ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
« Re: Proc Puma?
Jo aže Volhy pořád vyráběj, to víme, dokonce se dělá i ta s chromovanou maskou(takováta papalášská, mám ji doma na fotce), mimchodem Gaz má dnes nejšiřší výrobní program a ej na tom nejlépe ze všech automobilek v Rusku a ostaních republikách bývalého SSSR!!!!!
Neodpustím si svoje pořadí: 1.GAZ.VAZ.Moskvič.4.UAZ 5.ZAZ.6.IŽ 7.ZIL -
« Re: Proc Puma?
Abych to zjednodušil tak na pumě se mi nelíbí všechno, to je hrozné auto, zlatá Tigra, ale lepší je Lotus, Venturi, Camaro, i Mazda MX 5 je lepší(a Cougar na tom není o moc lépe ve srovnání s Pumou!!!)
P.S. - nová volha je super(kromě interiéru a motoru - ale ten má být nový a bude O.K.!!!) -
« Proc Puma?
To R. Barrichello: co se Ti nelibi na Pume? K fieste: je to fakt humac! Pripomina mi to klasicky rusky Volhy (24, 3102.....), porad se jeste vyrabej ale s kulatou maskou a svetlama. Implantovani soucasnejch designerskejch trendu na tricet let stary auto je fakt vrchol! Ale nova vohla je bomba! -
wolff 11.05.00 13:52
Jo tak mám podobnej názor. Vím, že třeba dětem, pro které je vlastně svým způsobem určena (na rozdíl od Berlinga) se moc moc líbí. Z venku je to patvar (v porovnání třeba se 156), ale třba v porovnání z Atosem je to nádherný auto i z venku. Ona Multipla je ve svým designu na rozdíl od podobných aut o jeden krok napřed - v šířce. Proto nepůsobí ani při pohledu z venku nestabilním dojmem. A ve vnitř je to už úplně na pohodu.
Ale uznávám, že tvrdit o ni, že je nádhera je blbost, ale stejně tak o ni nemůžu tvrdit, že je hnusná - viz níže - dtto -
« Re: Hnusné auto? Subjektivní pocit!
Jasne,ze je to subjektivni pocit.Kazdej jsme jinej, kazdymu se libi nebo nelibi neco jinyho.Ale existuji veci a lidi, kteri se proste libej (nebo nelibej) vetsine. Jestli jsem to spravne pochopil,tak tady se soutezi o nejhnusnejsi auto co se tyka vzhledu a nic na tom nezmeni skvely jizdni vlastnosti nebo ojedinela prakticnost. A me se zrovna designove nelibi Fiat Multipla a Ford Ka. K Multiple: ty druhy svetla pod prednim sklem to je fakt designerskej 'sperk' a ten zmatek v interieru to je taky fantazie. Ke Kacku: zadni hnusnej obtloustlej umelohmotnej plastovej blatnik uplne kazi dojem z relativne pohlednyho predku. A navic si myslim,ze je to auto spis pro zensky...ale to uz sem nepatri. -
« Hnusné auto? Subjektivní pocit!
Dnes jsem náhodně poprvé vlezl na tyto stránky a do tohoto tématu. A nedá mi to, abych se neozval. Proč proboha tolik emocí? Každé auto se někomu líbí, někomu je odporné. Když jsem si koupil malinkaté Káčko od Fordů, rozdělili se kolegové na dva tábory. Jedněm se líbilo moc, druhým na něm přišlo ošklivé všechno od blatníků přes karoserii až po přístrojovou desku. Navíc vykřikovali, že je ošklivé proto, že bude určitě pomalé (praxe ukázala, že za jistých okolností jede i 200 km/h), že se vzadu špatně sedí (nevím jak kdo, já auto řídím z předních sedaček) a že se do něj nic nevejde (chtěl jsem osobní auto pro mě a moji aktovku, ne kamion). Takže v tomto bodu musím souhlasit s některými příspěvky: estetiku a vizáž auta nemůžu přece posuzovat podle toho, jestli je praktické, výkonné, úsporné, neporuchové a já nevím co ještě. Auto se mi buď líbí anebo ne. A abych si nakonec přisadil: Nelíbí se mi Multipla a Yaris, protože mi ta auta připadají jako "oteklá" nebo jako tlustá matróna, na které se dělají faldy od špeků, taková ta kaskáda žaludků, prsů a špeků. Tím jakkoliv neposuzuji praktičnost, spolehlivost a další vlastnosti těch aut.