ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

04.04.00  10:58

« Re: Neni hnusni, jako hnusni

To si zrovna v rauši, nebo tak blbě i mluvíš ? Nějak ti chybí posloupnost vyjadřování. Ale autům určitě rozumíš, to zase jó...
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.00  10:51

« Neni hnusni, jako hnusni

Lada jeste ujde, srovna to ze zadu i baworak a Lada jen skrabnuti, ale zato Felicie? To si uz muzete postavit auto z ABC-cka( z papiru), nebo Fabie, je to Oktavie po prani v Arielu, nebo ji nekdo nakopal do pr...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.00  10:05

« Re: * off ludwig

Když do Corsy sedne bůček, tak to vypadá jak motokára, která drhne sedadlem o zem. Fakt strašnej pohled. Vůbec vám to nepřeju. To je rozhodně nejhnusnější auto!!!!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.00  10:03

« * off ludwig

• 00 Reagovat !

foto

04.04.00  09:59

« Nejhorší je Corsa z bůčkem zA VOLANTEM

• 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 04.04.00  09:46

« Bez nadpisu

No multipla je vážně moc pěkná. Mě se taky napoprvé nelíbila, ale fakt je ten, že při bližším ohledání je pěkná a v praktičnosti má konkurenta pouze v Zafiře, která je však o mnoho delší...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.00  09:21

« Re: To je tema

Ženskou vybíráš podle následujícího pořadí:
    Jak vypadá, jak se na ní jezdí, kolik žere, a jak je spolehlivá. S autem je to jiný, mnohem jednodušší. Když se ti ženská okouká, nejde tak jednoduše vyměnit.
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.00  09:03

« Moje tipy :-)

Nejspíš má cenu diskutovat o nejhnusnějších nových typech, čili moje tipy :-) :
    Multipla, Seat, Hyundai (kromě S Cupe), Tico, Lada. Na prvni misto bych dal asi Fabii :-)
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.00  21:49

« Bez nadpisu

Škodovky to je HNUS
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.00  20:40

« Re: To je tema

A ženskou si nevybíráš podle toho jak vypadá ? :-)))))) Jinak uznávám, že je to téma o ničem.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.00  19:30

« re re re

NO ale multipla se mi líbí!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.00  19:28

« Tohle tema je tady nejspíš pro *...

No hnusný jsou starý škodárny, matiz, tico; fakt hnusná je yaris, žiguly, toledo a cordoba, a takový hnusy. R+ je taky hrozný i s tím jeho bráchou fordem.
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.00  17:42

« Bez nadpisu

takovej ten fiat s tema svetlama uplne jinde, asi je to ta Multipla
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.00  13:44

« Re: To je zase pěkně blbé téma

Tobě se líbí Tico ?!?!?!?!!! Proč proboha ? Vždyť proti Ticu je i Trabant hezčí a má duši... Já bych Tico dal na první příčky v týhle soutěži... Multipla je ukrutnej bastl a radši bych jí nepočítal mezi normální auta. Né že by byla hnusná (i když ta přístrojovka je těžká schýza), ale je prostě jiná a nedá se s ničím objektivně srovnat.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.00  10:57

Skutecne blbe tema. Me se napriklad Matiz libi, Multipla je oskliva az je hezka. Nelibi se mi novy smer designeru Opelu: Astra a Omega 2000. Naopak: Forduv New Edge ano, krome Cougaru ktery je prilis dlouhy. I zminovane Daewoo Tico ma neco do sebe: libi se mi proslena strecha vzadu, jakesi prodlouzeni tretiho bocniho okna.
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.00  10:52

« Bez nadpisu

Moje typy: Multipla, Oldsmobile Aurora,Hyundai Coupe,Corolla 98
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.00  10:32

« To je tema

Jakej je rozdil v tom, kdyz drepim ve vosklivym nebo v hezkym aute ? Jezdi to hezky lip, nebo rychleji, min zere, je spolehlivejsi. Je to typicky zenska uvaha je hezky a to je nejdulezitejsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.00  08:55

Jak někdo může (kromě toho, že si vozí zadek v trabantu a sere ho v čem jezdí ostatní) hodnotit auta tímto způsobem. Za prvé: Proti gustu, žádněj dišputát. Za druhé: Hodnotit auto jen podle toho jak vypadá? (Uváděná Multipla: zkuste si koupit velkoprostorový auto s takovým prostorem a takovou cenou). To Abdal: V jakým skvostu jezdíš ty (typoval bych, že nějaká ta škodovka)?
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.00  21:03

« Bez nadpisu

Já mám 2 tipy:
    Absolutně nejhnusnější je Fiat Multipla(1998+)
    a jen o málo "lepší" Daewoo Matiz a Tico
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.00  18:31

« Nazdar

všichni podle mne se jedná o ludru Wagon R+. CO si myslíte vy??? Těším se na vaše kandidáty.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…