ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
« Lotus 7, odvozeniny a repliky
Zde nasleduje seznam: Ltus 7, Caterham 7, francouzsky Martin (zkrachoval predloni), britsky Westfield, britsky Jeffrey J5 (par kusu nekdy v 70. letech), japonska Mitsuoka Zero 1, Birkin z3 (zrejme Anglie), Donkervoort (Holandsko), Mohr Rush (Nemecko), Kaipan (CR). Snad jsem na nic nezapomnel... -
« Re: Fiat není auto, Rama není máslo
101, nechapem, co mas proti Multiple. Do akeho ineho stvormetroveho auta vpraces sest ludi a viac ako 400 litrov batoziny. A cena je tiez dobra. Podla mna je Multipla jedno z najinovativnejsich aut poslednej doby. Taky VW group robi jedno auto jak druhe, ale Multipla sa proste neda porovnat s nicim. -
« Re: Alex
Taky jiného prodejce neznám, M250 by se prý mělo vyrábět od roku 2003, no a s tím, že Caterhamy vycházejí z Lotusu 7 - spíš jsem měl napsat navazují na Lotus 7, protože jisté úpravy tam byly a vozy Westfield, které také vychází z Lotusu 7 už s ním mají společný asi jenom tvar(materiály, motor a výbava- vše jiné!!)Caterham se drží spíše originálu, ale stejně to není Lotus, je to prostě Caterham!! -
« Re: Alex
Baryku, Caterhamy nevychazeji z Lotusu 7, Caterhamy jsou Lotusy 7 Series 3 (Series 4 byl nepovedenej "facelift", auto bylo hranaty az hruza." PB Autosport je dovozcem Caterhamu a asi i jedinym prodejcem u nas. M 250 vypada velice slibne a o seriove vyrobe uz je s konecnou platnosti rozhodnuto. -
« Re: Auto pro zeny
to Kanady: to je skoda, ze nenosis sukne a nemas vaginu...vypadal by si v tom auticku lip :-) Ne ted vazne...proste mi pripada divny, kdyby s Kackem prijel na jednani chlapek v obleku a s kufrikem. Tohle auto je podle mne delany pro mlady lidi a pro zensky...a nejlip mlady zensky :-) Tot muj nazor. A to, ze se mi to auto nelibi, to je taky muj nazor...ale nikomu ho nevnucuju, chapu, ze na to ma kazdej jinej pohled. -
« Re: Auto pro zeny
To Boda. Uklidnil jsi me. Nemám auto pro ženy. Ka je sice malé, ale jízdní vlastnosti má excelentní, že by moc nežralo se nedá říci (bohužel, jedu-li s ním Prahu - Olomouc durch 160 -170, polkne i 8 litrů), a jestli nevybočuje z řady, pak 90% aut na našich silnicích je proti tomu pro holčičky, neboť jsouodporně fádní..
To Moof: nenosím sukně a vagínu nemám, asi tedy budu mužský. Tohle autíčko mě pohodlně a dostatečně rychle dopraví tam, kam potřebuju. Ve městě je neocenitelné. Auto považuju za spotřební věc - nemám ho jako prostředek k potvrzování si vlastní mužnosti nebo chlapáckosti...