ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  16:08

« Re: PITOMCI

Nikdy, coupe je vzacny. Sedanu je spouta a to i ČR... Hele jak to asi myslel s tím, že vymění za benzín ? Asi nechce aby mu někdo nabídnul slavnou 5.7 diesel :).

No jo něco do města by to chtělo. SMART nebyl tímto gremiem schválen :-( tak jsem uvazoval o Hyundai nebo Mitsubishi Charisma, vse by melo byt do 200 kKč a s motorem do 1.8 a nejlépe combík rok tak 96-97 najeto 60-80 tis km s A/C, Automatem :-) no ten automat bych ozelel. Fňuk, nerad. Ale auto bez klimošky to fakt ne :(
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  15:53

No jo to už ty cadillacy někdy dělaj - jinak Annonce:
    Cadillac de Ville, sedan, 4dv., 6 míst, el. výbava, automat. klima, kůže, výborný tech. stav, 4,5l V8, 4st. automat, r. v. 1989, velmi pohodlný a spolehlivý, rozumná spotřeba 9-12l, prodám nebo vyměním za benzín - nejlépe automat, r. v. nerozhoduje - nabídněte. Tel.:0723/075553
    Ctěl jsi přece něco malýho do města.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  15:06

:-) Ach jo, jako male děti. Místo toho abyste se mi v rámci kamaradství podivali na můj startér... někdy se protočí, takové to známé "cvak - bzzzzzzz" a někdy nastartuje v pohodě... kdo mi pomůže ? PLS :)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  14:55

Hufe, už se mi po tobě zastesklo. A naprosto s tebou souhlasím - v tomto tematu má Tvá Fabie nezastupitelné místo.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  14:38

No jo s tím nic asi nenaděláš :-) A dyt je to vlastně jedno...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  14:14

To MC Editorial: není možné notorické idioty, kteří stále mění nicky nepouštět do roomů? Přispívá nás sem pár lidí vzhledem k počtu obyvatel a ani v takové komunitě nejsme schopni se chovat v normě.......
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  14:02

To Huf-HIV:

:-)
  • 00 Reagovat !

foto

15.11.01  13:35

« PITOMCI

vůbec,ale vůbec tomu nerozumíte,nejlepší je jedině fabia tdi s čiptunningem,všechno ostatní stojí za *!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.01  22:36

« Re: Re:

to Huf: mindrák proboha ne, ale vytříbený vkus :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.01  18:43

No to je právě ta potíž. v Saratoze šel zvuk pěkně od motoru, byl slyšet každý zdvih válce. Pomalé rozjíždění bylo radostí ze života :)

Ne že by V8 mělo vyloženě špatný zvuk. Když vezu kolegu co ma LeBarona tak musím mít stáhnutý okno, aby mohl poslouchat V8 :-) Ono to bude výfukem. Minulej majitel si nechal delat výfuk a chtel to mít bublavé, ale na můj vkus je to příliž. Má to stejnou charakteristiku jako třeba V8 Camaro. Takže na srazech mi to je pochváleno, ale pro sedan se to moc nehodí. No věc názoru, nechám to tak. Alepoň si lidi co čekají na bus topu můžou poslechout jinej zvuk než zvuk hřebíků v pračce (Favorit/Felicia)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.01  18:30

To smudla - to mi mluvíš z duše.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.01  18:30

no to mi neřikej, jak muze mit něco hezčí zvuk, než V8. To temný, chraplavý dunění. A co teprv pořádnej obsah!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.01  17:56

No jo, no jo pořád :-) Musím tedy poznamenat ze v Saratoze jsem mel V6 3.0 od Mitsubishi... A ten motor mel hezci zvuk, nez Caddy :-( No jo, co naplat.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.01  17:31

Nemám rád Daimler-Chrysler-Mitsubushi (Group). Ale jinak nic ve zlým!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.01  10:44

Renaul se snaží. Řekl bych že je to něco jako Chrysler a USA. Začínají dělat nekonvenční design a chtějí se odpoutat od přílišné uniformity
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.01  10:15

Asi nejsem normální, ale nejvíc mě oslovovaly starší auta, na ty nové si musím všeobecně dlouho zvykat. Poslední, co jsem přijal bez řečí, byl GolfIII, Alfa 155, první 406, první Mondeo, poslední vajíčko 80, Omega bez faceliftu. Moderna mě prostě nebere, a to ani pseudoretro. Nové VW mě už spíš šokují svou uniformitou, Fiat nekomentuju a Renault je moc revoluční, taky Volvo jsem měl raději, když byla 850 v kursu.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.01  08:01

« Re:

theo> Mindrák?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  21:54

« Re: ale Fiat Dobló

ne nejhorší je BMW 3xx Compact
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  21:40

« ale Fiat Dobló

je zatím nepřekonanej !
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  15:57

« Re: Ka-čko v závěsu

Ka-čko také mnoho bodů na přední místa neztrácí.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…