ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: To je zase pěkně blbé téma
Tobě se líbí Tico ?!?!?!?!!! Proč proboha ? Vždyť proti Ticu je i Trabant hezčí a má duši... Já bych Tico dal na první příčky v týhle soutěži... Multipla je ukrutnej bastl a radši bych jí nepočítal mezi normální auta. Né že by byla hnusná (i když ta přístrojovka je těžká schýza), ale je prostě jiná a nedá se s ničím objektivně srovnat. -
Skutecne blbe tema. Me se napriklad Matiz libi, Multipla je oskliva az je hezka. Nelibi se mi novy smer designeru Opelu: Astra a Omega 2000. Naopak: Forduv New Edge ano, krome Cougaru ktery je prilis dlouhy. I zminovane Daewoo Tico ma neco do sebe: libi se mi proslena strecha vzadu, jakesi prodlouzeni tretiho bocniho okna. -
Jak někdo může (kromě toho, že si vozí zadek v trabantu a sere ho v čem jezdí ostatní) hodnotit auta tímto způsobem. Za prvé: Proti gustu, žádněj dišputát. Za druhé: Hodnotit auto jen podle toho jak vypadá? (Uváděná Multipla: zkuste si koupit velkoprostorový auto s takovým prostorem a takovou cenou). To Abdal: V jakým skvostu jezdíš ty (typoval bych, že nějaká ta škodovka)?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!