ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: nejhnusnejsi auto
No ja nevim, ale faktem je, ze aspon kvuli zelenym, se dozvime jaky bordel se deje v jadernych elektrarnach. Kdyby nebyli medialne zajimavi, tak bychom ani nevedeli, kolik Temelin stoji a jake mel problemy. A pak MK44 napise, ze simulovali unik radioaktivni pary a vsechno selhalo. Kdysi jsem byl pro jadro, ale dnes pri klesajicich odberech, vyvozu elektriny za hranice, trendech v zahranici .... uz nevim, jestli ten temelin fakt potrebujem. -
« Re: Tak si jeste rypnete ...
Ano, to je ono. Zadek vypada stejne a predni svetla to ma tam kde je ma 99.9 % aut. U toho Ecobasicu mne jen prekvapilo, ze ta odklapeci maska je pruhledna a je videt plnici otvory kapalin. Jsou sice hezky barevne, ale lepsi by bylo schovat je za nepruhlednou masku. Jinak se mi libila kombinace cervene a sede barvy v interieru. Nevim, mozna to bude na www jizdy. -
« Re: Tak si jeste rypnete ...
ecobasic-to je ta Multipla kobminovaným pohonem, že? Proč ne, nová technologile pohonu. K té kapotě, když tak nad tím přemýšlím, taky možnost a úplně koresponduje se snahou výrobců v poslední době, čili veškerý servis kolem vozu soustředit do autorizovaných dílen. K Maree, ten předek je přávě to, co se mi na ní nelíbí. Na tom autě působí, že je moc malý. U typu weekend se mně nelíbí tvar zadních koncových světel. -
« Tak si jeste rypnete ...
Co rikate na Ecobasic ? Byl v Jizde. Ma zasroubovanou kapotu motoru a pristup k provoznim kapalinam je resen odklapeci predni maskou. Dokonce i vymena zarovek probiha po odklopeni skla svetlometu. Ma se seriove vyrabet do 3 let. Kombinovana spotreba 2,7 l/100 km. Mne se na te Maree prave ten spicaty, agresivni predek libi ... -
« Re: Re:
Třeba se tam někdo natolik ožral, že udělal pět nepravidelnejch oválů a řekl: "Pánové - škyt - to je MLTIPL" - "Cože???" - "MLTIPL" - "Jo aha??? To je MULTIPLA, to se bude prodávat, úchylů je na světě dost, tak dáme slevy lidem s výrazně sníženým IQ a je to!!!" :o(
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!