BMW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW
"-- skrytý --" 02.09.02 11:48
« Re: to oddie
No, jak kdy, někdy auto pár měsíců zůstane "na krámě", a když je to na přelomu roku... Ale zrovna u tohodle typu auta to asi moc nehrozí, to je fakt. Prostě, když si venku něco vyhlídneš, do osmi let od data, co je v TP, musíš zahájit přihlášení, a je to. -
« Re: E31
to HUF,ace2: Nechci tu vypadat jako fanatik, ale spousta amíků si po 635CSi,M6 koupila tohle auto a uznala ho jako dvoudvéřový dálniční křižník, naprosto nevhodný na okresky, kde je si 6ka jen tak lehce dovádí a je šťastná. Několik z nich si koupilo zpátky starou šestku! Navíc dvanáctiválce od BMW nemají příliš velkou výdrž a jejich kilometráž se leckdy pohybuje do 200 tkm. Pak je konec. Jinak to samozřejmě pojede super a jeho design se mi líbí taky moc. Navíc jsou tahle auta na to, co umí, báječně levná. Nic to ale nezmění na tom, že s osmičkou BMW udělalo trochu krok vedle. Přesto si myslím, že by Ti, HUFe, slušelo, asi bych se přijel podívat :o) BTW. Manuál 6kvalt je povinnost, automat patří do sedana nebo do vanu :o) -
« E31
Pánové, je to sice dost zvláštní (na HUFa), ale tohle starší autko mě dost bere. Máte na něj názor, zkušenosti a doporučení? Možná bych si jedno koupil a udělal z něj téměř nové (lak, kola, čalounění...).
Prostě je to jediné staré auto, do kterého bych šel. Je tam ale povíc motorů. 5.0 asi nebrat. To už spíš 5,6 280kW nebo 4,4 210kW. Alpina bude ai moc drahá. Je dobrý 5tikvalt automat nebo raději volit manuál 6. Uvítám komentáře. P.S.: Co ta bizardné složitá zadní náprava??? -
« Re: X5 a kola
hmm sou hezký,ale řekl bych že fyzika zajistí rychlejší opotřebení čepů a všeho co nechceš hned měnit.samozřejmě to nebude tak dramatický záleží taky na pneu jaký tam narveš.kupříkladu jeden člověk u nás tzv. rosoprase-oktávkář nacpal na svou novou superškodu 18/235......no má po 8tis takovou vůli na volantu,že by se za to nemusel stydět leda kdyby seděl v hodně ojetý š1202..... -
« Re: Doklady
to xmen: Poradím Ti fintu. Hledej na www.annonce.cz/index_online.html a inzeráty jsou tam ještě než vyjdou v novinách. Stačí si vyjet kontakt za pomocí placených SMS u operátora, myslím, že to stojí asi 3,50 Kč. Když vyjdou noviny, už Ti ty papíry nikdo nevyfoukne. Já jsem takhle sehnal papíry na starou E23 a byl to jedinej možnej způsob.