ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« To: prof
když na sněhu umíš jezdit a nebydlíš zrovna někde na horách nebo tam kde napadne metr sněhu, tedy pokud bydlíš třeba v praze, tak můžeš jezdit i s dvou kolkou, tady se spíš off road hodí na špatné silnice... pořád nechápu, proč by mělo být Doblo 4x4, když ostatní vozy této kategorie 4x4 nejsou. Kupříkladu Seat Inca, VW Caddy, Renault Kangoo, Peugeot a Citroen berlingo.... Když chceš dodávku 4x4, ta si přeci můžeš koupit Silverado, RAM, Opel Campo či jak se to jmenuje, Toyota Hilux, Nissan pickup atd..... doiblo je vozítko pro malé podnikatle, kteří si stím po praze přivezou třeba housky... -
« A dalsi hruza...
Ted jsem si vzpomel na dalsi ,vypada sice trosku lip bez ty tri o kterych jsem se jiz drive zminoval ale taky dost sila, SUBARU WRC, nebo jak se ten model presne jmenuje, minulej tyden jsem to videl poprve na silnici a uplne jsem se toho auta leknul...:-) -
« Re: To: prof
Baryk, Píves: Jo, přesně tak. Dodávka (a ne zrovna malá) s pohonem 4x4 (však si na mně, Baryku vzpomeneš hned, jakmile nasněží). Já jsem totiž teprve nedávno (cca 1 rok) zjistil, že vlastně osobák nepotřebuju. Když to tak vezmu, tak nepotřebuju ani náklaďák ani dodávku. Jenomže pokud se zamyslíte nad otázkou: Proč vlastně nejezdit s dodávkou, náklaďákem, off-roadem, nebo pickupem zcela běžně, jako s osobákem? a odpovíte si na ni: Proč by ne!, tak po zhodnocení všeho, co tím ztratíte a všeho, co naopak získáte, zjistíte, že není důvod jezdit osobákem, kterej toho ze všech druhů aut umí nejmíň. Jde jenom o to udělat ten krok a osobák vám nakonec přestane chybět úplně samovolně. A nezapomeňte zblbnout manželku i děti a naučit je s tím jezdit :-). Nebojte, zvyknou si. Ne, opravdu se mi tahle dodávka líbí. Taky jsem našel svůj vnitřní klid, který jsem neměl, a to sice proto, že jsem vůbec nevěděl, jaký normální auto, který se u nás prodává, se mi líbí. Prostě mě ty všechny nový auta vůbec nic neříkaly, nebylo na nich nic tak zvláštního, pro co bych se pro ně nadchnul, prostě nuda a prázdno. Odjakživa mě byly dodávky sympatický a nějak k nim tíhnu. Když jsem prodal Chevyvana, tak jsem teprve zjistil, o co jsem přišel. Ani Suburban ho nedokázal nahradit.(ovšem Chevyvan Suburbana taky ne :-) ) Jo má to lehkej život ten, komu ty pekáče nic neříkaj ... Že jsem padlej na hlavu, si nemusíte jen myslet, je to tak a už jsem se s tím smířil. -
« Doblo
No já jsem to viděl v Motorvision na satelitu a říkal jsem si, co to je? Myslel jsem, že to je něco, co se do Čech nebude vůbec dodávat. Příšernost. Jenomže pak jsem to viděl ve skutečnosti, přátelé, to překonalo všechny moje obavy a představy o tom, jak to bude vypadat. Krabicoidní, plastoplechová taliánská past, obludná a příšerná. Beru zpět všechno, co nepěknýho jsem kdy řekl a napsal o Multiple.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!