BMW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW
Potřeboval bych poradit, proč na praveém předku na Compactu r96, je 7 drátů? Je to zajímavý, na světlo jde vlastně 5 + 1na mlhovku do nárazníku.
tzn. 6 a co ten sedmý. U levé strany je ten 7-mý na klakson. Jsem z toho vedle, buď jsem ten spotřebič při havárce ztratil a nevím o tom, nebo tam ten drát je jen tak kdybych si tam chtěl časem připojit třeba topinkovač:)) Ten kdo má zkušenosti, tak ven snimi. Díky -
« Re: M3
To hrubágo: Na šestce jsou to nejdokonalejší kola. Proto je chci. Nevezmu je teď, ale někdy během příštího roku snad jo. Ale u nás vůbec nejdou sehnat a otlučený sedmnáctky bez gum jsou v německu kolem 1000 euro, což je tristní. Pošli kontakt na toho chlapíka RedBaronovi, prosím, prosím na: +420777240818 -
"-- skrytý --" 14.06.02 14:28
« Re: M3
Nejenom ze na bývalce M3 E30, ale i na bývalce M3 E36. Na tu první jsem je kupoval v SRN na te E36 uz byly. Smula. Byly fakt pekny ale spatny s cistenim to bylo. Jinak na sestkach jsou naprosto nejdokonalejsi. Pozor ale na ET sestky meli nejake male. Ty z kola z M3 bys tam asi nedostal. Nekde mam kontakt na chlapa co ma dobry zdroje a ma leccos zajimaveho na Alpiny a sportaky vubec. -
« Re: M3
Hrubágo, okamžitě vybal, kde se u nás daj sehnat 16" nebo 17" kola Alpina! Teď jsem je viděl na Tvý bývalce E30 M3. Jsem do nich blázen, no úplně hotovej! Jsou to nádherný kola, i ventilek mají pod deklem a vzduch vedenej loukotí. Není na nich ani písmenko! viz alpina.de
VEN S TÍM!!! -
"-- skrytý --" 14.06.02 09:25
« Re: M3
K mani byla M3 E30 a znamej ji prodal za 123.000 a nebyla nejak spatna, spis kosmeticky na dodelani. Chyby kastle byly v 90% pripadu i ze rezly hrnce v prednich podbezich tam kde se napojujou na nosnik. Jinak jestli tam mas takovyhle kola (soudky na pivo - ty vpredu jeste jdou) tak si kup rovnou tech lozisek jeste par do zasoby. Protoze jsem s kolama experimentoval asi rok tak vim ze vetsi sirka a male ET docela nicej jinak slusny jizdni vlastnosti. Jinak jsem ten link sem asi hazel ale ta bejvala moje je tady:
« Re: M3
kamikaze :Jo!! Fotky I kara fakt perfektni. Nevim, do jake miry Te to potesi, ale vsechny je mam uz daavno stahnuty ;). Jo a fotka 110 byla chvilku na desktopu, nez jsem ji preplesk interierem z Maybachu :))
Nejsem si teda stopro jistej , ale asi pred rokem sem videl tvoje auto v Pruhonicich u pyramidy Seat. Zblizka to vypada s tema transparentnima lampama primo nomenklaturne.