ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
« Re: Auto pro zeny
to Kanady: to je skoda, ze nenosis sukne a nemas vaginu...vypadal by si v tom auticku lip :-) Ne ted vazne...proste mi pripada divny, kdyby s Kackem prijel na jednani chlapek v obleku a s kufrikem. Tohle auto je podle mne delany pro mlady lidi a pro zensky...a nejlip mlady zensky :-) Tot muj nazor. A to, ze se mi to auto nelibi, to je taky muj nazor...ale nikomu ho nevnucuju, chapu, ze na to ma kazdej jinej pohled. -
« Re: Auto pro zeny
To Boda. Uklidnil jsi me. Nemám auto pro ženy. Ka je sice malé, ale jízdní vlastnosti má excelentní, že by moc nežralo se nedá říci (bohužel, jedu-li s ním Prahu - Olomouc durch 160 -170, polkne i 8 litrů), a jestli nevybočuje z řady, pak 90% aut na našich silnicích je proti tomu pro holčičky, neboť jsouodporně fádní..
To Moof: nenosím sukně a vagínu nemám, asi tedy budu mužský. Tohle autíčko mě pohodlně a dostatečně rychle dopraví tam, kam potřebuju. Ve městě je neocenitelné. Auto považuju za spotřební věc - nemám ho jako prostředek k potvrzování si vlastní mužnosti nebo chlapáckosti...
« Re: Proc Puma?
No, velkostí jsou na tom podobně a cenou taky, co si tam FMC montuje za motory je jejich problém, montovat do sportovního kupé 1,4 to je snad výsměch sportovním vozům, fuj, Puma stojí za velký kulový a nikdy bych si jí nekoupil. A dost už o tom, člověk si tu nemůže napsat svůj názor, napíšu, že se mi nelíbí Puma a všichni hned na mne proč!!!! Kdybych napsal že se mi nelíbí Roll-Royce asi by jste mě došli zavraždit, ne???? -
« Re: Proc Puma?
Barrichello, prosimte, nesrovnavej nesrovnatelne. Ford Puma je stejne jako Opel Tigra male sportovni kupatko na bazi maleho auta (Fiesta resp. Corsa). Lotus Elise a Opel Speedster jsou vylozene sportaky, i kdyz male. Mimochodem: Speedster byl vyvijen ve spolupraci s Lotusem.... A neni to prvni spoluprace Opelu a Lotusu: vzpominas si na Opel Lotus Omega z roku 88? Srovnavat Pumu s Elisem je jako srovnavat Land Rovera Defender s Nissanem Patrol posledni generace. Navic Opel Speedster ma mit tusim motor 2,2 litru kdezto Puma ma 1,4 a 1,7. Nadupana Puma ST160 se pokud vim zatim nevyrabi. -
« Auto pro zeny
Charakteristicke znaky:
1) male
2) nizka spotreba
3) jizdni vlastnosti druhorade
4) design podlehajici modnim vlivum
5) co nejhezci barva
6) nevybocujici z rady (bez spoileru apod)
Tak se podle mne pozna auto spise pro zeny. Nemyslim si, ze je na nich neco spatneho. Zeny od auta proste cekaji neco jineho. -
« Re: Proc Puma?
No, že Jackie Stewart testoval Fordy vím, viděl jsem o něm v televizi 3 dílný pořad a v jednom dílu tam zrovna testoval Escorty, to ale není důvod(i když si J.Stewarta velice vážím) abych měl rád Pumu,Tigra užmoc konkurentem není, ale Speedster bude a to dost silným!!! -
« Re:to Alex
No stará je, to vím, ale opel není špatná značka, jejich vozy jsou poměrně kvalitní!!!(ty nové)No s Lotusem, třeba s typem Elise, tam není tak velký cenový rozdíl, s tím Venturi jsem to trochu přehnal, ale teď Pumě přibude nový konkurent: Opel speedster a to už je jiný kafe!! -
to wolff: ja jsem nepsal,ze interier Multiply je chaotickej...to urcite neni...ale nelibila se mi treba stredova konzole...je preplacana a ten sikmej panel s budikama...nelibi se mi to (mluvim jenom za sebe).
A jeste neco...o zenskejch taky rikas ze jsou 'jiny' nebo ze jsou 'hnusny'? :-)
to kanady: asi to nejde presne definovat...je to taky subjektivni pocit...proste v Kacku si nedovedu predstavit chlapa...ale v Mercedesu A treba ano. Asi je to jednak v 'malosti auta' a jednak v pomeru mezi 'hravosti,roztomilosti' a 'serioznosti'. -
« Re: Proc Puma?
Pokud si pamatuju dobre, jednim z lidi, kteri se podileli na ladeni Pumy byl i Jackie Stewart (kdysi jsem s nim cetl rozhovor v Timesech, kde uvadel sve soukrome auta a jako nejoblibenejsi uvadel Ford Ka). A jak tak sleduju recenze a testy, docela se to podarilo a Tigra rozhodne konkurentem Pumy byt nemuze. -
« Re: Proc Puma?
Barrichello, prosim Te, jak muzes srovnavat Pumu s Lotusem (ani jsi neuvedl model) nebo s Venturi!!!!! Jedinym konkurentem Pumy je na evropskem trhu (a dost mozna i na svete) Tvoje slavna Tigra, coz je sest let stary auto, poruchovy az hruza a jeste ke vsemu je to Opel..... -
« Re: to kanady
Hm, to je vskutku zajímavý pohled na věc. Tedy: je to zpočátku nezvyklé, ale člověk si zvykne velmi rychle. Dnes to považuju za príma věc, přešlápnout z plynu na brzdu je v Ka rychlé a pohodlné. Navíc, to auto má dole úzký prostor, tak kam ty pedály měli konstruktéři, proboha, narvat? Ka je malé auto... Jisté obtíže by mi to asi působilo, pokud bych jezdil ve sněžnicích, to je pravda. Takhle obutý ale lezu do auta jen jako spolujezdec.
Co se týče vzdálenosti pedálů, doporučil bych pak traktor - tam jsou pedály hodně, hodně daleko od sebe.