BMW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW
"-- skrytý --" 14.06.02 14:28
« Re: M3
Nejenom ze na bývalce M3 E30, ale i na bývalce M3 E36. Na tu první jsem je kupoval v SRN na te E36 uz byly. Smula. Byly fakt pekny ale spatny s cistenim to bylo. Jinak na sestkach jsou naprosto nejdokonalejsi. Pozor ale na ET sestky meli nejake male. Ty z kola z M3 bys tam asi nedostal. Nekde mam kontakt na chlapa co ma dobry zdroje a ma leccos zajimaveho na Alpiny a sportaky vubec. -
« Re: M3
Hrubágo, okamžitě vybal, kde se u nás daj sehnat 16" nebo 17" kola Alpina! Teď jsem je viděl na Tvý bývalce E30 M3. Jsem do nich blázen, no úplně hotovej! Jsou to nádherný kola, i ventilek mají pod deklem a vzduch vedenej loukotí. Není na nich ani písmenko! viz alpina.de
VEN S TÍM!!! -
"-- skrytý --" 14.06.02 09:25
« Re: M3
K mani byla M3 E30 a znamej ji prodal za 123.000 a nebyla nejak spatna, spis kosmeticky na dodelani. Chyby kastle byly v 90% pripadu i ze rezly hrnce v prednich podbezich tam kde se napojujou na nosnik. Jinak jestli tam mas takovyhle kola (soudky na pivo - ty vpredu jeste jdou) tak si kup rovnou tech lozisek jeste par do zasoby. Protoze jsem s kolama experimentoval asi rok tak vim ze vetsi sirka a male ET docela nicej jinak slusny jizdni vlastnosti. Jinak jsem ten link sem asi hazel ale ta bejvala moje je tady:
« Re: M3
kamikaze :Jo!! Fotky I kara fakt perfektni. Nevim, do jake miry Te to potesi, ale vsechny je mam uz daavno stahnuty ;). Jo a fotka 110 byla chvilku na desktopu, nez jsem ji preplesk interierem z Maybachu :))
Nejsem si teda stopro jistej , ale asi pred rokem sem videl tvoje auto v Pruhonicich u pyramidy Seat. Zblizka to vypada s tema transparentnima lampama primo nomenklaturne. -
« Re: M3
rbaron: Nastavovani sklonu = absolutni zbytecnost :-)
keyser: Ano, dve napajeci jednotky HELLA a dve vybokjy PHILIPS
robinm: Mam vlastne uplne to stejny jak tady ta avizovana zluta, rok 89. Motor je docela drzak, kdyz dostava patricnou peci vydrzi fakt hodne. Bacha bych si daval na rozvodovej retez, aby moc nechrastil, ten olejovej napinak dela casto neplechu. A u kastle maji M3 E30 taky jednu velkou zavadu, rez pod prednim sklem jak jsou odtokovy kanalky. U M3 je celni sklo lepeny a ze pry to lepidlo casem chemicky reagovalo se zelezem, a to zaclo oxidovat.
Jinak me asi pul roku po koupi odeslo tesneni pod hlavou, a den po oprave jsem urval ojnici, ale za tohle muze znamej co jsme mu to auto na dva mesice pujcil, a on to takhle dorasoval :-( Nastesti se me to stalo pri volnobehu, takze zadne velke skody na bloku a klice, a kdyz uz se musel zas motor otvirat celej, tak jsem se rozhodl motor ven, a nechat udelat zrovna generalku + tuning, jak motoru tak kastle. No od te doby mam najeto cca. 20tis. km a vubec zadne problemy, odchazeji jen malickosti a spotrebni veci, to nejdrazsi ted bylo predni pravy lozisko, original u BMW (bez prace) skoro 7500,- kc.....
« Re: Průměrná spotřeba BMW 635CSi
to Keyser_Soze: Já jsem si myslel, že má se šestkou aspoň stejnej předek. Ale když jsem viděl ty dvě auta vedle sebe, už vím, proč se mi šestka tolik líbí a sedma tolik nelíbí. I kdybych skousnul ten předek, zvednutější čelní sklo, tak ale nezkousnu ten nešťastný C-Sloupek a to, jak opticky se tam v tom místě to auto hrbí a zlamuje. Kdo to vymyslel, to nevím. Vím jen to, že jsem velmi rád, že šestka opravdu není kupé ze sedmy, ale samostatná řada se svébytným designem na pětkovém podvozku. Jinak bych ji asi nechtěl. Společný mají se sedmou hnací agregáty a pak už jen kliky od dveří, jinak nic, ani chladič není stejnej, ani nárazník, světla, volant, nic z palubky, no prostě lautr nic :o) -
« Re: Průměrná spotřeba BMW 635CSi
to Keyser_Soze: Teď nedávno tu měl známý sedmu z osmdesátých let, a to model 745i, což je M30+turbo. Ptal jsem se ho, jak to jede ve srovnání s 635CSi. Řekl mi tohle:
No, stará sedma jako auto je hnusná, prostě eklhaft. Mám teď dvě 745i. Jedno naprosto perfektní auto bez motoru, druhý auto bouraný na zadek, ale s motorem a hnací soustavou v perfektním stavu. Tu zbouranou pokroucenou potvoru jsme sundali z podvalu, našlehli a to, co předváděla, jsme nechápali, málem nám utrhla ruce. Takovej zátah, co má tenhle motor, je srovnatelnej jen s osmiválcem v 540i.