ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Auto autíčko
DP: Jo rejže :)) No jo když já potřebuju auto kterýho si nebudu moc vážit a budu ho používat jen jako auto na ježdení a aby sloužilo mě a ne já jemu :-) On je Caddy moc rozmazlenej, kdyz jedu k pumpe tak vzdycky zastavi u hadice kde je V-power, parkuje zasadne jen na krytych parkovištích a jezdí jen po nejlepších silnicích, prostě aristokrat s vlastním erbem :-) Takže to chce rejži, která bude stát v zimě venku :)))))) -
Smudla: Aha až tak :-) No tak se určitě domluvíme. Sice ne na tomto modelu, neb penize budu mit k dispozici az na jare :-( Ale budu rad kdyz mi das na sebe cislo, kdyby se nekdo z nas prestal objevovat na MC. Kontakt v ramci utajeni muzes poslat na ace@senior.cz. Budu ti zavazan... -
na hlášku o Toledu se fakt nedá reagovat, technika koncernová, design odpovídající době vzniku a v pravdě obrovský kufr a nakonec taky móda, taková Octavie poč. 90-tých let.... .Hele , ace:Honda Civic 5D ´98, najeto 80.000km, červená, dřevo a RMG, price - CZK 175.000,-, dovoz NL, nabořená lehce na zadek ( nárazník a PZ světlo )-oprava je samo v ceně. -
Na té první to byly 2x vzpěry předního příčného stabilizátoru, pak 2x čidlo ABS (od té doby vím, co je uvnitř), ložisko (velmi brzy), servomotor nzamykání kufru a co já vím, co ještě... ještě zavzpomínám
Na druhé se neustále vyklalo sedadlo řidiče, odešel radiátor topení, občas svítila kontrolka airbagu atd...
Prostě to bylo drahé auto. -
ace2> Bez ohledu na naše předchozí rozepře mám nutkání Tě varovat. Lagunu nikdy!!! Měli jsme 2 laguny. Obě nové, 2.0 RXE (ABS, automat.klima...)
1. 1994-1997, 130.000km
2. 1997-2000, 110.000km
Pohodlí nadprůměr, ale spolehlivost hrůzná. Sralo se to jak blázen. A obě, i když každá jinak :o( -
« Auto autíčko
Smudla: Využiju tvé znalosti dovozu. Na jaře bych si rád pořídil druhé auto na normální ježdění. Samozřejmě ojete do cenové hladiny 200tis Kč. Přemýšlel jsem o Renaultu Laguně Hondě Civicu/Accordu, a ted nově o Mitsubishi Charisma. Na staří mě zas až tak nezáleži (kolem 96-97) ale dam prednost zachovalosti a najezdu km (kolem 70-80tis) Nejhorší na to je že jsem rozmazlen a rád bych automat, klimatizaci a motorove maximalne do 1850 ccm. Kupovat ho budu stejne tak za 4 mesice, ale ted se probiram cenama ojetin a vybiram co pokud mozna nejlepsi alternativu. Jinak je mi jedno jestli to bude 3dv. 4dv. 5dv. Možná ti udělam na jaře kšeft :o) -
« Re: asi jsem divnej
DP> Titulek Tvého předchozího příspěvku by měl být bez "Re:" ;o) Toledo předchozí generace je totiž ksindl nejed designově, ale rovněž podvozkově. Taky je to jediné auto, které vypadá bez zástěrek ještě hůř. A navíc ta půlmetrová lešeňovka za koncovým dílem výfuku... To auto nemělo kromě nízke ceny ojetiny jedinou výhodu :o))))
BTW, měl ho bratranec (2.0) a byl znechucen...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!