ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.00  14:13

« Re: Multipla

Je to tak, Multipla se prodava spatne zrejme hlavne z duvodu velice osobiteho designu, nebot jinak je na velmi vysoke urovni a zahrnuje v sobe radu netradicnich a novych reseni. Skoda. Jizdnimi vlastnostmi urcite predstihuje sve protivniky (Scenic, Zafira, MPV), motoricky je rovnez na velmi vysoke urovni (ikdyz 2.0 EGR u Renaulta je v teto tride vykonove naprosto dominantni) a co se tyka vnitrniho prostoru - vynikajici dojmy. Ackoliv se to na prvni pohled nezda, maji i cestujici uprostred dost mista, jen sedadlum chybi lepsi bocni vedeni. Spousta odkladacich mist, hodne mista, obrovska variabilita, , zkratka - genialni automobil plati dan prave za design, nebot napr. asi 72% respondentu v SRN uvedlo, ze pro automobil se rozhoduji na zaklade designu.
  • 00 Reagovat !

foto

10.04.00  10:00

« Multipla

Mě se vůbec nelíbí Fiat Multipla. Tohle italští designeři docela podělali. Chtěl bych vidět prodejní výsledky. Podle mě musí na tomhle autě silně prodělávat. Ale možná se pletu.
  • 00 Reagovat !

foto

10.04.00  09:44

« Bez nadpisu

Mini je legenda a je prostě super!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.00  08:58

« Re: Re:

Yaris je fakt hnusný auto. Jak už jsem psal, a mini cooper to je parrrrráda. Má ho otec od mý mladý a párkrát jsme v tom jeli. Super. Líbí se mi víc a víc. Má taky 2 pruhy litý kola a ty úpravy originál od výrobce. (Olomouc) JO!! Zase TTRRAABBAANNTT je jeho ŠŠPPAATTNNÁÁ kopie. To je hnuuus !
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.00  07:14

Tak to je už skoro stejně tak hnusný, jako Tico...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.00  23:19

Co rikate na Yaris Verso? Normalni Yaris se mi ale docela libi.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.00  21:54

Jo zlatej mini cooper ,golf 1 nebo fiat 850 sport,
    starý dobrý auta. když jsem viděl fotky ze Ženevy tak mi z těch "hrbáčú" bylo špatně .Ještě že mají rozum alespoň u BMW ,Mercedesu a Jaguáru.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.00  12:20

BMW 520 tu zmiňoval jeden dement, co se hlásí na můj starej login. Tu Corsu, co veze 270 kg masa bych rád viděl. To se vám asi kouří od zadních zástěrek, co ?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.00  11:54

Mimi Cooper je fajn kara! Matiz je uzkej to je pravda, ja jsem nerikal ze si ho koupim, to ne, jen se mi designove libi. Panove, kdo ste zminovali BMW 520 (ze dokonce s dvoulitrem???) a kadetta, mohli byste sdelit jake generace mate na mysli? K ludwigovu prispevku o corse a bucku: obcas prijede muj kamos s matcinou corsou B 1.4 automat, tridverovou. On ma 160 kilo, ja 110, je na nas fakt pohled :-)))) Snad nemusim dodavat ze nesedime vedle sebe, ja sedim vzadu za prazdnym prednim sedadlem spolujezdce a to si posunu az na doraz dopredu abych mel maximalni komfort :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.00  07:39

To je fakt. To je jedno z mála malejch aut, který se mi líbí. Zrovna dneska mě předjel jeden Mini v zelený metalíze a dvěma pruhy á la Viper. Moc hezký, ale BMW je BMW.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.00  15:07

« Re:

Tico je hrozný a Matiz to samý!! Zlatý Mini Cooper!
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 06.04.00  14:55

« Bez nadpisu

hmmm je moc úzkej. Mě nevadí malý auta, krátký auta, ale mám strašnej pocit z úzkých aut
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.00  12:54

« Re:

Úplně normálně - když jsem se sem poprvý přihlašoval, tak jsem tomu nedával žádnou váhu a heslo jsem měl stejný jako login - bestias. To sem byl ale vůl, co ? No, teď už je to asi jedno.
    No, abych se držel tématu - včera jsem si znova prohlížel Tico, protože ho tu někdo chválil, ale i po zevrubné prohlídce musím říct jedno - hnus fialovej !
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 06.04.00  11:44

« Bez nadpisu

No to vcelku chápu když novej bestias píše, že nejhnusnější auto je 520. To by starej bestiáš neudělal. Jen mi řekni jak přišel na tvé heslo?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.00  08:55

« To pseudo-Bestias

Je dost ubohý psát za někoho jinýho na jeho Login. Pro takovýho zakomplexovanýho chudáka snad ani nemám slov. Až budeš mít péro nejen na čůrání a přestaneš mutovat, tak si udělej řidičák a přijď si někdy pokecat. Jinak znova opakuju, že můj novej login je BESTIÁŠ.
  • 00 Reagovat !

foto

05.04.00  08:29

« BMW 520

BMW 520
  • 00 Reagovat !

foto

05.04.00  07:55

« To: Bestiáš

Ospravedlnujem sa za gramatiku, alebo slovosled. Som totiz zo slovenska. Ale jedno uznavam, ze cestina ma na poznamky jepsi slovnik. Otazka je, kde konci u vas slovnik slusnosti. K argumentom na Ladu len tolko, ze mam VAZ 2103 (1500 ccm 7,5 l/100km na dlhsie trate)ma 27 rokov a nemam s nim ziadne vacsie problemy. Ma to aspon poriadne plechy a motor, ktory aj nieco utiahne (treba si vsimat ciganov, ty to vedia najlepsie). Ked sa nieco stane na ceste, da sa to v pohode opravit a idete dalej. Skuste si to dovolit na novom aute. Musel by som byt vyskoleny za servisaka a na to v desnej dobe nie je cas. Zoberte si VW, tam sa niecoho dotknete a uz vam pada zaruka. A to plati aj pre ine vozy vyrabane v dnesnej dobe. To znamena,ze najhnusnejsie auta su teraz vyrabane. Dalej cena oprav. Mna bude stat vymena preneho cela do 8000,- , ale na Felicii som chtil psa (taku poulicnu zmes)a vymena, a teraz pozor, len plastoveho narazniku stala 15 000,-. Hovorim si "Co to je teda za auto?" Myslim si, ze pravom patri do tejto ankety.
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.00  21:19

« Nejhnusnější auto?

Podle mého vyhrává Multipla s Ticem. Ale takovej opel kadet mi do dneška připadá jako nej...nejhnusnější auto,který kdo vůbec navrhl. Prostě hnus.Když ho vidím,tak se mi chce blejt. Můj názor, neberte to tak vážně.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.00  12:31

« Re: Argumenty

Dobrá, už se budu ovládat.
    Bohužel se tu někdo začal přihlašovat na můj login, takže měním login na to samý, ale s diakritikou....
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.00  11:35

« Argumenty

Ne nadavky :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…