ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: FABIE!!!
Zajimavy jsou derivaty rady 2110/11/12 alias 110/11/12 pro rusky trh, treba s dvoulitrovym Opelem to musi byt pekny delo. No ja jsem na slovo "zpracovani" dost alergickej ale ve 2110 jsem sedel nekdy v roce 98 na Autoshow a o vnitrek dveri kryty jen slabou latkou jsem si malem roztrhl nohu :-((( O vrzajicim viku kufru u noveho vozu ani nemluve.... Ale ty auta jsou proste zvlastni.... Tata mel 02 combi a bylo to super auto ackoli bylo uz nejakych deset let stare..... -
« Re: FABIE!!!
Čau Alexi a vůbec všichni staří známí, vím co myslíš ( ach jo ) , bez ohledu na design ve mně dřímá pocit, že auta jsou čím dál víc spotřební zboží, hlavně z hlediska proběhu kilometrů, tedy životnosti. Lada 110 a další z té řady nevypadá špatně, stejně tak i nová Samara, co se má dělat za dva roky ( viz některé z prázdninových čísel SM ), zápory jsou hlavně v katastrofální úrovni zpracování a v archaických interiérech, poslední kvalitní Lada byla Samara Baltic, byl to model pro Německo ( před krachem německého dealera ) a dělali to ve Valmetu, takže to bylo úplně o něčem jiném, sám jich několik dovezl a dodnes je s nima naprostá spokojenost. Ve skrytu duše jsem stále žigulový, na 2107 jsem kdysi začínal. -
« Re: bmw 5
Me je taky evropsky design blizsi nez vychodoasijsky, ale musim uznat ze styliste Nissanu odvadeji skvelou praci. Kdysi strohe linie nahradily extravagantni tvary.... Uvidime jak bude vypadat nova Micra, ale studie mm.e a nova MM (petidverova) leccos napovidaji. New Edge se mi libil u Focusu, Ka a Pumy, ale nove Mondeo je snad az prilis strohe. Pritom Ford v minulosti dokazal sokovat svet neotrelym designem, neni to zas tak davno a urcite vis ktery typ mam na mysli.....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Je to opravdu hnus!