cz.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  11:33

« Re: Nazdárek

Jo jezdí pořád stejně a to od Té doby zestárnul o 20tis. km. Akorát do něj dolejvám vše potřebný a jezdím. Kupodivu se trochu zmenšila spotřeba - průměrně 9,1l/100km. Ještě jsem nenašel důvod, proč měnit. Jediné co se změnilo je lak - zase mi nějakej militantní důchodce bacil do plechu holí a tou mačkou (v zimě) na konci hole poškrábal dveře. Holt bydlím v baráku, kde je to spíš jak na LDN. Se těšim jak jim v zimě poleju chodník vodou:-))) Čistě náhodou - nevěděl bys o hliníkáčích 14" za rozumnej peníz?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  14:23

« Re: Kúpa BMW

Chcem to auto už dávno,tak to asi risknem,mal som aj ja ten starší model, bol som s ním spokojný, žiaľ karoséria je už na dnešné časy morálne zastaralá...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  14:01

« Re: Kúpa BMW

Zkorodované kapoty a ostatní části nejsou vinou špatnýho auta, ale svědčí o tom, že už asi auto bylo v minulosti bouráno a ty ohnilý části jsou po výměně nebo byly vyklepávány... a byla na nich provedená špatná antikorozní ochrana nebo nekvalitní lak. Neházej 524td do starýho železa, když kápneš na dobrej kus, budeš spokojenej, ale je to riskantní. Nebo můžeš zkusit starou 524td, ty jsou dobrý, celkem jsem jich měl už 13, tak je znám. Model E34 jsem už taky měl - dokud mi ho neukradli a když se tam podělá elektronika, snadno se to vyřeší zjednodušením, dá se tam mechanický vstřikovací čerpadlo ze starýho modelu a jede se dál, už jsem to viděl mockrát. Co jsem prodával díly z rozebranejch aut, tak si nekupoval ode mě čerpadlo nikdo, kdo měl taky starýho, ale brali si ho na opravu jako záměnu za ten elektronickej vehikl.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…