BMW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > BMW
« Re: X5 4.6
Zajímal by mě motor 4.6is. Já jsem svou X5 kupoval v době kdy byl v nabídce v benzínu jako nejlepší motor 4.4. Teď mě to docela mrzí a váhám jestli ji neprodám a nekoupím 4.6. Přece jenom 0,2l rozdíl objemu přinese asi 60 koní navíc a maximální rychlost vzroste asi o 35km/h. Na druhou stranu, názory na 4.6 se rozcházejí, prý je hodně poruchový, málo vydrží, velká spotřeba, a tak dále. Nevím. -
« Re: Náplň
to kdo: Ve stodůlkách není technik, který by to zodpověděl. Do AuTecu je číslo +420 257 117 111 zkus to tam. Jinak Patrik Eliáš je vážně znalec, jenom šestkových BMW mu rukama prošlo myslím 13 za poslední tři roky a počty trojkové řady už asi dávno nepočítá. -
« Re: SMG II
budu volně parafrázovat něco co jsem našel na netu...
potřebuješ odvézt rodinu s dětmi na výlet? M5!
potřebuješ táhnout dvoutunový přívěs a na střechu dvě horská kola? M5!
potřebuješ se velmi rychle dopravit někam daleko? M5!
M5 - auto pro všecko!
a po shlédnutí The Star (krátký film režírovaný Guyem Ritchie s Madonnou a Cliwe Owenem a stříbrnou M5 v hlavní roli, po jehož shlédnutí jsem plně přesvědčen, že to auto CHCI!) tomu musím dát za pravdu... mimochodem prý se ty BMW filmy nemusí stahovat z bmwfilms.com ale dají se i koupit na DVD u BMW dealerů... aspoň tedy v americe :/ jak u nás to nevím