ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
« Re: bmw 5
huf> souhlasim s tebou, btw nejake upravy na 5tce byli v roce 2000, nove motory nebo napr. svetla, ted tam sviti jeste krouzek u dalkacu, to je vcelku pekne. Ted jezdi po Pardubicich nova cerna 5tka, upravena, nejspis i motoricky a ne malo, je fakt povedena.. -
Brouk je dobrej, ale mel by stat treba jako Fabie a ne jako predrazenej Golf. Super je at vazicka na kytku a speedometr je taky pekny. Yaris je auto do mesta, ale vnitrni prostor a motor jsou opravdu na spici. Jinak se mi u Yarise velmi libi kaplička s počítačem. Velmi povedene, ale to zalezi na vkusu. Jinak naprosto super je novej Nissan Micra ten nema naprosto chybu :))) Fakt velice povedene. -
« RE: jde o čas... (někdy :-)
Jo z toho si nic nedelej, to já taky. Nebo si predstavuju mlady frajirky, hlavně že mají BMW a proto jsou frajeři největší ... hlavně na silnici. Co si budeme namlouvat 540 je moc pekny auto. 3xx je nic moc, je to male auto sic treba s peknym motorem, 7xx je už moc přerostlé a celkově nepusobí vyvážene. 5xx je tak akorát. Jenom jsou ti Bavoři fakt chladní, žádná fantazie. Holá němecná ergonomie, ale to k nim zjevně patří. -
« jde o čas... (někdy :-)
Já myslím, že všechno je otázka času. Auta, který se nelíbily budou za pár let skvělý veteráni. Mě se od začátku nejvíc hnusil multipla, pak jsem ho viděl (a leknul se) několikrát na silnici. Nakonec jsem si do něj parkrát sednul na autosalonu a můj vztah k němu se stabilizoval.
To se mi mnohem nelíbí brouk. Nevím co na něm všichni viděj za super a retro, mě to přijde jako jezdící poklop od sejrů.
Jo eště se musím přidat k těm příspěvkům BMWxšusťáky - taky jich pár znám. Přiznám se, že se mi (ve skrytu duše) BMW líběj, ale odrazuje mě od nich něco jinýho. Jsem z města (žil jsem tam do 18 let), kde cca 30-40% procent populace tvořej cikáni. A ty tam maj oblíbený právě BMW (nejlíp řadu 5 a 7). A když teď vidím bavoráka, vybavím si v něm cikána hulákajícího na ženskou: "éržíko, dělej, jedééme k frantóvi".
Omlouvám se všem příznivcům této značky, ale už se toho snažím zbavit téměř 10 let...
PeeKaa -
« Re: A dalsi hruza...
to prof:Ja nikoho nechci popudit, ale co slysim od lidi kteri Subaru kdy meli, tak to je jenom kritika na to auto a ani jsem ho nikdy nevidel v zadnym hodnoceni , myslim v motoristickej casopisech vysoko...Nemluvim o zadnejch zavodnich autech, to je neco jinyho, tam maji dobry vysledky dokonce i Mitsubischi , coz je jeste vetsi hruza nez Subaru...