BMW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW
-
« Re:
to cafee: Vyřeš to co nejdřív, u mý 635CSi to bylo nedotažený ložisko nahoře v hlavě tlumiče pérování. Uložení stabilizátoru to může taky být a ještě dost dalších věcí. Je třeba to vzít na zdviž a zespoda zamlít vším pohyblivým na podvozku. Může to být taky úplná prkotina typu výfuk, motor v silentbloku apod. Zkoumej, zkoumej... :o) -
"-- skrytý --" 03.09.02 10:29
« Re: to RB
Tak to jsem zvědav, co s tím vymyslíte, určitě se pak pochlub. Já nemám tyhle tahanice rád, tak jsem se s tím vypořádal pomocí úředního čísla s celkovými náklady 130,-Kč... ale u té šestky by to byla škoda, to uznávám, zato u těch mých pažoutů je to celkem fuk. -
"-- skrytý --" 03.09.02 10:01
« Re: to Huf
Hufe, to www.mobile.de ber spíš jako orientační, ty auta, co se tam nabízej patří spíš k těm dražším, je to spíš jen pro takový odhad, co se vůbec dá sehnat. A pokud jde o nějaké šílené tuningy, jako přestavba na 840d apod, tak na to pozor! Taky bys to pak u nás nemusel přihlásit... -
"-- skrytý --" 03.09.02 09:48
« Re: to oddie
Huf, Ace2: na konkrétní podrobnosti se poptejte u nějakého dovozce, já dovozy nedělám, když něco kupuju, tak už je to dovezené a proclené. Ale jak tady koukám do poslední faktury, dovoz z EU (Německo), sazba je tam 17,1% - takže na ojetiny tomu asi tak bude :-( Jestli mu vraceli MWST, tak to mě přiznám se nenapadlo, ale očekával bych že ano - jinak by to bylo pěkně pro zlost.