ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

24.09.01  10:05

« Re: Multipla

to prof:No teda to Doblo je taky věc,te´d jsem se na něj díval u fiata na webu,neznal jsem ho,je to ten samej pastyl jako Multipla.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.01  10:03

no a nebo taky minulá Laguna kombi,to je taky paskvil,přilepenej zadek,ten kdo to navrhoval musel mít tak 3 promile.
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.01  22:40

« Multipla

Multipla je v pohodě, je to fajn auto, jenom přišlo a něco dřív než mělo. Pokrokovej design. Nemyslím si že je to hnusné auto, má natolik odlišný design, že u hodně lidech vyvoláva rozporuplné názory. Co se týče nehnusnějšího auta tak na tento měsíc to u mě vyhrálo BMW 3xx Compact, nejdřív jsem si myslel že je to nějakej Japonec, ale ne ono to BMW. To auto je divný, ze zadu nakopnutý, světla diskutabilní. Ze předu nic moc, zajímavej nápad je rozdělení svetlometů na jednotlivé čočky. Interier je klasika BMW. Ale celkově FUJ. Ty prachy bych za něho nedal.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.01  20:02

Pánové, Multipla je krasavice proti Fiatu Doblo. To je teprve škatule!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.01  18:52

« Re: Re:

Lufa, lak cerne perleti se skrabe, ale neni to umyvanim, protoze ja do mycek nejezdim. Pouzivam na to beznej vosk od Amwaye. Jinak moje tchyna ma taky cernou perlet, ale ta ji ma totalne opryskanou, protoze rada jezdi do mycky a jednou jela zanejakym prasetem s off-roadem, kterej asi projizdel vsechny mocaly co existujou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.01  17:09

Multipla je pěkně hnusná, ale takovej Mégane Classic s 5-dveřovou kastlí je taky na zb**tí:o(((
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.01  16:43

« Bez nadpisu

V anketě o nejhnusnější auto hlasuju jednoznačně pro FIAT MULTIPLA.
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.01  14:30

« Vážení přátelé...

...podle mě taková Škoda Fabia v pistáciové barvě je miss tohoto žebříčku :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.01  20:50

« Re: ŠKODA A FORD MONDEO.

Teda do Trabanta bych se netrefoval....je to zvlastni stroj to ano, ale dobre udelany je krasnejsi nez nektere sunky ojete vehlasnych firem.
    Sam Trabiho nemam, ale na AutoTuningShow v Brne byl jeden uzasny cerveny. Ja jsem si u nej uvedomil, ze krasna auta jsou ta, jejichz majitel v nich jen nejezdi, ale dava do nich take kus sebe.
    Hi
  • 00 Reagovat !

foto

12.04.01  11:10

« Diky

To jsem se uz dlouho tak nezasmal, jak tech poslednich 15 prispevku. Pravda, jsem v praci a musim to dusit. Ono je ale skoda, ze trpi znacky jako adidas a bmw, i kdyz Adidas je leda tak od vietnamce z hranicniho stanku a BMW je nejaka trojita bouracka co smrdi vod kokosovejch stromku.
    Tak taky vzdycky v kanclu poznam, kterej kuryr je pesak a kerej prijel, protoze ti s autem smrdej od stromku na 100 honu.
    Taky je nejlepsi kdyz ma nekdo Kovralovy nebo "persky" koberce v aute a umely tygri potahy. Hmmm, v kombinaci s "fresh" vuni je to vonco.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.01  07:28

« Re: Jetý BMW

No tzn., ze se ty 4 smrtaky nestaly najednou pri jedne havarce, ale 4 havarky = 4 mrtvi. Ony byly jednu dobu 15 cm hluboke, hlavne v zime, kdyz napadnul snih, tak to zakryl, a kdyz do toho vjelo auto, nemelo sanci vyjet a koleje jej nasmerovaly primo do navesu kamionu. Takhle se zabil ridic S105 a spolujezdec Avie.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.01  22:02

Jestli sem to dobre pochopil, tak Mfilip uz sedum let nespal...a jeho zena za to zrovna nemuze...:-)))

P.S. Dostala me predstava nejakyho Helmuta, kteryho potkam v koupelne...:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.01  21:15

mfilip> Jak se může jeden člověk zabít 4x? :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.01  10:43

mno ono to vypada jaka spatnych 7 let, ale clovek se s tim nejak szije a pak, kdyz je odklonili, tak mel pocit, ze tu neco chybi. Ono ti kamionisti jsou v 99 % pripadu slusni lide, kteri vubec nemuzou za to, ze tu za 7 let neudelali alsepon suchou toaletu se sprchou, ze diry a koleje ve vozovce vystali, protoze se celnici rozhodli flakat ( kvuli kolejim na vozovce se tu zabil 4 x jeden clovek ), atd ....
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.01  19:06

To jsi si to musel uzit. Nezavidim.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  18:08

Koukám, že jseš úplnej znalec profíků. Musím říct, že k těm němcům bych přidal i Holanďany.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  10:04

Ja jsem musel trochu poupravit mineni o kamionistech podle zeme kamionu. Protoze pred nasim barakem stala zhruba 7 let skoro nepretrzita fronta kamionu. Nejvice samozrejme Cechu, Polaku, Italu ( kdyz se vozil dobytek ), ale i Nemci, Ukrajinci, Rusove, Bulhari, Turkove. Nejvetsi dobytek byli kupodivu Nemci, sice jezdili v nejlepsich kamionech, ale nebyl pro ne vubec zadny problem koupit si nakup a odpadky potom hazet v lepsim pripade primo na cestu, v horsim pripade k nam do zahrady. Popelnice jsou asi ve 20 m rozestupech. Nebudete mi verit, ale toto jsem nevidel udelat zadneho ukrajince, rusa, bulhara, ale jen nemce, a par polaku a italu. Cesi jsou s turky uplne v pohode, ti cely den sedi v kamionu, pri zapadu slunce vytahnou koberecek a zacnou se modlit, a teprve pak muzou zacit chlastat, vzdy v klidu. Dale pak nejhorsi byla polska adidasova pakaz, ktera vozila vraky aut na navesech. Pri 48 hodinovem stani klidne ve 2 rano vytahli fajsel, rozsvitili svetla a zacali rovnat plechy a hulakat. Pri tom to byli pomerne solidni alkoholici a pouzite sklenene nadoby vyhazovali nejlepe primo na cestu. Nejvetsi pocet americkych korabu ma kupodivu UAN znacku. Za celou dobu se nam ze zahrady neztratilo zadne ovoce, dokonce ani zadna slepice :-))). Jeste jeden postreh: kdyz potrebuje nekdo z Bulharu, Turku, Cechu atd. natocit pitnou vodu, pekne prijde, zazvoni a poprosi. Nemec se vam klidne zacne smajdat po zahrade, je schopen pomalu vlezt do baraku a po natoceni vody ani nepodekuje, jen beze slova odejde. Jednu dobu mne ale nejvice stvali cesti policajti. Kdyz se v noci hnula rada, tak policajti potrebovali probudit spici kamionisty. To delali vetsinou tak, ze zajeli autem pred kamion do protismeru a na plny knedlik pustili sirenu. Mene bolestne pro spici obyvatele, ale o to bolestnejsi pri dvere kamionu, byl kracejici policista, ktery hulakal a baterkou mlatil o dvere kamionu ......
  • « 00 Reagovat !

foto McLump

McLump 22.03.01  09:30

I když pamatuju si jak v roce cca 1995-6 prijížděl ke skladu s VOLVEM vystoupil přezul se natáhnul na sebe takový papírovej overal, co vidíte v televizi v souvislosti s slintavkou a kulhavkou, a šel zvednout plachtu na návěs. a byl to řidič ČSAD Frýdek-Pístek.
    Jo viděl jsem už taky novou LADU kombi dobrel záhul, "zlatý němci v Boleslavi"
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  19:15

Já vím. Vždycky přemejšlím, proč se na těch pumpách vlastně ty * staví, když jsou buď zamčený, nebo se na ně ani nechodí.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  15:09

Líčíš to moc hezky :-)))) Smutný na tom je, že s tím, kromě toho že si pěkně zanadáváš, nic nenaděláš...jedině, že bys jezdil s OT64, nebo jak se ten krám jmenuje....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…