ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Fordy
nevim co je nejosklivejsi , ale me se s druhou generaci mondea prestali libit vsechny Fordy .. Focus beru jako odstrasujici priklad ...ten zadek je hrozny , sedan je jen o trosku lepsi , ale kratky Focus je hruza , posledni auto od Forda ktere se mi libily jsou Sierra I , Mondeo I , Scorpio I ... To ze slapli vedle i se Scorpiem II taky neni nic noveho ... -
« Lotus 7, odvozeniny a repliky
Zde nasleduje seznam: Ltus 7, Caterham 7, francouzsky Martin (zkrachoval predloni), britsky Westfield, britsky Jeffrey J5 (par kusu nekdy v 70. letech), japonska Mitsuoka Zero 1, Birkin z3 (zrejme Anglie), Donkervoort (Holandsko), Mohr Rush (Nemecko), Kaipan (CR). Snad jsem na nic nezapomnel... -
« Re: Fiat není auto, Rama není máslo
101, nechapem, co mas proti Multiple. Do akeho ineho stvormetroveho auta vpraces sest ludi a viac ako 400 litrov batoziny. A cena je tiez dobra. Podla mna je Multipla jedno z najinovativnejsich aut poslednej doby. Taky VW group robi jedno auto jak druhe, ale Multipla sa proste neda porovnat s nicim. -
« Re: Alex
Taky jiného prodejce neznám, M250 by se prý mělo vyrábět od roku 2003, no a s tím, že Caterhamy vycházejí z Lotusu 7 - spíš jsem měl napsat navazují na Lotus 7, protože jisté úpravy tam byly a vozy Westfield, které také vychází z Lotusu 7 už s ním mají společný asi jenom tvar(materiály, motor a výbava- vše jiné!!)Caterham se drží spíše originálu, ale stejně to není Lotus, je to prostě Caterham!! -
« Re: Alex
Baryku, Caterhamy nevychazeji z Lotusu 7, Caterhamy jsou Lotusy 7 Series 3 (Series 4 byl nepovedenej "facelift", auto bylo hranaty az hruza." PB Autosport je dovozcem Caterhamu a asi i jedinym prodejcem u nas. M 250 vypada velice slibne a o seriove vyrobe uz je s konecnou platnosti rozhodnuto.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!