BMW

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW

• « 00 Reagovat !

foto

01.09.02  13:12

« Re: X5 a kola

Mno na X5 je to jedna z normálních montáží, takže nevím v čem je problém?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.02  09:57

« Re: X5 a kola

hmm sou hezký,ale řekl bych že fyzika zajistí rychlejší opotřebení čepů a všeho co nechceš hned měnit.samozřejmě to nebude tak dramatický záleží taky na pneu jaký tam narveš.kupříkladu jeden člověk u nás tzv. rosoprase-oktávkář nacpal na svou novou superškodu 18/235......no má po 8tis takovou vůli na volantu,že by se za to nemusel stydět leda kdyby seděl v hodně ojetý š1202.....
  • 00 Reagovat !

foto

31.08.02  00:00

« X5 a kola

Prosím, má někdo z vás konkrétní zkušenosti s 20" koly na tomto voze?
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.02  06:39

« Švajc

Tak mám za sebou druhý výlet do Švajcu. Viděl jsem nádhernou E12 na Alpina kolech, starou E23 sedmu jako kdyby sjela z pásu a nakonec ještě Alpina B7 Turbo Coupé. Nádherná šestka s 330 koňma a neměla ani škrábnutí!
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.02  06:38

« Švajc

• « 00 Reagovat !

foto

24.08.02  06:37

« Re: Doklady

to xmen: Poradím Ti fintu. Hledej na www.annonce.cz/index_online.html a inzeráty jsou tam ještě než vyjdou v novinách. Stačí si vyjet kontakt za pomocí placených SMS u operátora, myslím, že to stojí asi 3,50 Kč. Když vyjdou noviny, už Ti ty papíry nikdo nevyfoukne. Já jsem takhle sehnal papíry na starou E23 a byl to jedinej možnej způsob.
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.02  20:40

« Doklady

Scháním doklady na BMW 7.. od rv.89 do 94 pokud možno s vrakem vozu, totálka atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.08.02  15:42

« Re: opet otazka

to carter:

www.bmwe34.net/E34main/Maintenance/ Transmission/Clutch_hydraulic.htm
  • 00 Reagovat !

foto

11.08.02  12:05

« opet otazka

cus lidi po každým nastartování mi zabírá spojka jinde?!........
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.02  01:29

« Re: 645CSi

to Keyser_Soze: Já se divím, že tohle nedávali do šestky, ale do tý zpatlaný starý sedmy.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.02  11:41

aha, ale s tim 745i jsem se teda strefil, ja to prave neznam ty E23ky, jen sem vedel ze neco s turbem a takovym cislem existuje :)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.02  11:40

« Re: opět otázečka

nulovani jednoduchy, potrebujes kus dratu, v principu oil service i check control se nuluje stejne, jen je ruzna doba, na oil service ctyri sekundy na check deset. Takze vezmes drat, odsroubujes vicko diagnostickyho konektoru (nevim jak v E34 ale pocitam ze bude na stejnym miste jako v E32 a tam to mam na strane ridice nalevo od sloupku tlumice), vypnes klicky ze zapalovani a propojis tim dratem piny 7 a 19, piny jsou popsany, kazdopadne ne vzdycky, piny jsou na konektoru ve dvou soustrednych kruzich, uprostred je orientacni bod co pripomina postavicku PacMana. Pin 7 je ve VNEJSIM kruhu, v miste kde ma pacman otevrenou hubu. Pin 7 je vstup na reset SI. Pin 19 je zem, je ve VNITRNIM kruhu, kdyz budes mit orientaci tak ze otevrena huba pacmana a zaroven teda pin 7 je smerem k tobe ( pozice 6 hodin) tak pin 19 je nalevo (pozice 9 hodin).

Takze vypnout klicky, propojit piny, zapnout klicky do polohy II na 4 nebo 10 sekund, odpojit drat, vypnout klicky, vratit vicko. Po dalsim nastartovani to bude vyresetovany.

Pinama 11 & 14 muzes nastartovat motor, je to dobry kdyz se stelujou ventily ze nemusis lezt furt do auta. (11 je starter, 14 je napeti z baterky)

Co se tyce manualu, kup si knihu od nakladatelstvi Bentley (www.rb.com) da se sehnat kolem $60.

cokoliv jinyho nema smysl protoze bentleyho knihy jsou nejlepsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.02  12:51

« Re: opět otázečka

to carter: Zavítej na roadfly.com do fór a dozvíš se odpovědi :o)
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.02  12:48

« opět otázečka

čus lidi mam tak trochu problem s tim že nevim jak nulovat kecy z check controlu u e34.asi mi to kapku chlasta olej takže po provedeni vyměny budu potrebovat vynulovat ty kydy a nechce se mi do servisu.mezi náma jakej olej myslíte že je nej nej jo a potreboval bych nejakej link na manual k 530i V8 dik
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.02  06:08

to Keyser_Soze: Označení to auto mělo 745i, ale nebyl tam čtyřapůllitr. Byl to normální 3.5 litru, ale s turbem, 252PS s tím, že není problém se se správným čipem, správně velkým intercoolerem a zvýšeným tlakem na turbu na 315+PS. Teď můžu k tý mý šestce mít 2x auto s tímhle motorem - 745i, každý trochu máčklý, jeden motor naprosto zdravej. Celkem za dvacet litrů. Tak přemejšlím a přemejšlím, asi si dám dárek k Vánocům, stejně budu na šestce asi dost dělat přes zimu, tak bych to vzal zgruntu :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.02  16:46

ze tam narves motor z E23ky ? 4.5 turbo, motor M102 ?
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.02  20:14

« 645CSi

Co říkáte tomu, že bych si z auta udělal 645CSi? Napadne Vás někoho, co tím myslím?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.02  11:49

« Re: Oprava výfuku

to rbaron: Mě se nelíbí poslední sedmička. Ale předposlední je nádherná kárka. Poslední 5ky jsou taky krásný a M5? No comment. O víkendu jsem byl na srazu klubu E36 a měli jsme tam čestného hosta s M5, kterému nedělalo problémy nám tu káru půjčit. Něco tak hovadskýho jsem v životě nezažil. Fakt ta kára nemá chybu - jak z venku tak zevnitř tak motorově. Prostě 100%ně odvedená práce.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.07.02  23:37

to d.aemon: Dnešní bulvatá BMW? Ty už uspokojí hlavně Američany, pro ty jsou dělaný. Líbí se mi současná dosluhující 540i a M5 a tím to tak končí :o/
  • « 00 Reagovat !

foto

21.07.02  22:01

rbaron: No jo no. Máme úplně jinej vkus i když máme stejnou značku aut. Aspoň je vidět, že BMW dokáže uspokojit víc typů vkusu zákazníků. ;o)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…