ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

06.12.01  11:04

« Re: Auto autíčko

DP: Jo rejže :)) No jo když já potřebuju auto kterýho si nebudu moc vážit a budu ho používat jen jako auto na ježdení a aby sloužilo mě a ne já jemu :-) On je Caddy moc rozmazlenej, kdyz jedu k pumpe tak vzdycky zastavi u hadice kde je V-power, parkuje zasadne jen na krytych parkovištích a jezdí jen po nejlepších silnicích, prostě aristokrat s vlastním erbem :-) Takže to chce rejži, která bude stát v zimě venku :))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.01  11:00

Smudla: Aha až tak :-) No tak se určitě domluvíme. Sice ne na tomto modelu, neb penize budu mit k dispozici az na jare :-( Ale budu rad kdyz mi das na sebe cislo, kdyby se nekdo z nas prestal objevovat na MC. Kontakt v ramci utajeni muzes poslat na ace@senior.cz. Budu ti zavazan...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.12.01  10:40

smudla: no ne, tak přeci jen vozíš i japonce?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.01  10:24

To ace2: Tuhle mi někdo psal něco o rejži a sám uvažuje o žlutý zimnici, he he ;o))) BTW Objektivně řečeno, Civic je asi dobré auto, jen se mi líbí víc jako čtyřdveřový sedan ;o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.01  08:08

na hlášku o Toledu se fakt nedá reagovat, technika koncernová, design odpovídající době vzniku a v pravdě obrovský kufr a nakonec taky móda, taková Octavie poč. 90-tých let.... .Hele , ace:Honda Civic 5D ´98, najeto 80.000km, červená, dřevo a RMG, price - CZK 175.000,-, dovoz NL, nabořená lehce na zadek ( nárazník a PZ světlo )-oprava je samo v ceně.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  23:52

Na té první to byly 2x vzpěry předního příčného stabilizátoru, pak 2x čidlo ABS (od té doby vím, co je uvnitř), ložisko (velmi brzy), servomotor nzamykání kufru a co já vím, co ještě... ještě zavzpomínám

Na druhé se neustále vyklalo sedadlo řidiče, odešel radiátor topení, občas svítila kontrolka airbagu atd...

Prostě to bylo drahé auto.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  23:47

aha, co odcházelo ? Bylo to elektronického rázu, nebo mechanického ?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  23:08

ace2> Bez ohledu na naše předchozí rozepře mám nutkání Tě varovat. Lagunu nikdy!!! Měli jsme 2 laguny. Obě nové, 2.0 RXE (ABS, automat.klima...)

1. 1994-1997, 130.000km

2. 1997-2000, 110.000km

Pohodlí nadprůměr, ale spolehlivost hrůzná. Sralo se to jak blázen. A obě, i když každá jinak :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  10:49

Nicméně automat bych možná oželel (i když), ale A/C je nezbytnou nutnosti :o)
  • 00 Reagovat !

foto

05.12.01  10:48

« Auto autíčko

Smudla: Využiju tvé znalosti dovozu. Na jaře bych si rád pořídil druhé auto na normální ježdění. Samozřejmě ojete do cenové hladiny 200tis Kč. Přemýšlel jsem o Renaultu Laguně Hondě Civicu/Accordu, a ted nově o Mitsubishi Charisma. Na staří mě zas až tak nezáleži (kolem 96-97) ale dam prednost zachovalosti a najezdu km (kolem 70-80tis) Nejhorší na to je že jsem rozmazlen a rád bych automat, klimatizaci a motorove maximalne do 1850 ccm. Kupovat ho budu stejne tak za 4 mesice, ale ted se probiram cenama ojetin a vybiram co pokud mozna nejlepsi alternativu. Jinak je mi jedno jestli to bude 3dv. 4dv. 5dv. Možná ti udělam na jaře kšeft :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  10:07

« Re: asi jsem divnej

smudla> Proč? Ty máš Toledo? ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  10:07

Asi tak nejak. Toledo je IMHO na stejen urovni jako Octavka. Stejne naladený podvozek. Více místa vzadu. O motorech a tak se nema smysl bavit, neb je všechno stejné.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  08:22

na to se nedá reagovat.....
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  22:34

DP> Titulek Tvého předchozího příspěvku by měl být bez "Re:" ;o) Toledo předchozí generace je totiž ksindl nejed designově, ale rovněž podvozkově. Taky je to jediné auto, které vypadá bez zástěrek ještě hůř. A navíc ta půlmetrová lešeňovka za koncovým dílem výfuku... To auto nemělo kromě nízke ceny ojetiny jedinou výhodu :o))))

BTW, měl ho bratranec (2.0) a byl znechucen...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  20:06

Nejlepší Seat je Toledo, model 1995 s motorem 1.9TDI (81kW)!!! Od té doby jsou Seaty už jen malé krabičky (vyjma Alhambry, což není můj favorit) BTW Jsem bývalí majitel Toleda 1.9D, model 1995 a tohle auto nemělo jedinou chybu!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  18:01

smudla: Nevím, jak vypadá :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  11:51

Jo, zdá se být velmi pěknou. Jen mi tam chybí ten super motor 1.8T 115kW. Asi bude časem...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  11:41

Fajn, back to thema: jak se vám kluci líbí nová Ibiza?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.01  18:58

Smudla: Tenhle respektuju. Respektuju každej racionální a zdravej nacionalizmus. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.01  18:28

Souhlas, profe.To víš, valašský nacionalismus se ozval...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…