BMW

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW

• « 00 Reagovat !

foto

20.09.02  00:00

« Re:

to cafee: Vyřeš to co nejdřív, u mý 635CSi to bylo nedotažený ložisko nahoře v hlavě tlumiče pérování. Uložení stabilizátoru to může taky být a ještě dost dalších věcí. Je třeba to vzít na zdviž a zespoda zamlít vším pohyblivým na podvozku. Může to být taky úplná prkotina typu výfuk, motor v silentbloku apod. Zkoumej, zkoumej... :o)
  • 00 Reagovat !

foto

19.09.02  00:00

« Bez nadpisu

Mam trochu probleeem.Neco mi dutě mlátí na přední nápravě u e34.čepy to nejspis nejsou a nevim jak poznam jestli to jsou stabilizatory nebo tlumiče.jo a nevite o nejakejch libovejch vecech do interieru chci kůži apod. kde co za kolik deeeekuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.02  03:52

« Re: KDO JEZDI BMW

to carter: Zrovna včera jsem viděl jednu E39 525tds, tak Ti nevím...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.02  17:48

« to keyser_soze

Dík. Jen jsi potvrdil mé čerstvé informace. BTW, a co DPH? Prý je postup takový, že mi odečtou jejich MWST (kde a kdy?) a u nás pak zaplatím naši DPH (kde a kdy?).
  • 00 Reagovat !

foto

09.09.02  16:21

« dovoz

pri dovozu z EU kdyz je k autu potvrzeni o puvodu z EU, tzv EUR, se clo neplati. To da slusnej prodejce, a kdyz to je z venku od civila tak si to tam v ty zemi vybehat u dealera.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.02  16:01

« Re: KDO JEZDI BMW

r92. je jen e34 525tds 105kw,klidně do toho skoč skoukni hlavu a vedení nafty a zbytek duležitejch věcí a at uz ses bavorista motorista:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.02  17:44

« to rabukate

525d se dělá něco přes rok. Ty asi myslíš 525td(s) E34, že?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.02  11:41

« KDO JEZDI BMW

Mam Mazdu 323, pocitam s koupi BMW 525d. Je to presne pripad červa s obrovskym pocitem menecennosti....Proste ho chci, protoze se na ty ostatni sunky uz nechci divat.
    To Prof: Nevis prosim te, jestli se dela 525d, kolem roku 1992 v AT?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.02  11:17

« Re: to cokes

Neee... Pise se SilentBlock !!! ....BTW: To jenom na uvod... :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.02  17:45

« Re: to oddie

HUFe, on myslel mě a mou šestku :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.02  17:31

« to oddie

Ne 6, ale 8!!! :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.09.02  10:29

« Re: to RB

Tak to jsem zvědav, co s tím vymyslíte, určitě se pak pochlub. Já nemám tyhle tahanice rád, tak jsem se s tím vypořádal pomocí úředního čísla s celkovými náklady 130,-Kč... ale u té šestky by to byla škoda, to uznávám, zato u těch mých pažoutů je to celkem fuk.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.02  10:23

to oddie: Ne, ale díky Stehlíkovi to jde, jinak nemáš šanci. Včera jsem s ním mluvil a věci snad vypadají trochu lépe. Na něm to nevisí, všechno je záležitost dopravky a ministerstva. Strašně rádi protahují...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.09.02  10:20

Copak, už to máš na číslech???
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.02  10:17

« Re: to Huf

to oddie: Pan Stehlík z BMW Autec je hotový mág. Jde opravdu všechno :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.09.02  10:01

« Re: to Huf

Hufe, to www.mobile.de ber spíš jako orientační, ty auta, co se tam nabízej patří spíš k těm dražším, je to spíš jen pro takový odhad, co se vůbec dá sehnat. A pokud jde o nějaké šílené tuningy, jako přestavba na 840d apod, tak na to pozor! Taky bys to pak u nás nemusel přihlásit...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.09.02  09:48

Huf, Ace2: na konkrétní podrobnosti se poptejte u nějakého dovozce, já dovozy nedělám, když něco kupuju, tak už je to dovezené a proclené. Ale jak tady koukám do poslední faktury, dovoz z EU (Německo), sazba je tam 17,1% - takže na ojetiny tomu asi tak bude :-( Jestli mu vraceli MWST, tak to mě přiznám se nenapadlo, ale očekával bych že ano - jinak by to bylo pěkně pro zlost.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.02  09:44

« to ace2

To doufám. V CH jsem našel jen 1ks (840Ci). v D aspoň 15. A krasavců. Dokonce je tam nějaká kompletní přestavba 840Ci na 840d + šílený tuning. Bomba. Jen stojí skoro 31tisíc EUR... Ale co, když už to budu řešit...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.02  09:16

pokud je auto z EU tak se také platí clo ? Nebo tak vysoké ? Samozřejmě CH není v EU. Ale z Německa by to mohlo být levnější ? Nebo jak to je ?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.02  08:54

« to oddie

Takže k ceně vozu připočtou 17,1%? Aby mi připočetli DPH, musí mi napřed odečíst MWST, ne? Přece tu daň nebudu platit 2x.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…