BMW

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW

• « 00 Reagovat !

foto

20.07.02  11:10

« Re: Oprava výfuku

to d.aemon: Nelíbí, je to ROPUCHA!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.02  15:26

« Re: Oprava výfuku

:-DDD
    BTW něco z designu a linií nové sedmy převzala nová Z4 a to je teprve nářez, panečku. Úžasnej sporťáček.
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.02  19:16

« Oprava výfuku

Tak mi křupnul jeden svod z paroží a auto strašně řvalo. Už to prskalo delší dobu. Pustili jsme se se známým do zavařování výfuku. Přitom jsem ho i nastříkal stříbrnou barvou na výfuky. Motor jde bez propadů mezi 3-4 tisíci, které byly dříve znatelné. Má hezčí zvuk, který hlavně vychází pouze z koncovky výfuku :o) Další věcička ze seznamu škrtnuta...
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.02  15:02

« Bez nadpisu

fakt luxusni sestku jsem vcera potkal v myslikovy.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  17:38

« Re: Nová sedma

ja uz jsem si na ten design novy sedmy taky zvyknul, ale precteni par prispevku ve foru majitelu novejch na bimmer.org mne vylecilo z tohoto snu :)
  • 00 Reagovat !

foto

09.07.02  17:25

« Nová sedma

Včera jsem byl na Blade II. Totální zklamání, místo čisté akce jsem se setkal s americkým filmovým klišováním a dojákováním, příběhů o tatínkovi, mamince, romantickém vztahu upírů... místo Chargera (který měl v sérii přes 400HP) jsem se dočkal vraku, kterej prej "ladili" na 300HP. Hnus.
    Jediná potěšující okolnost byla nová černá BMW 745i před kinem. Zrychlila jako moje šestka a ani jsem ji u toho nezaslechl. Musím uznat, že to auto je démon, se svým nabušeným zjevem a sériovými devatenáctkami... zvlášť ve tmě. Před chvilkou jsem tu samou viděl na slunci. Asi si na ten zatracovaný design začínám zvykat. Už se těším na novou šestku :o)
  • 00 Reagovat !

foto

08.07.02  11:58

« neco z meho soudku :)

sice to nejsou moje stranky, kazdopadne jim davam 1000 bodu :-) btw udelat pick-up z E32 740 je vazne husty :)

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

08.07.02  09:03

« Můj ideál

members.cardomain.com/pphilpot05
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.02  23:33

« BMW Revue

Mám radost jako malej kluk, v nový modrobílý revue je na fotkách i moje šestka :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.02  13:16

« houpy hou

dikes jdu na to jestli to nedam zpatky, tak bude tech dotazu vic:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.06.02  10:33

« Re:

Houpacka: mozna zaneseny filtr. mozna netesnost v sani a prisavani falesneho vzduchu mozna neco s luftmesrem. Spis prvni dve varianty.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.02  13:57

« Re: houpačka

aha, to nevim
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.02  13:15

« Re: houpačka

Ne e houpou mi otáčky-cca o 500 do chvíle než přelezu 2000,vadi to při rozjezdu a nejspiš to vic žere,nevim no...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.02  11:26

« Re:

jak houpe motor, jako s autem ? to budou jen blby silentbloky na motoru, to si vymenis sam behem chvile.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.02  11:25

« Re:

bobine a nemeli by tam bejt ty klaksony jak se na bawora slusi dva ?
  • 00 Reagovat !

foto

22.06.02  15:16

« Bez nadpisu

Cus lidi tak sem se dal k bmwkum,mam 530i V8-93,samozrejme chci vylepsovat,takze kdyz je tu rec o xenonech,nejlepe andělsky vočka-jestli tam jdou nabouchat a za kolik a 2.kapku houpe motor,kdyz to tocim a vyradim cim to jest?dikes
  • 00 Reagovat !

foto

20.06.02  08:29

« Bez nadpisu

Potřeboval bych poradit, proč na praveém předku na Compactu r96, je 7 drátů? Je to zajímavý, na světlo jde vlastně 5 + 1na mlhovku do nárazníku.
    tzn. 6 a co ten sedmý. U levé strany je ten 7-mý na klakson. Jsem z toho vedle, buď jsem ten spotřebič při havárce ztratil a nevím o tom, nebo tam ten drát je jen tak kdybych si tam chtěl časem připojit třeba topinkovač:)) Ten kdo má zkušenosti, tak ven snimi. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.02  00:00

« Re: M3

0049-8245-2400
    Nemamcas psat ani SMS. Je to Bruno Fabeck a firma Noblesse Cars, je to kousek od Buchloe (Turkheim)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.02  15:20

« Re: M3

To hrubágo: Na šestce jsou to nejdokonalejší kola. Proto je chci. Nevezmu je teď, ale někdy během příštího roku snad jo. Ale u nás vůbec nejdou sehnat a otlučený sedmnáctky bez gum jsou v německu kolem 1000 euro, což je tristní. Pošli kontakt na toho chlapíka RedBaronovi, prosím, prosím na: +420777240818
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.06.02  14:30

« SUBARU v BMW

Ted si zase prihreju polivcicku ja.
    www.volny.cz/petra.hrubago/pronet2.mpg Neni to sice BMW ale udelej to s nim ze jo.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…