ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
« Lada 21214i NIVA 4x4 Speciál
podivejte se na www.lada.cz tohle auto je ten absolutne nejvetsi *, co si pamatuju, ze sem videl. Predstavte si ze stejnym zpusobem, jako Renault zprznil Clio na Thalii (* c. 2) upravite nivu, a este na to date laminatovou nastavbu. To je proste totalni absolutni *, ze horsi snad ani bejt nemuze, tahalia je proti¨tomu zazrak designu. -
Clovece, my budeme pro zapadni Evropu jeste dlouho, dlouho vychodni trh. V cem ti vadi "vychodni" trh, jak se te dotyka ? Proc by Thalia nemohla byt autem pro CR, jak se to pozna ? Vzdyt je dobre, ze tu je vetsi vyber aut, nebo by snad clovek mel zase vybirat jen mezi S 105-130 ? -
Já bych spíš řekl, že přišel nějakej ožralej Ital do disign centra Fiatu, na hromadě leželo několik tisíc součástek Multiply, on je vzal, jak mu to pasovalo je poskládal k sobě no a pak to zalil plastem (teď myslím palubovku). Jinak před disign stylem Fiatu klobouk dolů, italský disign hraje první housle, ale tentokrát to přepískli. Škodovka a celý VW by se od nich mohli učit. Nesmějí ale tak chlastat, mafiáni špagetový...