BMW

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW

• 00 Reagovat !

foto

26.04.02  18:47

« Na co uhrát nehodu?

Kluci,mám dost blbý pocit. Vcera jsem byl v Brne na BVV a cestou zpet jsem vykotil mého Compactka do svodidel, byla to má chyba jel jsem 120 km/h a kdybych nezacal brzdit byl bych na druhé strane dvouproudovky, ta zatáčka se dá podle mého projet s plynem tak max. 80km/h. Dup jsem na brzdy a snazil se auto stabilizovat, bohuzel jsem chytl pravým předkem o svodidla, následně i levým zadkem. Vystoupil jsem z auta a zjistil, že to není zas taková hrůza a jel dál. Ale co teď?
    Máte někdo nějaké zkušenosti. Pojistku havarijní nemám. Máte nějaký tip či zkuišenosti? Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.02  15:42

« Re: Re:

co ti budu povidat, u nas v praze taxikari taky tuni, vcera jsem jel za exotem, koktavka 1.6 kombi nebo co to bylo za motor, vepredu ty klasicky * pres svetla co to auto totalne zhnusi a tak. Okapova roura misto vejfuku. Hm mne ty dva bavoracky vyhovujou, akorat mam uhnilej nastup do koncovyho dilu, nechce se mi ted rvat desitku do auta tak to ma takovej hutnejsi zvuk, * je ze v ty sedme to neni slyset ale vubec :)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.02  23:46

« Re:

to KS: Tak takovýhle oktávky mají u nás v Budějcích jenom taxikáři. Je to velká legrace, ale u nás v Budějcích jezdí taxikáři-tůneři :o) a nejradši s modrou oktávkou a stříbrnejma spojlerama, vypadá to jak těsně před stříkáním po bouračce. Nikdo jinej tu oktávky neladí, jsou to střepy s krátkým rozvorem, tlustou * a náhonem špatných kol :-D

S výfukem to není tak zlý, jsou opravdu dobře řešená potrubí, která dají vědět okolnímu světu basovějším tónem, co se ve Tvém motoru skrývá, ale uvnitř nevíš o ničem. Navíc jsou varianty výkonových (!!!) výfuků, které ztišují zevnitř i zvenku! Na silným autě nevypadá ani velká koncovka tak hrůzně (i když přímo ty okapový roury a ještě ohnutý nahoru že prší až na ventily nemusím), ale když vidím Peugeot 106 s jeho 13" kolečkama na třech šroubech a vzadu rouru jak od *, tak se mi kroutí huba do úsměvu :o)

BMW jsou IMO už z továrny krásná auta a když mají k tomu ještě tovární úpravu (teď letí třeba decentní M-Paket na pětkovou řadu), není na nich naprosto co upravovat, už to jde prakticky jen zkazit. Jsou výjimky, ale je jich jako šafránu. IMO občas dokázali zkazit design i takoví mistři jako Alpina a to jsou ti nejlepší z nejlepších.
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.02  18:34

« Bez nadpisu

a nejvic mne stejne dycky dojme oktavka na sedumnackach kde jsou videt vzadu ty bubny, kridlo ve stylu mitsubishi lancer EVO VI, a rozsviceny mlhovky
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.02  18:30

« Re: Oprava hotova, Cabrio

jo tak v tom ti rozumim.
    nez jsem presel na bawora tak jsem mel scorpio cosworth, decentni plasty ze sady ford RS co se na to dali ve fabrice a original ford 16" kola. Bohuzel ti golfovi kaspari se schazej , schazeli na OMV kde jsem vedle bydlel. Kdyz vynecham to ze s tema dvoulitrama nebo co to meli se mnou chteli zavodit :-) tak mne dycky bavily jejich dobre mirene rady ala : nech si snizit podvozek a tvrdsi pera. Moje odpoved, uz je z tovarny dost nizko, podvozek to ma original ze soutezni sierry cosworth takze nakejma zasahama do toho bych tomu asi moc nepridal. nebo dej si tam poradnou koncovku na vejfuk, odpoved a to mam za jizdy poslouchat jeste kraval ? rady typu dodelat dalsi kridla, napisy a pruduchy jsem prechazel s usmevem :)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.02  14:56

to KS: Mě se Golf kdysi moc moc líbíval, ale právě takovíhle to zprofanovali a zesrali, takže teď se do něj neposadím dokud mě nezačnou brát kravský řetězy kolem krku :o)

Šestka je krásná, ale uznávám FUNKČNÍ tuning skrze KN filtr, Laděné výfukové potrubí, nižší a tvrdší pružiny a tlumiče (Eibach, H&R, Koni), změna kol (BBS RC 17" jsou na ní krásný gut!), ale olepování plastama je hnus fialovej! To samý platí o vyřezávání rádoby funkčních průduchů.

Čestná výjimka platí pro jednu 635CSi, která byla k vidění v Brně na podzim. Měla za předními koly ten výdech z blatníku alá Z8 (žraločí žábry) a opravdu to vypadalo velmi dobře (jako kdyby to tak designér Paul Bracq chtěl) a navíc to mělo funkci odvádění horkého vzduchu z motorového prostoru.

Při každém zásahu do karoserie je třeba dlouho přemýšlet, jestli to vůbec má smysl, bude to k něčemu vypadat a hlavně sloužit. Myslím ale, že o tom tihleti "tůneři" moc nepřemýšlí. Golf se přitáhne z Rakous za pět tisíc šilinků a pak se na něj dá klidně dopředu lopata a do kufru zapíchnout vidle, to je přece jedno :o) aneb křídlo je moderní, stojí dost peněz, navíc ale umí perfektně zhoršit aerodynamiku a auto s ním vypadá jak polička pod počítač :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.02  12:41

hele kamarad mel golfa rallye, turbokompresor, plnejch 4x4, super kara, cistej design zadny *.auto na pohodovy vyblbnuti, diky motoru G60 a ty ctyrkolce to jelo a drzelo. Karu prodal, nak se zacla * a tak, koupil to nakej tydyt, ted jsem ji po pul roce videl, svitive voranzovej lak,laminatu ze to sotva uveze, mracidla do pulky svetel, jeden vztycenej sterac atd. skoda mluvit, skoda ze u tech fotek nebyl mail, napsal bych mu ze je nesvepravnej idiot takhle vykurvit celkem skvely auto.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.02  12:38

dostavam infarkt kdyz to slysim. sestka je hezka sama o sobe a nepotrebuje vubec ale vubec nic ;)

proc ti lidi nezustanou u golfu a kadetu a musi kurvit i jiny auta ?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  15:40

Dovedeš si představit 635CSi s vyřízlýma výdechama na kapotě, NIKE přes zadní okno a reprák jak větrák? Já bych jí nikdy takhle neublížil.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  14:22

ja na moji minulej tejden otocil 250tisic, motor tika jako svycarsky hodinky, neni pod nim ani kapka oleje. Koupil jsem ji za 120 a naky drobny. Tyhle sestivalce 400natoci v klidu, u toho je dycky dulezity jak se s tim jezdilo predtim. A zrovna u sedem je velka pravdepodobnost ze to neni auto pro devatenactilety piloty co to ovesi laminatama, ti at si nechaj golfy :).
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  07:19

to KS: Sedma je mimochodem skvělý auto za ty prachy. Sice bejvaj všechny přes 200 tkm, a to i značně, ale tohle auto půl miliónu při slušným zacházení a údržbě prostě najede. Za kolix ji dostal Ty?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  13:28

almaru pochopitelne automat jak se na E32 slusi a patri, premejslel sem ze bych koupil do automatu lepsi cip, ale nejak mne to prechazi, s tim jak to jezdi prepnuty do sportu jsem spokojenej a ja jsem pohodlnej ridic ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  13:26

jo jo, i s tupounskym ASC. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.02  20:19

to KS: Jo, stejnej motor jako moje, ale bez pohotovostní hmotnosti 1420 kg, krátce odstupňované převodovky a se zbytečnejma dvouma dveřma navrch :o) LSD tam máš?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.02  16:07

jo v tom ti neporadim, ja mam E32 a sem spokojenej parchant :)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  21:38

to ks: Pětka je celkem nudná, ale je to první pořádnej polykač kilometrů, stará trojka mi připadá dobrá akorát na machrování do města. Je to motokára, ale na cestování je fakt lepší 5+. Pětka E34 je i pro mě nudná (miluju dvoudvířka) a pětka E28 to je úplněj žigul. Já bych asi nic jinýho než šesťuli nechtěl a spíš jsem pomýšlel na ameriku. Jenže ta mi ulítla a prof ji prodal dřív, než jsem měl peňouzky na kupě. Ještě teď mě to občas zamrzí, i když vím, že mi v garáži stojí nejhezčí evropský auto v týhle cenový relaci (alespoň pro mě je to tak).
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  20:15

vsechny klasicky ctyroky bavory nez ty svetla zacli cpat za sklo vypadaj hezky :), jenom petka (E34) mi prijde takova nudna.
  • 00 Reagovat !

foto

15.04.02  19:03

« Oprava hotova, Cabrio

Dneska jsem dodělal termostat do mojí 635CSi a příští tejden už přijdou na dobírku ty papíry. Pak jenom pojistka a hurá! Jinak po výměně termostatu je to úplně jinej motor. Jde hladce a rychle do otáček, volnoběh ledově klidný, teplota skálopevně na čtvrtý čárce za modrou. Nekouří, nežere 17, ale 12 a vůbec z toho mám velkou radost.

Dneska za mnou byl jeden známoš a přivezl 320i Cabrio. Tmavomodrá metalíza, fakt pěknej kousek. Akorát má pryč koník na vačce a práská to jak helikoptéra. Tohle auto má skvěle nadčasový tvary, fakt radost pokoukat. Ještě za třicet let, kdy po leckterým autě ani neštěkne pes, se mi bude tohle auto líbit.

Tak zdar bavoráci. _RB_
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  14:58

« Re:

Ahoj

Kamos se absolutne zblaznil do vyse uvedeneho typu automobilu. Mohli byste poradit :

1. Zda se da sehnat tento vuz v solidnim stavu od r.v. 1995 do 300KKc ?

2. Jaky je tento sestivalec (asi nebude tak spatny,ze:-) )? Ma nejake neduhy ?

3. Jaky je na nej mozny udelat tuning ?

Za kamose predem dekuji za Vase odpovedi Waters.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.02  19:19

« Re:

Není to zrovna málo. Má to servisní knížku, bylo to koupené u nás? Na ty roky to má celkem málo najeté a pokud to není doložené tou serviskou, tak to určitě nebude pravda. Z fotky to nejde moc poznat, ale vypadá to, že to má ledvinky, které se montovaly do 94. Zjisti si posledních 7 čísel VIN a na www.bmw.cz je "vyhledávání podle VIN" - vypíše to pár základních údajů, mj. i rok výroby.
    Pokud by to mělo všechny papíry a kilometry odpovídaly, tak by to ale nemuselo být zas tak špatné.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…