ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Re:
No to je právě ta potíž. v Saratoze šel zvuk pěkně od motoru, byl slyšet každý zdvih válce. Pomalé rozjíždění bylo radostí ze života :)
Ne že by V8 mělo vyloženě špatný zvuk. Když vezu kolegu co ma LeBarona tak musím mít stáhnutý okno, aby mohl poslouchat V8 :-) Ono to bude výfukem. Minulej majitel si nechal delat výfuk a chtel to mít bublavé, ale na můj vkus je to příliž. Má to stejnou charakteristiku jako třeba V8 Camaro. Takže na srazech mi to je pochváleno, ale pro sedan se to moc nehodí. No věc názoru, nechám to tak. Alepoň si lidi co čekají na bus topu můžou poslechout jinej zvuk než zvuk hřebíků v pračce (Favorit/Felicia) -
« Re: Re:
Asi nejsem normální, ale nejvíc mě oslovovaly starší auta, na ty nové si musím všeobecně dlouho zvykat. Poslední, co jsem přijal bez řečí, byl GolfIII, Alfa 155, první 406, první Mondeo, poslední vajíčko 80, Omega bez faceliftu. Moderna mě prostě nebere, a to ani pseudoretro. Nové VW mě už spíš šokují svou uniformitou, Fiat nekomentuju a Renault je moc revoluční, taky Volvo jsem měl raději, když byla 850 v kursu. -
« Re: FABIE!!!
Zajimavy jsou derivaty rady 2110/11/12 alias 110/11/12 pro rusky trh, treba s dvoulitrovym Opelem to musi byt pekny delo. No ja jsem na slovo "zpracovani" dost alergickej ale ve 2110 jsem sedel nekdy v roce 98 na Autoshow a o vnitrek dveri kryty jen slabou latkou jsem si malem roztrhl nohu :-((( O vrzajicim viku kufru u noveho vozu ani nemluve.... Ale ty auta jsou proste zvlastni.... Tata mel 02 combi a bylo to super auto ackoli bylo uz nejakych deset let stare.....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

:-)