BMW

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.09.02  13:55

« Re: to oddie, RB

Clo 17,1%, DPH 22%, estli se nepletu. Chce to nechat si napsat fraktůru na nějakou rozumnější cenu - ale nedá se to moc přehánět, celníci maj tabulky... Nejlepší je, když ti dovoz a proclení vyřídí (na plnou moc) někdo, kdo ty dovozy dělá, ten už bude vědět, co a jak.
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.02  13:48

« to oddie, RB

Tak jsem na to koukal a rozhodně je, z čeho vybírat... Co clo???
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.02  13:44

« to rbaron

840Ci 286 hp V8, 4.0l 07/1993 - 02/1996

840Ci 286 hp V8, 4.4l 01/1995 - 05/1999

... už jsem to zjišťoval, takže jak vidíš, dělali se tam oba.

Podle mně bude 96ka ideální.
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.02  13:33

« Nebo

www.autoscout24.ch
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.09.02  13:06

« Re: to oddie

Tak hodně štěstí. Zatím můžeš nacvakat www.mobile.de, zadat to vysněné do "suchen/pkw" a koukat, jestli tam z toho něco vypadne...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.02  13:06

to HUFNAGL: Velice dobrá volba, bavorácký osmiválec ale bude ještě starší 4.0 se stejným výkonem 286 koní, ale maličko horším průběhem krouťáku. Ale jak říkám, není to supersport, ale pohodlné kupé třídy GT. Osmiválec má o půl sekundy horší zrychlení na stovku. Ale je podstatně lehčí, mrštnější a říkejte si co chcete, má rozhodně hezčí zvuk. Bavorácké dvanáctiválce trpí neustálým podtáčením, protože jejich krouťák už na volnoběh stačí a tím se jim snižuje životnost. Myslím, že by ses na dovozu CH mohl domluvit

www.eliott-tuning.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.02  12:13

« to oddie

Jo. Chápu. Snad to výjde. To by bylo první auto podle mých představ. Navíc, deklarovaný rozměr pneu 235/45R17 je velice cenově příznivý. Však víš, že mám pneu vždy jen na chvíli a celkově je to rozhodně nezanedbastelná položka v nákladech na provoz.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.09.02  11:48

No, jak kdy, někdy auto pár měsíců zůstane "na krámě", a když je to na přelomu roku... Ale zrovna u tohodle typu auta to asi moc nehrozí, to je fakt. Prostě, když si venku něco vyhlídneš, do osmi let od data, co je v TP, musíš zahájit přihlášení, a je to.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.02  11:40

« to Schumpeter

Trdlo...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.02  11:40

« to oddie

No, 4,4 V8 rozhodně a tu já chci. BTW, jaký je rozdíl v datu 1. registrace a v roku výroby? Copak se vyrobené auto většinou hned nepřihlásí (zvlášť kusovky, jako E31)?
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.02  11:31

« Zum Hufreisen

zkus se ještě jednou podívat do antiklubu, já padám
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.09.02  11:04

« Re: Inzerát

Huf: osmiletky jdou přihlašovat už dávno, takže ji směle můžeš nechat dovézt. A jen poznámka, je to osm let od data první registrace, ne od roku výroby. A musí to splňovat EuroII, což tohle auto asi splňuje s přehledem, což?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.02  10:55

« Inzerát

Koupím E31 840Ci málo jetou (ještě lépe nejetou), po důchodkyni, garážovanou. Jen po prvním majiteli.

BTW, proč už se tak krásné auta nevyrábí? Z08 je podle mně o dost míň elegantní...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.02  10:53

« Re: to rbaron

Právě... To spíš vidím na dovoz z CH nebo D. Potom ale nevím jak. Kdy má být schválena změna stáří ojetin z 5 na 8 let dovezených do ČR? Pech. Problém...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.02  10:25

« Re: to rbaron

To máš v pohodě v ČR se jich prodalo mnoho. Tuším, že celé 4 kusy (všech 8xx)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.02  09:43

« to rbaron

Z hlediska nákladů a údržby bych asi taky nejraděj volil 840Ci. Když říkáš manuál, tak jo. Jenže, kde sehnat jednu s posledních (94-6) E31 v dobrém stavu???
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.02  08:53

« Re: E31

to ace2: Líbí :o) Hrň to sem :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.02  08:50

to HUF,ace2: Nechci tu vypadat jako fanatik, ale spousta amíků si po 635CSi,M6 koupila tohle auto a uznala ho jako dvoudvéřový dálniční křižník, naprosto nevhodný na okresky, kde je si 6ka jen tak lehce dovádí a je šťastná. Několik z nich si koupilo zpátky starou šestku! Navíc dvanáctiválce od BMW nemají příliš velkou výdrž a jejich kilometráž se leckdy pohybuje do 200 tkm. Pak je konec. Jinak to samozřejmě pojede super a jeho design se mi líbí taky moc. Navíc jsou tahle auta na to, co umí, báječně levná. Nic to ale nezmění na tom, že s osmičkou BMW udělalo trochu krok vedle. Přesto si myslím, že by Ti, HUFe, slušelo, asi bych se přijel podívat :o) BTW. Manuál 6kvalt je povinnost, automat patří do sedana nebo do vanu :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.02  15:52

Jo jo znám. Jedinné mě se libíci se BMW. Dokonce mám i spoustu autentických videí. Když se vám bude líbit tohle tak se můžu nafrkat další.

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.02  15:22

« E31

Pánové, je to sice dost zvláštní (na HUFa), ale tohle starší autko mě dost bere. Máte na něj názor, zkušenosti a doporučení? Možná bych si jedno koupil a udělal z něj téměř nové (lak, kola, čalounění...).

Prostě je to jediné staré auto, do kterého bych šel. Je tam ale povíc motorů. 5.0 asi nebrat. To už spíš 5,6 280kW nebo 4,4 210kW. Alpina bude ai moc drahá. Je dobrý 5tikvalt automat nebo raději volit manuál 6. Uvítám komentáře. P.S.: Co ta bizardné složitá zadní náprava???
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…