ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: PITOMCI
No jo to už ty cadillacy někdy dělaj - jinak Annonce:
Cadillac de Ville, sedan, 4dv., 6 míst, el. výbava, automat. klima, kůže, výborný tech. stav, 4,5l V8, 4st. automat, r. v. 1989, velmi pohodlný a spolehlivý, rozumná spotřeba 9-12l, prodám nebo vyměním za benzín - nejlépe automat, r. v. nerozhoduje - nabídněte. Tel.:0723/075553
Ctěl jsi přece něco malýho do města. -
« Re: Re:
No to je právě ta potíž. v Saratoze šel zvuk pěkně od motoru, byl slyšet každý zdvih válce. Pomalé rozjíždění bylo radostí ze života :)
Ne že by V8 mělo vyloženě špatný zvuk. Když vezu kolegu co ma LeBarona tak musím mít stáhnutý okno, aby mohl poslouchat V8 :-) Ono to bude výfukem. Minulej majitel si nechal delat výfuk a chtel to mít bublavé, ale na můj vkus je to příliž. Má to stejnou charakteristiku jako třeba V8 Camaro. Takže na srazech mi to je pochváleno, ale pro sedan se to moc nehodí. No věc názoru, nechám to tak. Alepoň si lidi co čekají na bus topu můžou poslechout jinej zvuk než zvuk hřebíků v pračce (Favorit/Felicia) -
« Re: Re:
Asi nejsem normální, ale nejvíc mě oslovovaly starší auta, na ty nové si musím všeobecně dlouho zvykat. Poslední, co jsem přijal bez řečí, byl GolfIII, Alfa 155, první 406, první Mondeo, poslední vajíčko 80, Omega bez faceliftu. Moderna mě prostě nebere, a to ani pseudoretro. Nové VW mě už spíš šokují svou uniformitou, Fiat nekomentuju a Renault je moc revoluční, taky Volvo jsem měl raději, když byla 850 v kursu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

No jo něco do města by to chtělo. SMART nebyl tímto gremiem schválen :-( tak jsem uvazoval o Hyundai nebo Mitsubishi Charisma, vse by melo byt do 200 kKč a s motorem do 1.8 a nejlépe combík rok tak 96-97 najeto 60-80 tis km s A/C, Automatem :-) no ten automat bych ozelel. Fňuk, nerad. Ale auto bez klimošky to fakt ne :(