ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

10.08.00  07:59

« Re: nejhnusnejsi auto

No ja nevim, ale faktem je, ze aspon kvuli zelenym, se dozvime jaky bordel se deje v jadernych elektrarnach. Kdyby nebyli medialne zajimavi, tak bychom ani nevedeli, kolik Temelin stoji a jake mel problemy. A pak MK44 napise, ze simulovali unik radioaktivni pary a vsechno selhalo. Kdysi jsem byl pro jadro, ale dnes pri klesajicich odberech, vyvozu elektriny za hranice, trendech v zahranici .... uz nevim, jestli ten temelin fakt potrebujem.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.00  21:32

GREENPEACE jsou blbci, nevěděj vo co gou...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.00  20:03

Ja bych ji zase nevypínal, zelenejm navztek.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.00  08:12

Proc by se nedala vypnout o vikendu ? Cernobyl vypli myslim uz ve ctvrtek.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.00  22:03

Jdu do toho, kde si dáme sraz??? Čas mám ale až za 14 dní, to mám dovolenou. Bohužel dělám i o víkendech - Jaderná Elektrárna se nedá o víkendech vypnout. ČEZ sucks...
  • 00 Reagovat !

foto

08.08.00  21:10

« Nejhnusnější

Myslím, že nejhnusnější auto všech dob je nová Almera. A víte proč? Protože na ni nemám. Fakt hnusná. Ps. neviděl jste někdo někde nedbale pohozenech 380 táců??? Kdyby jo dejte vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.00  20:23

« nejhnusnejsi auto

=Daewoo Tico a jeho syn Matiz-rozjíždim celorepublikovou akci že se budu hrozně ožírat aš do poblití, ale eště před tim si vyhlídnu jeden s těchto "vozů" a pak ho od střechy aš po kola zbleju-tak se chlapi neupejpejte a poďte do toho se mnou!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.00  14:12

« Re: MULTIPLA

Teď jsem potkal v centru vínovou Muplu - TAXI! Na to se docela hodí.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.00  09:34

« Re: ECOBASIC - ještě hnusnější než Multipla

Sprosťáku...Ne nemrzelo by mě, kdyby to někde rozmlátila.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.00  16:44

Ta je taky tak šeredná???
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.00  15:29

Sice se mi nelíbí, ale kdyby mě to dali zdarma, tak bych to dal ženě.
  • 00 Reagovat !

foto

07.08.00  14:01

« Bez nadpisu

nic ti v tom nebrani. Proti gustu zadny ....
  • 00 Reagovat !

foto

07.08.00  13:27

« ECOBASIC - ještě hnusnější než Multipla

Tohle auto je děs, vyrábět jen tyto vozy tak bych radši dobrovolně jezdil ZAZ TAvria!!! To je snad lepší!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.00  12:53

« Re: Tak si jeste rypnete ...

Ano, to je ono. Zadek vypada stejne a predni svetla to ma tam kde je ma 99.9 % aut. U toho Ecobasicu mne jen prekvapilo, ze ta odklapeci maska je pruhledna a je videt plnici otvory kapalin. Jsou sice hezky barevne, ale lepsi by bylo schovat je za nepruhlednou masku. Jinak se mi libila kombinace cervene a sede barvy v interieru. Nevim, mozna to bude na www jizdy.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.00  12:23

« Re: Tak si jeste rypnete ...

ecobasic-to je ta Multipla kobminovaným pohonem, že? Proč ne, nová technologile pohonu. K té kapotě, když tak nad tím přemýšlím, taky možnost a úplně koresponduje se snahou výrobců v poslední době, čili veškerý servis kolem vozu soustředit do autorizovaných dílen. K Maree, ten předek je přávě to, co se mi na ní nelíbí. Na tom autě působí, že je moc malý. U typu weekend se mně nelíbí tvar zadních koncových světel.
  • 00 Reagovat !

foto

07.08.00  10:22

« Tak si jeste rypnete ...

Co rikate na Ecobasic ? Byl v Jizde. Ma zasroubovanou kapotu motoru a pristup k provoznim kapalinam je resen odklapeci predni maskou. Dokonce i vymena zarovek probiha po odklopeni skla svetlometu. Ma se seriove vyrabet do 3 let. Kombinovana spotreba 2,7 l/100 km. Mne se na te Maree prave ten spicaty, agresivni predek libi ...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.00  03:15

« Re: Re:

Třeba se tam někdo natolik ožral, že udělal pět nepravidelnejch oválů a řekl: "Pánové - škyt - to je MLTIPL" - "Cože???" - "MLTIPL" - "Jo aha??? To je MULTIPLA, to se bude prodávat, úchylů je na světě dost, tak dáme slevy lidem s výrazně sníženým IQ a je to!!!" :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.00  03:12

ještě mě napadlo, že Fiatu už nezbývá nic jiného než se orientovat na úchylné zákazníky. Jinak MULTIPLU vysvětlit nedovedu.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.00  03:09

Viděl jsem ty Bertoneho skicy a z Favouše by bylo celkem slušný fáro...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.00  03:05

to není dobrý příklad. Bertone to vymyslel dobře. Buhužel to vedení soudruhů designově přizpůsobilo možnostem výroby a z linky to sjelo hodně pozdě.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…