ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  09:39

« Re: bmw 5

hlavne sedma E65 je evoluce klasickych tvaru, smudlo :-))))) Nova Primera je dost extravagantni na to aby se mi moooc libila, aspon podle fotek. Az ji uvidim v realu, tak uvidim :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.01  09:02

o bavoráku není diskuse, to je evoluce klasických tvarů, co je ovšem úděsné, je nová primera.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.01  21:16

huf> souhlasim s tebou, btw nejake upravy na 5tce byli v roce 2000, nove motory nebo napr. svetla, ted tam sviti jeste krouzek u dalkacu, to je vcelku pekne. Ted jezdi po Pardubicich nova cerna 5tka, upravena, nejspis i motoricky a ne malo, je fakt povedena..
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.01  13:17

r> Pokud budeš posuzovat design vozu podle toho, co má právě soused nového, budeš mít vždycky jen starý žigul, který bude naopak to nejkrásnější auto na světě.

* by sem fakt neměli mít přístup...
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.01  00:00

« bmw 5

Nejhnusnější auto na světě je bezesporu bmw 5-tkové řady.(poslední provedení)Mohli mu ted udělat nějaký facelift místo té trojky.Na tak na * design se už nemůžu dívat těch 6 let.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  19:20

« Re: Re:

Brouk je dobrej, ale mel by stat treba jako Fabie a ne jako predrazenej Golf. Super je at vazicka na kytku a speedometr je taky pekny. Yaris je auto do mesta, ale vnitrni prostor a motor jsou opravdu na spici. Jinak se mi u Yarise velmi libi kaplička s počítačem. Velmi povedene, ale to zalezi na vkusu. Jinak naprosto super je novej Nissan Micra ten nema naprosto chybu :))) Fakt velice povedene.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  18:27

« Re: Re:

Já mu říkám nakopnutá beruška, a Yaris takynic moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.01  10:32

« Re: To: prof

To je jasný, dyt jsme kámoši ne, aspo%n po webu, tak se nebudeme hádat...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  21:54

BMW 540 bych si dal libit... :-) Jinak Brouka taky nemusim, ale uznavam, ze je zajimavej...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  17:49

Baryk: OK, ale nebudeš si to brát osobně, když se do toho "krasavce" občas strefím. Sranda musí bejt, ne? :-))
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.01  10:09

« RE: jde o čas... (někdy :-)

Jo z toho si nic nedelej, to já taky. Nebo si predstavuju mlady frajirky, hlavně že mají BMW a proto jsou frajeři největší ... hlavně na silnici. Co si budeme namlouvat 540 je moc pekny auto. 3xx je nic moc, je to male auto sic treba s peknym motorem, 7xx je už moc přerostlé a celkově nepusobí vyvážene. 5xx je tak akorát. Jenom jsou ti Bavoři fakt chladní, žádná fantazie. Holá němecná ergonomie, ale to k nim zjevně patří.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  10:06

Jo, tak přesně ten jsem taky viděl profe, a zorvna mezi ty lidi, kterým se to líbí patřím. Tečka. Nebudeme se o tom dál hádat.
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.01  09:51

« jde o čas... (někdy :-)

Já myslím, že všechno je otázka času. Auta, který se nelíbily budou za pár let skvělý veteráni. Mě se od začátku nejvíc hnusil multipla, pak jsem ho viděl (a leknul se) několikrát na silnici. Nakonec jsem si do něj parkrát sednul na autosalonu a můj vztah k němu se stabilizoval.

To se mi mnohem nelíbí brouk. Nevím co na něm všichni viděj za super a retro, mě to přijde jako jezdící poklop od sejrů.

Jo eště se musím přidat k těm příspěvkům BMWxšusťáky - taky jich pár znám. Přiznám se, že se mi (ve skrytu duše) BMW líběj, ale odrazuje mě od nich něco jinýho. Jsem z města (žil jsem tam do 18 let), kde cca 30-40% procent populace tvořej cikáni. A ty tam maj oblíbený právě BMW (nejlíp řadu 5 a 7). A když teď vidím bavoráka, vybavím si v něm cikána hulákajícího na ženskou: "éržíko, dělej, jedééme k frantóvi".

Omlouvám se všem příznivcům této značky, ale už se toho snažím zbavit téměř 10 let...

PeeKaa
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.01  06:43

« Re: A dalsi hruza...

florida: Já vím, Subaru jsem taky měl. Ale ty lidi do toho skočí a úplně jim to stačí, že to jede jako prase. Na to, co bude dál a kolik to bude stát už nikdo nemyslí.:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.01  23:06

Já to říkám pořád, černý Eldorado je černý Eldorado. Až vás tím budu otravovat tak řekněte, možná přestanu :o
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.01  16:13

to prof:Ja nikoho nechci popudit, ale co slysim od lidi kteri Subaru kdy meli, tak to je jenom kritika na to auto a ani jsem ho nikdy nevidel v zadnym hodnoceni , myslim v motoristickej casopisech vysoko...Nemluvim o zadnejch zavodnich autech, to je neco jinyho, tam maji dobry vysledky dokonce i Mitsubischi , coz je jeste vetsi hruza nez Subaru...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.01  07:07

Florida: Ty chceš fakt ty subaristy proti sobě popudit:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.01  07:06

Baryk: Sorry, ale i kdyby to Dobló bylo 4x4, tak se to na jeho odpudivým designu nijak kladně neprojeví. Dneska jsem to zase potkal v takový libový AVIA-modrý barvě. Vypadá to jak strašidlo. Ovšem nepochybuju o tom, že se to některým lidem bude líbit.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.01  13:02

Celkem Tě chápu,profe,je to takovej americkej trend,přechod od osobních aut k pickupům,tuším,že nejprodávenějším autem v USA za loňskej rok byl Ford F něco,pickup.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.01  12:42

Tak to nevím, sorry, o Kangoo se zase tak dalece nezajímám..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…