BMW

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW

• 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 15.10.02  06:03

« SMG II

je robotizovana prevodovka v novej M3, ktora preraduje za 80 milisekund!!
    pre porovnanie, prevodovka v monoposte BMW Williams radi za 20milisekund.

SMG III, ktora bude v novej M5 by mala radit za 50 milisekund.
    boze ja chcem take auto! :-)
    podla mna, BMW je jedina automobilka, ktora zjavne cerpa technicke finesy zo svojho ucinkovania v F1
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.02  22:22

« ???

Dnes se mi stala v aute vec vo který nevim co si mam myslet parkrat se mi ozval gong,displej nic neukázal,i když funguje-kecá to při zýapomenutejch světlech nebo ručce. dik
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.02  14:34

« Re: M3 kola

Až se moje milovaná alfina odpotácí do věčných lovišť, bude výběr zadohrabů značně omezen :))) OOOO jak já nechci němčoura.
  • 00 Reagovat !

foto

07.10.02  09:05

« Zdravím všechny fajnšmekry-Pomoc

Kluci,mám E36 Compact rv96. Posledni tyden mam dost blby pocit z jízdy v zatáčkách. Zdá se mi,že se auto příliš naklání, je to hrozné. Taky jsem si všiml, že mám z ničeho nic totálně sjetý zadní pneu. Geometrii mám ok. Tak jedině zadní tlumiče nebo pružiny? Zatáčky,který jsem normálně jezdil 120km/h teď stěží zvládám 90km/h, je to hnusný pocit. Dík za radu
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.02  08:10

to hrbol: Neměnil bych zadokolku za cokoli jiného, i kdyby to nakrásně jelo dopředu stejně. Není nad jízdu s krásně rozevlátou zádí :o)
  • 00 Reagovat !

foto

05.10.02  13:05

« dodatek

jo mimochodem ted tam je aral 5w-40,a kdovíco to neni.
  • 00 Reagovat !

foto

05.10.02  13:04

« olejicek

Ahoj lidi chystam se na vymenu oleje v 530 v8,mate nekdo zkusenosti co nejlepe tam nalejt?motor je dost zatezovan,najeto 190 tkm premyslel jsem o castrol magnatec 5w-40,0w-40,rs 0w-40,nebo mobil1 0w-40,5w-40.pokud mate nejake zkusenosti sem s nimy diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.10.02  11:56

to rbaron: Já ti ani nevím, jaké ET u těch kol je. Každopádně brácha tedˇ koupil VW Corrado VR6 3,0 ABT, 240 koníků v supr stavu a i když to nerad říkám, tak jede minimálně stejně dobře jako 286HP M3. Zvláštní...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.02  19:55

to hrbol: Škoda, trojková řada svým ET na kolech vždycky znemožňovala použití v jiných řadách. Jinak bych M-kový kola obutý myšákama samozřejmě na svou 635CSi bral. Smůla...
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.02  19:17

« M3 kola

Ahoj lidičky! Brácha prodal M3 a zbyly mu docela dost dobrý 17" orig. kola i s Michelinama P.sport za sedmadvacet papírů, možná mín, takže kdyby něco, tak 608880008. Ahoj Hrbol
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.02  15:46

« servis

hele je nejakej servis kterej mi doporucite na takovy bezny prace na e32, jako treba tesneni pod hlavou (kdyz si to budu delat sam tak na tom stratim celej den) nebo na hardyspojku (nemam autogen takze ani nepovolim srouby na vejfuku)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.02  09:42

« Re: 535iA

to CarMan: Nechci Ti kazit radost, ale zrovna ten Tvůj kousek 540i je takovej dost jetej :o) 535i byl neprůstřelnej motor, kterej se dělal patnáct let a byl hodně vychytanej. Jednalo se o řadový šestiválec. Jenže tady se mluví o E39 a tam už se dával osmiválec, ať to byl 535i nebo 540i. Na osmiválcové 535i nic zvláštního není, ale 540i je tam jiná káva. Objem 4.4 litru, je to takový slabší brácha M5 :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.02  22:08

« 535iA

Zdravím MADMANA. Mám BMW E34 540iA, r.v.11/94, tatík má BMW E39 540iA, r.v. 2/97. Kup raději tu 535ku. Ten požitek z jízdy stojí za to. Je fakt že na jedno natankování ujedu cca 550KM. Co se týče E39, tak tatík na ní měl jen tyto závady: Mírně zaoxidované kontakty u všech žárovek a pojistek. PP občas hlásil, že nesvítí to či ono světlo a tak. Nech si udělat GEOMETRII kol, hlavně přední kola. Nové svíčky, naplně atd. Koukni na mou stránku o BMW E34.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.02  17:21

« Re:

to madman: Právě 540i doporučuju. Je to snová kárka :o) Až M5 by byla na údržbu a provoz o hodně dražší, je tam hodně speciálních dílů a tak.
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.02  21:56

« Bez nadpisu

Nazdar lidi. Pokud máte nejaky zkusenosti s E 39 tak mi je sem prosim hodte. Mam na mysli nejcastejsi zavady- na co si dat pri koupi pozor a taky poradit, jestli 528i nebo 535i(540i ani 523i neprichazi v uvahu)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  19:28

« Re: reset oleje a inspekce

DÍK po prohlídce jejich stránek a služeb to vypadá slibně. poslal jsem dotaz.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.02  15:23

« Re: to keyser_soze

jo ten odpocet jejich dph musis vyridit u nich na celnici, to ti nereknu jak to ted chodi pac jsem nevez auto a nic od roku 95. dph cesky zaplatis u nas na celnici az to budes vyclivat v miste tveho bydliste nebo tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.02  12:33

U Conrada?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.02  06:16

to E36: Napiš lidem na bmwtuning.cz
  • 00 Reagovat !

foto

21.09.02  23:40

« reset oleje a inspekce

Kde a za kolik by se dalo sehnat zařízení k těmto
    dvěma manipulacím. zatím dík Ota
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…