BMW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW
« Zdravím všechny fajnšmekry-Pomoc
Kluci,mám E36 Compact rv96. Posledni tyden mam dost blby pocit z jízdy v zatáčkách. Zdá se mi,že se auto příliš naklání, je to hrozné. Taky jsem si všiml, že mám z ničeho nic totálně sjetý zadní pneu. Geometrii mám ok. Tak jedině zadní tlumiče nebo pružiny? Zatáčky,který jsem normálně jezdil 120km/h teď stěží zvládám 90km/h, je to hnusný pocit. Dík za radu -
« Re: 535iA
to CarMan: Nechci Ti kazit radost, ale zrovna ten Tvůj kousek 540i je takovej dost jetej :o) 535i byl neprůstřelnej motor, kterej se dělal patnáct let a byl hodně vychytanej. Jednalo se o řadový šestiválec. Jenže tady se mluví o E39 a tam už se dával osmiválec, ať to byl 535i nebo 540i. Na osmiválcové 535i nic zvláštního není, ale 540i je tam jiná káva. Objem 4.4 litru, je to takový slabší brácha M5 :o) -
« 535iA
Zdravím MADMANA. Mám BMW E34 540iA, r.v.11/94, tatík má BMW E39 540iA, r.v. 2/97. Kup raději tu 535ku. Ten požitek z jízdy stojí za to. Je fakt že na jedno natankování ujedu cca 550KM. Co se týče E39, tak tatík na ní měl jen tyto závady: Mírně zaoxidované kontakty u všech žárovek a pojistek. PP občas hlásil, že nesvítí to či ono světlo a tak. Nech si udělat GEOMETRII kol, hlavně přední kola. Nové svíčky, naplně atd. Koukni na mou stránku o BMW E34.
pre porovnanie, prevodovka v monoposte BMW Williams radi za 20milisekund.
SMG III, ktora bude v novej M5 by mala radit za 50 milisekund.
boze ja chcem take auto! :-)
podla mna, BMW je jedina automobilka, ktora zjavne cerpa technicke finesy zo svojho ucinkovania v F1