BMW

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW

• « 00 Reagovat !

foto

29.05.02  19:28

« Re: to rbaron

to RobinM: Jestliže Ti rodiče nedávají kapesné víc než je průměrný plat v tomto státě, zabal to. Je to nesplnitelný sen. Já jsem koupil šestkovýho bavoráka v půlce března. Fajnovej kousek ze Švýcarska, najeto 177tkm. Dneska je konec května a já slavnostně ohlašuji, že bez započtení pořizovací ceny a fúry benzínu, kterej už jsem projel, do něj volně zapadlo asi 26 tis. Kč a to ještě nemám hotový přihlášení. Je to reálnej a splnitelnej sen, ale když tomu autu můžeš dát tu péči a máš na to. Jinak budeš strádat Ty i auto a ani jeden z toho nebudete mít dobrej pocit. Takovej je názor můj :o/
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.02  14:24

« Re: to Robin

To vypadá pěkně. Ale osobně bych volil spíš asi nějakou "obyčejnou" E30, tohle už budí moc pozornost...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.02  14:09

mrkni na bmwbychl.cz ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.02  11:29

Robin: a zač vlastně je, to M-ko? (jestli jsem to nepřehlíd) Jinak jasně, když vezmeš 13ti letý bawo, chce to mít taky nějaký prachy jako rezervu, a taky to chce umět si na tom ty lehčí věci udělat sám.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.02  11:22

Což o to:)), já si taky myslim , že je to skoro mýtický auto. Chtěl bych ho všema deseti. Potíž je v tom , že studuju, na autě si nic neudělám a veškerý peníze jsou od rodičů:-( Nechci prostě prodat Feldu a kolo jen kvůli tomu, abych koupil 13letý báwo a scháněl dalších 100 kolíků na to aby to jezdilo pohromadě:) Ahoj R.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  22:52

to Schumpeter: Jakej login? Jakej turek? Jaká francoužštína??!! :o) Dozvěděl ses, cos chtěl? Mě se to nechtělo smolit znovu, když už je to tu pro všechny a plus ty obrázky jsi viděl?

Jo, C70 jsem viděl jenom jednou ve stříbrné, zbytek byla tahle zlatavě medová metalíza, což je moje nejoblíbenější barva na světě. Na člověka jsem nekoukal, jenom na svůj otáčkoměr :o)

to Robin: M3 E30 je podle spousty lidí ten nejlepší bavorák a jedno z nejlepších aut na světě. Je to stejná legenda mezi auty se zadním náhonem jako je legendou Impreza mezi čtyřkolkami. Jezdí jako motokára je asi nejčastěji používaná věta.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  20:49

« Re: M3?

No on neměl eMko, sorry ani ted to není eMko. Předtím měl e30 325e tedy 2.7L a ted má ostřejší 325iS 2.5L Nicméně ta americká verze je prostě bomba záležitost a to vše za 40 tis Kč bez papírů. Papíry použíl právě z tý ukradený 2.7.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  20:07

to "moje" EMko je první čtyřválec 2,3 195 ps, je to strašně vyšlechtěnej motor ,takže ten průměr, řek bych, může vklidu sedět. výrobce uvádí něco přes deset :-)...
    PS: co měl tvůj kámoš mezi 325kou a tímhle? chci vědět jak vypadá evoluce Emkaře:) Zdraví Robin
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  14:37

Mňó, takže dík za vše. Mohlo mě napadnout, že to tak bude, s tím tlusťochem. Měl jsem sice na mysli německého turka, ale "warum nicht" :o/.Smazat to nejde, leda tak změnit login, na což seru kolmo. Nevyšlo, zmýlená. Excuses-moi, je ne l´ai pas fait d´exprés.
    Jen jedna otázka, letzte Frage : To Volvo C70, T-5, co´s ho tuhle předjel : byla to zlatá metla (do šediva), spz.: 1A2..., a hololebec uvnitř ?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  13:16

Jo a bylo z New Jersey. Komplet US papíry. Takže Je prvním majitelem tady v ČR. Jinak jsem se díval na odlišnosti. A má to klasický poziční světla na boku nárazníků. V předu na boku žlutý na boku v zádu červený. V předu pozičky taky žlutý. Rychloměr je milích (pod číslama v mílích jsou malé km) a taková ta tradiční ručička pod otáčkoměrem co měří aktuální spotřebu je v MPG tedy čím větší hodnota tím menší spotřeba. No a údaja na přistrojové desce jsou napsaný, nikoliv nakresleny symbolem. A pak takové normálnosti jako, že ABS se jmenuje Anti-lock, v pravém bočním zrcadku je nápis, že objekty v jsou blíže než zrcatko ukazuje a originální radio chytá jen liché frekvence. Pohoda...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  13:10

Včera koupil kamarád BMW E30 USA verzi 325 iS 1990 bílá barva. Komplet výbava, včetně kůže, airbagu, tempomatu, TCS, klimatizace, šíbru atd... Najeto 118 tis mil. Auto jako nové a všechno je funkční (i klima) koupil ho za 40 bez papírů. Ty má na stole, protože mu byla před půl rokem jedna 325 už ukradena... No tak si ted chrochtá blahem. 13 litrů je blbost. Včera s tím jezdil jako prase a chtěl mi ukázat že má lepší akceleraci.. ... no nemá, jen 6 válců o proti mojim 8. nicméně dračil co to dalo a průměr na palubáku 12,4 l/100 pohoda. Na tempomat po dálnici si myslím, že to pojede tak za 8.5 za 9. Když já jezdím po dálnici za 9.5.... Pohoda auto.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  12:46

No mě se to právě taky moc nezdá:-) Je to nějakej dovoz ze států ...něco přes 70t mil. Dneska jsem z toho trošku vystřízlivěl: na e30.cz jsem objevil průměrnou spotřebu 13 l :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.02  12:41

13 let a 120tis km? To se mi moc nezdá, i když, stát se to může. Copak to má za původ?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.02  12:22

« M3?

čau lidi! Chtěl bych se vás zeptat na M3 E30 1989 ,120tkm... Jak se s tim jezdí, co spapá, co odchází,co už nejspíš odešlo? Jezdim ve feldě 96, ,ale jak sem viděl tenhleten kousek ,tak mě to chytlo za srdce. Teď si to potřebuju akorát rozumově zdůvodnit ,proč to měnit za feldu do kteerý sem napral už takovejch peněz, aach jo.. :-( Dík Robin
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.02  11:10

to Schumpeter: Já jsem tu o šestce psal, takže se koukni do tématu "350 km/h a vic" asi toho není víc, co bych o ní napsal. Fotky jsou na:

[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

Jo a já jsem ten tlusťoch :o/
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.02  13:42

« Re:

tos toho moc o ty sedme nerek, :-) ale kup ji, sedma je pohoda, mam 91ku 735ku, plyn v tom je taky.
    Jako potencionalni kupec si prolez moje stranky, treba najdes neco uzitecnyho e32.webpark.cz
  • 00 Reagovat !

foto

24.05.02  11:54

« to rbaron

ták, mám tě, sem určitě přijdeš. Před pár dny jsme si něco psali, ale reakce žádná, takže´s tam asi nebyl (nebo už mě taky bereš za * v trávě :-)?).Jestli ti moje kecy (přehnal jsem je) pod kůži nevlezly/nevlezou, no sorry, jinak mi zkus říct svůj názor. Potřebuju spojence, někoho, kdo má evidentně rád stejné věci jako já - jinak zůstanu ubohý Trumpeter, teoretik, co vadí drsňákum při chlapské konverzaci.....:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.02  22:04

« Re:

to carter: Znam manika, co na ni ma 380tkm a v pohode. Tenhle motor je neprustrelnej pri dobre udrzbe. Nevytacet za studena, po jizde na krev nechat vyblafat. Nic vic nepotrebuje, jen jezdi a jezdi. Umi jezdit kolem 10 litru, ale taky 18, podle toho, jak maz tezkou nohu.
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.02  21:35

« Bez nadpisu

cus lidi mam prilezitost koupit 7mu e32 z 90,3.5l je v tom plyn dobry nebo ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.02  14:36

« Re: rada??

nevali se vam nekomu doma ten ventil co je na hadici odstrikovace svetel aby svevolne kapalina nevytekla ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…