ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: FABIE!!!
Čau Alexi a vůbec všichni staří známí, vím co myslíš ( ach jo ) , bez ohledu na design ve mně dřímá pocit, že auta jsou čím dál víc spotřební zboží, hlavně z hlediska proběhu kilometrů, tedy životnosti. Lada 110 a další z té řady nevypadá špatně, stejně tak i nová Samara, co se má dělat za dva roky ( viz některé z prázdninových čísel SM ), zápory jsou hlavně v katastrofální úrovni zpracování a v archaických interiérech, poslední kvalitní Lada byla Samara Baltic, byl to model pro Německo ( před krachem německého dealera ) a dělali to ve Valmetu, takže to bylo úplně o něčem jiném, sám jich několik dovezl a dodnes je s nima naprostá spokojenost. Ve skrytu duše jsem stále žigulový, na 2107 jsem kdysi začínal. -
« Re: bmw 5
Me je taky evropsky design blizsi nez vychodoasijsky, ale musim uznat ze styliste Nissanu odvadeji skvelou praci. Kdysi strohe linie nahradily extravagantni tvary.... Uvidime jak bude vypadat nova Micra, ale studie mm.e a nova MM (petidverova) leccos napovidaji. New Edge se mi libil u Focusu, Ka a Pumy, ale nove Mondeo je snad az prilis strohe. Pritom Ford v minulosti dokazal sokovat svet neotrelym designem, neni to zas tak davno a urcite vis ktery typ mam na mysli..... -
« Re: bmw 5
huf> souhlasim s tebou, btw nejake upravy na 5tce byli v roce 2000, nove motory nebo napr. svetla, ted tam sviti jeste krouzek u dalkacu, to je vcelku pekne. Ted jezdi po Pardubicich nova cerna 5tka, upravena, nejspis i motoricky a ne malo, je fakt povedena.. -
« Re: Re:
Brouk je dobrej, ale mel by stat treba jako Fabie a ne jako predrazenej Golf. Super je at vazicka na kytku a speedometr je taky pekny. Yaris je auto do mesta, ale vnitrni prostor a motor jsou opravdu na spici. Jinak se mi u Yarise velmi libi kaplička s počítačem. Velmi povedene, ale to zalezi na vkusu. Jinak naprosto super je novej Nissan Micra ten nema naprosto chybu :))) Fakt velice povedene.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!