ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
wolff 16.01.01 12:11
« Bez nadpisu
No dík, že aspoň v něčem se mnou souhlasíš. Víš, že sem napsal ta technika....no prostě stojí za prd. Pravda je, že sem si PT moc podrobně neprohlížel, ale tak jak jsem ho měl možnost vidět, tak je to to lepší co Američani uvedli na evropský trh a v porovnání třeba s beetlem je designově rozhodně na tom líp. Jinak říkám, proti M3 nic nemám (kvalitní materiály v interiéru, vynikající motory, na suchu dobré jízdní vlastnosti...) Ale designově to ani v interiéru není zázrak. Hliník sice působí hezky, ale to je jen otázka peňěz...stejně pěkně může vypadat interiér v Yarisu když ho obložíš hliníkem a dřevem a uděláš z něho RS verzi... -
« Re: Re:
S tym mozem suhlasit. Po Viedni ich chodi uz celkom dost, tak ho casto stretavam a veru je to hnus. Stara Octavia s novym lakom - tak na mna posobi. Mne sa tieto pokusy o retro moc nepacia, ale asi si budem musiet zvyknut :-( Naproti tomu sa mi veterany pacia az moc, vyzaruje z nich nieco, co ma pritahuje a to PT Cruiseru chyba.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!