ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  17:56

« Re: Re:

Hufnágl: s tím Passatem nevím, naposled dojíždím v noci auto a z dálky si říkám, kterej úchylák udělal koncová světla jako dva kruhy nad sebou. A on to VW Passat. Blbě to vypadá a příšerně řeže do očí.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  13:36

To se ještě uvidí. Jen v té době už nechci být na světě. Já jsem se současným designem spokojen. Nový Passat je pěknější než starý, Nové BMW 3 je pěknější, nový Megan je pěknější, až na pár Fiatů a Hyundai spolu s Daewem a Kii (stejně jako Civic a Impreza) kvituji dnešní design s povděkem.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  08:23

« Re:

fakt si Doblo uz videl ? Mne se libi moc. Nevim proc si myslis, ze se na designu projevi uspora nakladu. Uspory se projevuji jinde nez na nejviditelnejsich mistech, bez kterych se auto nebude prodavat. Multipla je draha, a mne se libi, bohuzel prisla pro nektere moc vcas.
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.01  15:38

« Bez nadpisu

Škoda, že úspora nákladů se vždy tak podepíše na designu auta. Neplatí pro Multiplu. Ta je škaredá a drahá. Ani zadarmo!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.01  13:04

« Re: Včera jsem to viděl na satelitu:

Ano, jmenovalo se to Dobló. Nejdřív jsem si myslel, že už nový je to nabouraný:->
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.01  08:56

« Hrůza od Frantíků

Můj tip: Renault Thalia. Jak tohle mohli od Renaultu vypustit, to fakt nechápu, opravdu dílo. Oproti tomu je moje neoblíbená krátká Fabia ještě pořád kočka. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.01  08:48

je to Dobló.sorry za preklep
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.01  20:30

No jestli myslíte DOBLO, tak fakt moc krásy nepobralo, ale to je spíš užitkový auto. Je fakt že třeba taková Š 1203 je mnohem uhlazenější.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.01  15:10

Kangoo považuju za auto pro lidi, který nosí cylindry. Jinak proti těm autům nim nic nemám, škoda, že moc krásy nepobrala.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.01  08:01

nemyslis DIABLO ? Ma se letos zacit prodavatat. Jestli se ti nelibi, tak to chapu, pokud se ti nelibi i Kangoo
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.01  21:32

« Včera jsem to viděl na satelitu:

FIAT DUPLO, nebo DUBLO, už přesně nevím. Multipla je proti tomu zcela konvenční auto, kterýho si nikdo nevšimne, když přefičí kolem.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.01  22:49

« Re: Upgrade

Já bych měl strach. Mému miláčkovi (teď myslím 4kolového) jen nové věci s původem.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.01  22:46

V patek mam jet za nejakym manikem, kterej mi doda cely obuty kola do 10.000,-. Taha to pry odnekud z Nemecka, ale to me nezajima. Gumy mivaji velmi casto jeste i "chlupy"!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.01  18:09

Check this page: www.alcar.cz

Já si tam vybral zimní liťáky a dobré (hlavně ceny).
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.01  16:13

Ne, teprve budu kupovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.01  22:55

paia> Na 15" nemusí vajco vypadat věru až tak zle. Pneu už máš?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.01  22:52

Právě že jsem Multiplu uvnitř viděl a je mi líto těch, co v ní musí někam jet. Ten střední panel je totální fiasko ergonomie i designu.

Co je to pseudohrkač?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.01  22:49

Hufnagle,videl jsi někdy Multiplu vevnitř? To už bys asi opustil ty tvoje pseudohrkače !
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 16.01.01  12:34

« Bez nadpisu

Ty jsi neviděl ještě Tokyo...To by jsi koukal co dokážou z Yarise udělat... Ale jinak nemusíš mít strach, že by se mi líbil Yaris...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.01  12:13

« Re:

Tos přehnal! Yaris! To néééééééééé! Nactiutrhání!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…