ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  13:05

« Re: Jetý BMW

A ještě jsem zapoměl. Postůj si někdy u pumpy a sleduj tyhle profesionály. První co je, tak vylezou se ze svýho korábu, obejdou ho a pochčijou jedno kolo. Pak vlezou do krámu a začnou pochcanejma rukama opatlávat automat na kafe. Pokud to dobře skončí, tak kelímek vrhnou z okýnka a odjížděj, pokud ne, tak vylejou kafe do regálu, když se tam nakloněj nad něčím, co je zaujalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  13:01

To mě vždycky začínají smrdět dráty od klaksonu.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  09:31

to prof: to zní taky zajímavě, zejména když jede v levym pruhu 85,5 a předjíždí nějakej jinej kamion, co jede 85,4....
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  08:24

tomcat: Já zase nesnáším kombinaci: tahač s návěsem + mladík v tílku a pantoflích.:-(
  • « 00 Reagovat !

foto

20.03.01  13:07

to prof: nic, Adidas je solidní firma. Jde o tu kombinaci....
  • 00 Reagovat !

foto McLump

McLump 20.03.01  12:42

« Bez nadpisu

to tomcat: viz BMW a ADIDAS mluvíš mi z duše. Znám ale ještě jednu vražednou kombinaci Golf, růženec na zpětným zrcátku a olezlá blondýna. Ve zdejších krajích též oblíbená kombinace
    Jinak co podle mého zvedá lidem mandle na desingu FABIE je hlavně nízko uložená ochranná lišta na čumáku. PRÝ nová desingová linie pro všechny Škody.
    Nejhnusnější je MATES
  • « 00 Reagovat !

foto

20.03.01  07:46

Já jenom furt nechápu, co máš proti šusťákům adidas :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  19:46

jenze ti * v teplakach maji auta v cene tech svych teplaku, cemuz pochopitelne odpovida stari a kvalita vozidla. takovy pohled ve mne vyvola spise pocit litosti a od koupe noveho BMW mne rozhodne odradit nemuze.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  08:40

to prof: silnice jsou plný krásnejch aut, netroufnu si soudit. Taky fajn řidičů je plno. Já jsem měl jenom na mysli, že když je u některý značky nadprůměrnej počet debilních řidičů, tak jí to sráží. btw znám pár lidí, který si kvůli tomu BMW nekoupili....
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.01  07:25

tomcat: A potom teda podle tebe nejkrásnější auto a jeho šofér?

Víš, to jen tak, abysme byli v obraze.

• 00 Reagovat !

foto

15.03.01  14:37

« Jetý BMW

Jetý BMW s * v šusťákách ADIDAS - to je největší humus. Jinak nic proti BMW, jenom jim to kazej *, co s tim jezděj. Slušný řidiči BMW ať prominou, vím, že taky jsou....
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.01  10:40

« Re: Re:

Souhlasím, že Thalia je hnusný auto. Člověk se taky nemůže divit, když na clio, který je tak pro prďoly nebo pro malý paničky naroubujou takovejdle hnusnej c sloupek.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.01  11:40

Vazeni zmenil se muj zebricek nejhnusnejsich aut co se soucasne produkce tyce. Naprosta jednicka je Toyota Avensis Verso. Proti tomu je Yaris (i Verso) kraska k pohledani...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.03.01  11:51

Tak s tím se nedá než souhlasit. A ten Golf není špatný. 150PS TDI, nebo snad V6?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.01  21:46

Já jsem to nemyslel na celou značku Renault nebo snad Fiat. Myslím si to jenom o těch modelech Thália a Multipla. To jsou pro mne hnusná auta, ale proti značkám vůbec nic nemám. Dokonce se mi líbí mnoho Fiatů i Renaultů.
    Ale raději přece jenom ta německá!!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

04.03.01  20:29

« Saturn

Jednoznacne mohu rict,ze neexistuje hnusnejsi auto nez Saturn.Kdo videl,jiste mi da za pravdu.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.01  10:25

audiňák> Nemyslím, že by lidi kupující Fiat nebo Renault neměli k autům žádný vztah. Fiat Coupé 2.0 turbo, Renault Laguna II, Megane Coupé IDE, Avantime... to jsou auta s hodně osobitým stylingem. Proti AUDI nic nemám (S6 se mi líbí), ale Škoda Montreaux A6ce vypáli rybník nejen protože je pěknější.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.01  19:33

Tak na tohle mám stejný názor. Jednoznačně nepovedený Fokus. Mondea jsou podle mého názoru dost nepovedený auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.01  19:30

Já myslím, že Renolt T. není sice krasavec, ale u nás si příznivce jistě najde. Dívaly ste se na cenu nového?????? Fiat M. je také trochu ošklivý. Jedno je ale jasné - jak Renault tak Fiat jsou auta pro lidi, kteří k autům nemají žádný vztah. Jejich užitná hodnota, kterou tito lidé jistě ocení je ovšem obrovská!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.01  19:23

« Re: a3

S tim A3 máš trochu pravdu. To, že sou ale i ostatní audiny nezajímavé je absurdní. Je to sice otázka vkusu, ale většina lidí si myslí, že audi dělá vůbec nejpěknější auta. Já si myslím, že audi rozhodně patří ke značkám, které jsou atraktivní na pohled a když se k tomu ještě přídá špičková kvalita zpracování a výbavy - není co řešit!!!!!!!!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…