ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Re:
Bestiasi, divil by ses ale to auticko s nami docela jede. Akorat teda videt nas v tom je opravdu zazitek :-)))))))
K Mulitple: me se to auto libi. Yaris je hnus fialovej, Mercedes A me vubec nenadchnul. A Yaris Verso by mel zacinat nekde na 400 000, ty prachy co za nej chtej jsou dost nechutny (i kdyz variabilitu to ma vybornou a s mistem na hlavu bych asi problemy nemel). -
« Re: Multipla
Naprosto strašný auto - hnus fialovej! Jela jsem s 1.6 a z toho okouzlujícího zrychlení jsem byla tak vzteklá, že mi při řazení čtyřky sjela ruka ze šaltpáky a spolujezdec (v tom "nadmíru" prostorným autě) dotal takovou do koulí, že jsme málem skončili ve škarpě! -
Myslím si, že to není věc odlišení. Nedávno jsme se známým vybírali auto pro jeho a jeho rodinu (nevím teda co všechno kam stěhujou, ale chěl neco většího). Když jsme si porovnali vnitřní prostor, motor a zejména cenu, nebylo se o čem bavit. Jednoznačně vyhrála Multipla. Ikdyž asi bych se taky nechtěl koukat na budíky doprava. Možná že to trochu s tou vyzáží přehnali, ale podle mně klady převažují. -
« Smart
Nejvetsi * mezi autama je Smart, na tom se snad shodnem vsichni. Nechapu lidi, co si takovou hnusnou konzervu koupi. U nas sem ho sice jeste nevidel, ale v Nemecku jich jezdi dost. A pritom je to v podstate Mercedes, akorat ze maj strach dat na to hvezdu. SMART je *!!! -
A ještě jedna maičkost: porovnejte si cenu Multiply a jejich konkurentů, porovnejte si cenu pojištění, cenu náhradních dílu...no možná, že je je trošku jiná, ale aspoň to není produkt německýho (ne)vkusu.
A můj příspěvek do rubriky: AUDI TT (copak ty němčouři nikdy neviděli jak má vypadat správnej spotťák?) -
wolff 10.04.00 15:14
« Bez nadpisu
Ale jak říkám, mrkněte se na něj z blízka, 20 minutek si ji prohlížejte a určitě se vám zalíbí. Taky sem si říkal, že nejškaredější Fiat bylo Rotmo, pak sem tam dal Multiplu, ale opět sem to změnil, ona je vážně pěkná... Chce to jen se na ni dívat dýl a pororněji...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!