ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Doblo
No já jsem to viděl v Motorvision na satelitu a říkal jsem si, co to je? Myslel jsem, že to je něco, co se do Čech nebude vůbec dodávat. Příšernost. Jenomže pak jsem to viděl ve skutečnosti, přátelé, to překonalo všechny moje obavy a představy o tom, jak to bude vypadat. Krabicoidní, plastoplechová taliánská past, obludná a příšerná. Beru zpět všechno, co nepěknýho jsem kdy řekl a napsal o Multiple. -
« Multipla
Multipla je v pohodě, je to fajn auto, jenom přišlo a něco dřív než mělo. Pokrokovej design. Nemyslím si že je to hnusné auto, má natolik odlišný design, že u hodně lidech vyvoláva rozporuplné názory. Co se týče nehnusnějšího auta tak na tento měsíc to u mě vyhrálo BMW 3xx Compact, nejdřív jsem si myslel že je to nějakej Japonec, ale ne ono to BMW. To auto je divný, ze zadu nakopnutý, světla diskutabilní. Ze předu nic moc, zajímavej nápad je rozdělení svetlometů na jednotlivé čočky. Interier je klasika BMW. Ale celkově FUJ. Ty prachy bych za něho nedal. -
« Re: Re:
Lufa, lak cerne perleti se skrabe, ale neni to umyvanim, protoze ja do mycek nejezdim. Pouzivam na to beznej vosk od Amwaye. Jinak moje tchyna ma taky cernou perlet, ale ta ji ma totalne opryskanou, protoze rada jezdi do mycky a jednou jela zanejakym prasetem s off-roadem, kterej asi projizdel vsechny mocaly co existujou :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!