BMW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW
-
« Oprava výfuku
Tak mi křupnul jeden svod z paroží a auto strašně řvalo. Už to prskalo delší dobu. Pustili jsme se se známým do zavařování výfuku. Přitom jsem ho i nastříkal stříbrnou barvou na výfuky. Motor jde bez propadů mezi 3-4 tisíci, které byly dříve znatelné. Má hezčí zvuk, který hlavně vychází pouze z koncovky výfuku :o) Další věcička ze seznamu škrtnuta... -
« Nová sedma
Včera jsem byl na Blade II. Totální zklamání, místo čisté akce jsem se setkal s americkým filmovým klišováním a dojákováním, příběhů o tatínkovi, mamince, romantickém vztahu upírů... místo Chargera (který měl v sérii přes 400HP) jsem se dočkal vraku, kterej prej "ladili" na 300HP. Hnus.
Jediná potěšující okolnost byla nová černá BMW 745i před kinem. Zrychlila jako moje šestka a ani jsem ji u toho nezaslechl. Musím uznat, že to auto je démon, se svým nabušeným zjevem a sériovými devatenáctkami... zvlášť ve tmě. Před chvilkou jsem tu samou viděl na slunci. Asi si na ten zatracovaný design začínám zvykat. Už se těším na novou šestku :o) -
« Bez nadpisu
Potřeboval bych poradit, proč na praveém předku na Compactu r96, je 7 drátů? Je to zajímavý, na světlo jde vlastně 5 + 1na mlhovku do nárazníku.
tzn. 6 a co ten sedmý. U levé strany je ten 7-mý na klakson. Jsem z toho vedle, buď jsem ten spotřebič při havárce ztratil a nevím o tom, nebo tam ten drát je jen tak kdybych si tam chtěl časem připojit třeba topinkovač:)) Ten kdo má zkušenosti, tak ven snimi. Díky -
« Re: M3
To hrubágo: Na šestce jsou to nejdokonalejší kola. Proto je chci. Nevezmu je teď, ale někdy během příštího roku snad jo. Ale u nás vůbec nejdou sehnat a otlučený sedmnáctky bez gum jsou v německu kolem 1000 euro, což je tristní. Pošli kontakt na toho chlapíka RedBaronovi, prosím, prosím na: +420777240818
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!