ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

27.07.00  10:44

« Bez nadpisu

Nejhnusnější auto posledních let je jasně Multipla. Lada ji následuje jen s malým odstupem. Ten interier u VW je spíš strohý než hnusný alespoň to není kýč
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.00  06:26

« Na *****

Největší hnus je jednoznačně Multipla následovaná Ladou.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.00  23:22

« Re: Re:

s VW souhlasim, bohuzel se to promita dost silne i do Fabie..tim myslim interier.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.00  12:13

Ad Fabia: kdyz jsem videl loni na podzim prvni fotky a nekdy koncem rijna i stribrnou 1,4 74 kW Elegance nazivo, rikal jsem si "Z boku je to strasne podobny Matizu." Kamos: "Matizu? Ty vole Matiz je uplne o necem jinym." Jo, je. Je totiz hezci! Ale o vikendu se mi konecne postestilo tyhle dve vozidla videt v rade za sebou. Az na to ze je Fabia nizsi, je skutecne z boku Matizu az neskutecne podobna. Taky ten bok je nejhezci cast......
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.00  07:35

Lada je fakt zajimava. Ma dobre motoricke vlastnosti diky elektronice od GM. Je obrovska skoda pro Ladu, ze auto zacina vyrabet az ted, puvodne to melo byt kolem 94 roku, ale nebyly prachy na vyrobu. Ted je svet v designu nekde jinde. Tehdy by to mozna bylo s prodejem lepsi. Navic bylo napsano, ze Lada vyrobila 200 000 aut v roce 99 nacerno, aby nemusela platit dane. Takze se muze stat, ze i auto koupene v CR muze mit dvojce jako Skoda Octavia.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.00  23:05

Souhlasím,ale dle mého názoru jedno z předních míst "nejhnusnější auto" náleží Fabii.Je to velké zklamání mnoha potencionálních kupců "nové škodovky".Je to zkrátka vrchol slizu!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.00  15:35

Greggie, Audiny se mi nelibej taky (krome A8, S8), ale Porsche..... no je fakt ze uz jsem si na novou 996 zvykl, zpocatku se mi moc nelibila, protoze uz to neni 911. Ona se mi zprvu nelibila ani 993, ktera jeste vyuzivala puvodni skelet z roku 63!!!!!! Ale to co produkuje koncern VW je fakt docela humus, hlavne v interieru. Jo a Lada 2110/11 je originalni, ovsem diky kvalite a spolehlivosti bych si ji samozrejme nekoupil......
  • 00 Reagovat !

foto

24.07.00  13:55

« Multipla

to je auto a na nem jeste jedno auto :o)
    Hnus nejvetsi. Kdyz jsem videl statistiky prodeje, tak jsem nechapal, ze to nekdo muze koupit. Na druhou stranu je to dobry pro zviditelneni firmy. (antireklama a tak ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.00  00:00

no s tou Multiplou, kdyz jsem ji videl poprve, tak jsem se taky pekne lekl. Ale cim je vidim casteji, tak objevuji jejich kouzlo. Ono to opravdu neni auto, ktery by se libilo na prvni pohled, je hodne nadcasovy. Jinak muj favorit na nejhnusnejsi auto je Corrola, specialne pak verze kombi. Driv se mi Corroly libily, ale ted je to cim dal tim horsi. Nastesti to nikdo nekupuje
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.00  00:00

jo jeste jsem si vzpomnel na novou Ladu, ta je taky dost vydarena...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.07.00  23:24

boze ja neviem co vsetci proti multiple mate, ano je trochu zvlastna, ale _ovela_ krajsia nez vsetky nemecke konzervativne * (pocnuc VW polo, golf, passat, cez audiny okrem S8, porsche - ti uz by mohli tiez vynajst iny tvar karoserie, pocitam sem samozrejme aj nove skodovky, ... atd) dohromady, kolegovia, ak by sa design robil podla nemcov, jazdili by sme este asi v autach vzhladom z 60tych rokov !
  • 00 Reagovat !

foto

23.07.00  11:31

« Bez nadpisu

Multipla to podle mne určitě vyhraje. "Áčko" jsem měl před rokem půjčený na týden na dovolenou a musím říct, že to nemělo chybu. Všechno šlapalo na 100% a dokonce se ani nepřevrátilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.07.00  23:15

Najhorší je asi Smart a Mercedes A-klasse.Sú to hrozne auta
  • « 00 Reagovat !

foto

21.07.00  08:09

Myslim, ze ne. Nejdriv jsem treba nechapal, jak si nekdo muze koupit Kangoo nebo Multiplu. Ale Multipla je krasna tim, jak se lisi od normalnich aut. Je na ni tolik novych designerskych prvku, ze se z nich urcite v budoucnosti nektery z nich prosadi. Jedine co se mi na ni nelibi, je kulate logo Fiatu, mnohem lepsi byly 4 carky v modrem poli, ktere znamenaly 4 automobilky pod Fiatem. Jinak mne hodne prekvapilo, kdyz jsem si prohlizel 200 strankovy katalog doplnku pro Fiaty, ze nejvic doplnku tam bylo prave pro Multiplu. V tomto ohledu byly doplnky pro Bravy v poctu predposledni pred Siecentem.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.00  19:24

« Re:

To mfilip: není Tvůj kladný názor na Multiplu lehce ovlivněn tím, že je to Fiat? Nemám obecně nic proti Fiatu, ale Multipla je fakt hnusná.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.00  18:51

« Re:

Šavli bych nehodil ale styděl bych se, že na mě všichni koukaj. Jestli takhle budou vypadat auta v budoucnosti, tak si zvyknu ale teď ne, prosím!
  • 00 Reagovat !

foto

20.07.00  16:32

« Bez nadpisu

Nevykladejte, ze se vam nelibi, i na prvni pohled osklive veci jsou krasne. Az pak bude za par let moda mit svetla pod celnim sklem, vzpomente si na Multiplu.
  • 00 Reagovat !

foto

20.07.00  16:20

« Multipla

bych asi hodil savli v tom muset jet :-)
  • 00 Reagovat !

foto

20.07.00  15:16

« Multi..

Mně připadá jako pojízdný skleník. Místo rostlin jsou v ní ale lidé.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.00  14:36

« Re: Výsledky

Multipla se mi libi cim dal vic. Myslim si, ze Kangoo naslo v Multiple inspiraci. Kdyby Kangoo melo dalkove svetla pod celnim sklem, vypadalo by priblizne stejne. Krom jineho ma Multipla moc hezky zadek, hezci nez Kangoo. Rozhodne mi v porovnani s Kangoo pripada Multipla jako mnohem utulnejsi, roztomilejsi. Multipla mozna ztraci zakazniky v tom, ze je vzdy prezentovana jako rodinny vuz na piknik, zatimco Kangoo je prezentovan jako uzitkovy vuz. Pokud by se clovek chtel ve meste zviditelnit, mel by si Multiplu poridit. Je tak zvlastni, az je krasna.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…