BMW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW
-
« Re: Rezerva paliva
Stává se to. Teda mě ještě nikdy, ale už jsem slyšel snad ze všech stran, že se má tankovat už když klesne hladina v nádrži pod půlku.Upřímně řečeno mi to nedává moc smysl, protože komory jsou přece spojeny u dna a tudíž dokud nemám na dně, nemůže mě takový problém zaskočit. Napadají mě jedině nečistoty v propojce mezi komorami. Fundovaný odborník nicméně může mít jiný názor, případně smysluplné vysvětlení. -
« Rezerva paliva
Zdravim, mam BMW 235 TDS (r.v. 95) a parkrat se mi stalo, ze mi za jizdy zhasl motor => docela osklivy! Po par telefonech jsem zjistil, ze by to snad mohlo byt nedostatkem paliva, coz se mi nezdalo, protoze jsem mel tak 15 l nafty, jeste nesvitilo ani hladovy oko. V Synotu ve Zline mi rekli, ze si mam pri nalit plnou. Nezdalo se mi to, ale nakonec to byl ten problem, proc mi auto chciplo. Prej je to normalni, ze se z jedne komory v nadrzi palivo sem tam nepreleje do druhe, ze ktere se nasosava. Mel jste nekdo taky takovej problem a da se to nak vyresit? Diky -
« Re: BMW teplý starty
S mým 325 TD mám podobnej problém. Teplý starty jsou otázkou 2 - 5 sekund, ale to je maximum. Ale vždycky napoprvé. Asi je to vlastnost teplýho motoru, to se dá akceptovat, protože se tu tenhle problém skutečně objevil víckrát.
Většinou mi pomůže trik z doby šajzovky - při startu stát na plynu tak z 1/3. Pak to naskočí na jedno brnknutí.
Pokud ti ale auto startuje třeba až napotřetí, dej ho do servisu. To není normální a zvlášť u BMW! -
« Re: BMW teplý starty
No ja mam stejni problem akorat s 325TD, z roku
93.Byl bych velice rad kdyz mi to nekdo vysvetli.
Za studena to nastartuje po prvem otoceny ale pokud motor je zahrati je to na dil.Mozna ze je to podavacim cerpadlem,nebo tim ze vsechno je zahratej a proto po hadicih unika tlak??Dekuji za reseni. -
« Re: to kazan
Ani sem k Bychlimu nevolal, jelikož to číslo jsem si přečetl až před chvilkou a večer jsem sehnal ten chladič i s těma plastama přes celý to chladící monstrum za 3500. Moc vám díky. Doufám, že tu káru dneska rozhejbem.
BTW: S tím tel. seznamem to bylo teda ošklivý, takhle odhalit mou pohodlnost (o: -
« Re: BMW 318 TDS kombajn 1997
Taky jsem kdysi na mýho vysloužilce nemoh sehnat ňáký čidlo. Pak za něj na vrakáči chtěli slovy dva tisíce korun, šel jsem teda k Bychlovi přímo do BMW a stálo nový 251,- Možná by stálo za to zeptat se přímo kolik stojí originály. Protože třeba ten chladič co jsem koukal se v replice asi nedělá a těžko ho někde sehnat. Nebo tam zatím nabastlit ňákej jinej, nešel by tam třeba Peugeot 1,9TD?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!