BMW

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW

• « 00 Reagovat !

foto

26.05.02  11:10

« Re: to rbaron

to Schumpeter: Já jsem tu o šestce psal, takže se koukni do tématu "350 km/h a vic" asi toho není víc, co bych o ní napsal. Fotky jsou na:

[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

Jo a já jsem ten tlusťoch :o/
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.02  13:42

« Re:

tos toho moc o ty sedme nerek, :-) ale kup ji, sedma je pohoda, mam 91ku 735ku, plyn v tom je taky.
    Jako potencionalni kupec si prolez moje stranky, treba najdes neco uzitecnyho e32.webpark.cz
  • 00 Reagovat !

foto

24.05.02  11:54

« to rbaron

ták, mám tě, sem určitě přijdeš. Před pár dny jsme si něco psali, ale reakce žádná, takže´s tam asi nebyl (nebo už mě taky bereš za * v trávě :-)?).Jestli ti moje kecy (přehnal jsem je) pod kůži nevlezly/nevlezou, no sorry, jinak mi zkus říct svůj názor. Potřebuju spojence, někoho, kdo má evidentně rád stejné věci jako já - jinak zůstanu ubohý Trumpeter, teoretik, co vadí drsňákum při chlapské konverzaci.....:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.02  22:04

« Re:

to carter: Znam manika, co na ni ma 380tkm a v pohode. Tenhle motor je neprustrelnej pri dobre udrzbe. Nevytacet za studena, po jizde na krev nechat vyblafat. Nic vic nepotrebuje, jen jezdi a jezdi. Umi jezdit kolem 10 litru, ale taky 18, podle toho, jak maz tezkou nohu.
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.02  21:35

« Bez nadpisu

cus lidi mam prilezitost koupit 7mu e32 z 90,3.5l je v tom plyn dobry nebo ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.02  14:36

« Re: rada??

nevali se vam nekomu doma ten ventil co je na hadici odstrikovace svetel aby svevolne kapalina nevytekla ?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.02  09:23

« Re: rada??

to k.o.k.s.: Je jich všude jako sr..ek, takže jenom problém vybrat dobrý kus. Šestiválcový dvoulitr nedoporučuju, to spíš 318is. Když šestiválec, tak dvaapůllitr. Nebo Alpinu B6 3.5 s řadovou 6 třiapůlkou, jedna tu jezdí po ČB.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.05.02  19:37

« rada??

nevi nekdo o naky E30?? nejradsi 6valec - jinak pridejte zkusenosti, problemy, ceny, atd. moc dikes!!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.02  17:01

« Re: Vyjmutí originálního autorádia

Pokud si pamatuju dobře, je to právě tak jak Luckíno říká...
  • « 00 Reagovat !

foto Kolik80

Kolík80 20.05.02  16:35

« Re: Vyjmutí originálního autorádia

Nevim jak u Bawka, ale u Renaultu stačí do těch dírek zastrčit obyčejný drát, nebo malinký šroubovák.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.02  00:00

« Re: Automatická anténa na E36

+12 a signál od rádia? Já tu anténu ještě nekoupil, takže nevím, jak je vlastně řízená, ale předpokládám, že tyhle dva dráty jsou přesně to, co potřebuje? Tak díky, podívám se tam.
  • 00 Reagovat !

foto

18.05.02  00:00

« Vyjmutí originálního autorádia

A pro velký úspěch v tomto fóru ještě jedna prosba:
    Pokouším se vytáhnout originální Bavaria autorádio, ale samozřejmě nemám žádnou dokumentaci, takže nevím, jak to přesně udělat.
    Když odstraním dvě krytky po stranách autorádia, najdu pod nimi celkem čtyři dírky, do kterých evidentně patří přípravek pro vysunutí rádia ven. Problemo je, že ho nemám. Vytáhnu to i bez něj? Nebo jsem bez něj nahranej?
    Jsem v koncích a potřeboval bych to mít v sobotu ráno venku. Poradí mi někdo, plííííííííííz?
    Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.02  18:33

jeste abych dodal, ja to v E32 mam, i kdyz ma jinak tu interni antenu s komplet systemem,
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.02  18:33

se koukni ne ? :-) mel by tam bejt cervenej a bilej drat, cervenej je +12, bilej signal od radia
  • 00 Reagovat !

foto

15.05.02  14:14

« Automatická anténa na E36

Chlapi, nevíte někdo, jestli ve v E36 připravený vodič signálu pro vysunutí autom.antény, nebo ho budu muset natáhnout sám? Nemám žádný schéma toho auta. Jestli někdo máte něco takovýho k dispozici, nebo víte o linku, kde by bylo vystavený, dejte vědět. Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.05.02  07:27

« Re: nová 5 !!!!!!!!!!!!!!

to kotik: Ne, ich bin češskyj guy :o) Teď jsme měli sraz 635CSi na Lipně, no bomba. Jsou tam skvělý silnice, perfektní povrch a když tam jede 12 šestek za sebou a řežou ty zatáčky 120-140 km/h, tak to je učiněná radost. Reportáž bude v příští modrobílé revue, takže hopla na stánky! Na podzim bych s ní měl bejt v Brně, uvidíme, řekl slepý :o) Svezu Tě rád, já taky lidem okupuju auta jakmile za něco stojí. Včera jsem si užil powerslidů do sytosti v Nissanu 300ZX 360PS.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  16:36

to rbaron: tak na novou sestku uz se tesim nekolik let.. od te doby, co jsem se dovedel, ze bude.. uz tehdy vypadala podobne jako z9.. ale byla bila... :-)a mensi
    a stara sestka je muj sen od malicka... proste krasa.. nejsi z moravy? ze bys me svezl :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.05.02  14:06

to kotik: Já se spíš těším, jak bude vypadat nová 6ka. Třeba už za patnáct let ji přikoupím k tý mý starý :o)
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.02  13:09

« nová 5 !!!!!!!!!!!!!!

tak co? uz jste ji videli? akorat mne prekvapuje, ze na auto.cz zatim zadna zminka. a nebo jsem spatne hledal??? jinak v tom auto-motor-sportu tam jsou 4 stranky, ale dve obrovsky fotky. v desingu se uklidnili a petka je zase tak nadherna !!! odtrhova hrana vika kufru je totalne nadhernej a vychytanej kousek presne v baworackem stylu. je tam jeste fotka nove Z3. taky pekny, ale nemuselo to byt tak kulaty jak "suplik" TT. (a ze TT je suplik !! :-)) ) No krasa..
  • 00 Reagovat !

foto

03.05.02  16:49

« Prihlaseni motorky

Hledam nekoho,kdo mi i za odmenu pomuze prihlasit legalne dovezenou, proclenou motorku BMW s papiry z Rakouska. Bohuzel byla dovezena v cervenci 2001 a je vyrobena v roce 1997 = nejde ted prihlasit. Diky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…