ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
wolff 16.01.01 12:11
« Bez nadpisu
No dík, že aspoň v něčem se mnou souhlasíš. Víš, že sem napsal ta technika....no prostě stojí za prd. Pravda je, že sem si PT moc podrobně neprohlížel, ale tak jak jsem ho měl možnost vidět, tak je to to lepší co Američani uvedli na evropský trh a v porovnání třeba s beetlem je designově rozhodně na tom líp. Jinak říkám, proti M3 nic nemám (kvalitní materiály v interiéru, vynikající motory, na suchu dobré jízdní vlastnosti...) Ale designově to ani v interiéru není zázrak. Hliník sice působí hezky, ale to je jen otázka peňěz...stejně pěkně může vypadat interiér v Yarisu když ho obložíš hliníkem a dřevem a uděláš z něho RS verzi... -
« Re: Re:
S tym mozem suhlasit. Po Viedni ich chodi uz celkom dost, tak ho casto stretavam a veru je to hnus. Stara Octavia s novym lakom - tak na mna posobi. Mne sa tieto pokusy o retro moc nepacia, ale asi si budem musiet zvyknut :-( Naproti tomu sa mi veterany pacia az moc, vyzaruje z nich nieco, co ma pritahuje a to PT Cruiseru chyba. -
wolff 15.01.01 12:52
« Bez nadpisu
No nebudu tvrdit o multiple, že je nejkrásnější, ale určitě je hodně zajímavá a snad má i budoucnost. Nejkrásnější? 5D 147, F 360 Spider, Maseratti 3000 GT, 156, 166, Punto, 206,MX 5, Avantime, C-klasse taky není od věci, ta nová fiesta (návrh) taky nevypadá nejhůř, PT Cruiser, je po designové stránce taky zdařilý(až na tu techniku ve vnitř), Astra Coupe, kdysi se mi líbila i Almera ale s postupem času ztácí (vliv Renaultu, a snad by toho bylo i víc, ale takhle z placu si nevzpomenu...
-
« Re: Upgrade
mfilip> Brava je pěkná na velkých kolech. Viděl jsem ji taky na 14" plecháčích a to je pěkný úpadek. Kola pomohou každému autu. Jen Multiple ne.
Bravu bych ale stejně nechtěl kvůli tomu interiéru s tím rádiem. A vajíčka, jak tomu říkáš, nemusím. Audi 80 (vajíčko) je to nejškaredší Audi za moc dlouhou dobu (kromě A2). -
« Re: Upgrade
spokojenost, takovych jako ty, jsem uz presvedcil .... :-))) Mne se taky Brava v 95' nelibila, ale tim designem se dobre trefili, oslovil mne az pred rokem .... Pro mne je dulezite, ze se mi libi takove auto, na kterem muzu porad, at se divam z jakekoliv strany vychutnavat a objevovat nove a nove pekne veci. Multipla je trosku jiny pripad, pro mne je tak oskliva, az je pekna. Ale je nesmyslne draha, zaklad 1.6 myslim 499 999,-. Zrejme takove auto nebudu nikdy kupovat. Libil se mi prijimaci technik ve Fiatu, kteri maji prodejnu udelanou z byvaleho kulturaku, a v hale misto sedadel maji vystaveno asi 15 aut a mezi nima Multiplu. Povida, ze jedine Multipla se mu od Fiatu nelibila a divil se, co mu to dali na plac. Ted rikal, ze se pristih, ze v kazde volne chvilce vstane, a zamiri k Multipla a furt po ni pokukuje, bo ho strasne zacala pritahovat. Za 1/2 roku prodali 2 kusy