BMW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW
« Vyjmutí originálního autorádia
A pro velký úspěch v tomto fóru ještě jedna prosba:
Pokouším se vytáhnout originální Bavaria autorádio, ale samozřejmě nemám žádnou dokumentaci, takže nevím, jak to přesně udělat.
Když odstraním dvě krytky po stranách autorádia, najdu pod nimi celkem čtyři dírky, do kterých evidentně patří přípravek pro vysunutí rádia ven. Problemo je, že ho nemám. Vytáhnu to i bez něj? Nebo jsem bez něj nahranej?
Jsem v koncích a potřeboval bych to mít v sobotu ráno venku. Poradí mi někdo, plííííííííííz?
Díky -
« Automatická anténa na E36
Chlapi, nevíte někdo, jestli ve v E36 připravený vodič signálu pro vysunutí autom.antény, nebo ho budu muset natáhnout sám? Nemám žádný schéma toho auta. Jestli někdo máte něco takovýho k dispozici, nebo víte o linku, kde by bylo vystavený, dejte vědět. Dík. -
« Re: nová 5 !!!!!!!!!!!!!!
to kotik: Ne, ich bin češskyj guy :o) Teď jsme měli sraz 635CSi na Lipně, no bomba. Jsou tam skvělý silnice, perfektní povrch a když tam jede 12 šestek za sebou a řežou ty zatáčky 120-140 km/h, tak to je učiněná radost. Reportáž bude v příští modrobílé revue, takže hopla na stánky! Na podzim bych s ní měl bejt v Brně, uvidíme, řekl slepý :o) Svezu Tě rád, já taky lidem okupuju auta jakmile za něco stojí. Včera jsem si užil powerslidů do sytosti v Nissanu 300ZX 360PS. -
« Re: nová 5 !!!!!!!!!!!!!!
to rbaron: tak na novou sestku uz se tesim nekolik let.. od te doby, co jsem se dovedel, ze bude.. uz tehdy vypadala podobne jako z9.. ale byla bila... :-)a mensi
a stara sestka je muj sen od malicka... proste krasa.. nejsi z moravy? ze bys me svezl :-) -
« nová 5 !!!!!!!!!!!!!!
tak co? uz jste ji videli? akorat mne prekvapuje, ze na auto.cz zatim zadna zminka. a nebo jsem spatne hledal??? jinak v tom auto-motor-sportu tam jsou 4 stranky, ale dve obrovsky fotky. v desingu se uklidnili a petka je zase tak nadherna !!! odtrhova hrana vika kufru je totalne nadhernej a vychytanej kousek presne v baworackem stylu. je tam jeste fotka nove Z3. taky pekny, ale nemuselo to byt tak kulaty jak "suplik" TT. (a ze TT je suplik !! :-)) ) No krasa.. -
« Keyser_sozemu:)
Ahoj, překlep jsem se pravej zadek. Jinak je ok. Nastesti dvere jsou v poradku, staci no v uvozovkach koupi pr.pr.svetlo+pr.pr.blinkr bily+pr.pr.mlhovku+pr.pr.blatnik+pr.zad.… no to by stačilo. No a jeste vsechno laknout, tzn. blatniky, narazniky, masku. Světlo je ok, mozna by stačilo vyměnit jen skličko Hella, ale je utrzený s těch plast. držáků.
Pokud mas nejaky napad, napis mi prosim na e-mail: lothar.fcb@centrum.cz tve tel. spojeni a ja ti brnknu a uvidime:)