ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 10.04.00 14:13
« Re: Multipla
Je to tak, Multipla se prodava spatne zrejme hlavne z duvodu velice osobiteho designu, nebot jinak je na velmi vysoke urovni a zahrnuje v sobe radu netradicnich a novych reseni. Skoda. Jizdnimi vlastnostmi urcite predstihuje sve protivniky (Scenic, Zafira, MPV), motoricky je rovnez na velmi vysoke urovni (ikdyz 2.0 EGR u Renaulta je v teto tride vykonove naprosto dominantni) a co se tyka vnitrniho prostoru - vynikajici dojmy. Ackoliv se to na prvni pohled nezda, maji i cestujici uprostred dost mista, jen sedadlum chybi lepsi bocni vedeni. Spousta odkladacich mist, hodne mista, obrovska variabilita, , zkratka - genialni automobil plati dan prave za design, nebot napr. asi 72% respondentu v SRN uvedlo, ze pro automobil se rozhoduji na zaklade designu. -
« Re: Re:
Yaris je fakt hnusný auto. Jak už jsem psal, a mini cooper to je parrrrráda. Má ho otec od mý mladý a párkrát jsme v tom jeli. Super. Líbí se mi víc a víc. Má taky 2 pruhy litý kola a ty úpravy originál od výrobce. (Olomouc) JO!! Zase TTRRAABBAANNTT je jeho ŠŠPPAATTNNÁÁ kopie. To je hnuuus ! -
« Re: Re:
Mimi Cooper je fajn kara! Matiz je uzkej to je pravda, ja jsem nerikal ze si ho koupim, to ne, jen se mi designove libi. Panove, kdo ste zminovali BMW 520 (ze dokonce s dvoulitrem???) a kadetta, mohli byste sdelit jake generace mate na mysli? K ludwigovu prispevku o corse a bucku: obcas prijede muj kamos s matcinou corsou B 1.4 automat, tridverovou. On ma 160 kilo, ja 110, je na nas fakt pohled :-)))) Snad nemusim dodavat ze nesedime vedle sebe, ja sedim vzadu za prazdnym prednim sedadlem spolujezdce a to si posunu az na doraz dopredu abych mel maximalni komfort :-)))) -
« Re:
Úplně normálně - když jsem se sem poprvý přihlašoval, tak jsem tomu nedával žádnou váhu a heslo jsem měl stejný jako login - bestias. To sem byl ale vůl, co ? No, teď už je to asi jedno.
No, abych se držel tématu - včera jsem si znova prohlížel Tico, protože ho tu někdo chválil, ale i po zevrubné prohlídce musím říct jedno - hnus fialovej ! -
« To pseudo-Bestias
Je dost ubohý psát za někoho jinýho na jeho Login. Pro takovýho zakomplexovanýho chudáka snad ani nemám slov. Až budeš mít péro nejen na čůrání a přestaneš mutovat, tak si udělej řidičák a přijď si někdy pokecat. Jinak znova opakuju, že můj novej login je BESTIÁŠ. -
« To: Bestiáš
Ospravedlnujem sa za gramatiku, alebo slovosled. Som totiz zo slovenska. Ale jedno uznavam, ze cestina ma na poznamky jepsi slovnik. Otazka je, kde konci u vas slovnik slusnosti. K argumentom na Ladu len tolko, ze mam VAZ 2103 (1500 ccm 7,5 l/100km na dlhsie trate)ma 27 rokov a nemam s nim ziadne vacsie problemy. Ma to aspon poriadne plechy a motor, ktory aj nieco utiahne (treba si vsimat ciganov, ty to vedia najlepsie). Ked sa nieco stane na ceste, da sa to v pohode opravit a idete dalej. Skuste si to dovolit na novom aute. Musel by som byt vyskoleny za servisaka a na to v desnej dobe nie je cas. Zoberte si VW, tam sa niecoho dotknete a uz vam pada zaruka. A to plati aj pre ine vozy vyrabane v dnesnej dobe. To znamena,ze najhnusnejsie auta su teraz vyrabane. Dalej cena oprav. Mna bude stat vymena preneho cela do 8000,- , ale na Felicii som chtil psa (taku poulicnu zmes)a vymena, a teraz pozor, len plastoveho narazniku stala 15 000,-. Hovorim si "Co to je teda za auto?" Myslim si, ze pravom patri do tejto ankety.