ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

27.09.01  11:09

« Re: To: prof

Kangoo se zacalo jako 4x4 vyrabet nedavno
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.01  10:01

« To: prof

když na sněhu umíš jezdit a nebydlíš zrovna někde na horách nebo tam kde napadne metr sněhu, tedy pokud bydlíš třeba v praze, tak můžeš jezdit i s dvou kolkou, tady se spíš off road hodí na špatné silnice... pořád nechápu, proč by mělo být Doblo 4x4, když ostatní vozy této kategorie 4x4 nejsou. Kupříkladu Seat Inca, VW Caddy, Renault Kangoo, Peugeot a Citroen berlingo.... Když chceš dodávku 4x4, ta si přeci můžeš koupit Silverado, RAM, Opel Campo či jak se to jmenuje, Toyota Hilux, Nissan pickup atd..... doiblo je vozítko pro malé podnikatle, kteří si stím po praze přivezou třeba housky...
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.01  00:00

« Hruza!!!

..a co tak Toyota ECHO, taky celkem sila...:-)
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.01  00:00

« A dalsi hruza...

Ted jsem si vzpomel na dalsi ,vypada sice trosku lip bez ty tri o kterych jsem se jiz drive zminoval ale taky dost sila, SUBARU WRC, nebo jak se ten model presne jmenuje, minulej tyden jsem to videl poprve na silnici a uplne jsem se toho auta leknul...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.01  23:21

Baryk, Píves: Jo, přesně tak. Dodávka (a ne zrovna malá) s pohonem 4x4 (však si na mně, Baryku vzpomeneš hned, jakmile nasněží). Já jsem totiž teprve nedávno (cca 1 rok) zjistil, že vlastně osobák nepotřebuju. Když to tak vezmu, tak nepotřebuju ani náklaďák ani dodávku. Jenomže pokud se zamyslíte nad otázkou: Proč vlastně nejezdit s dodávkou, náklaďákem, off-roadem, nebo pickupem zcela běžně, jako s osobákem? a odpovíte si na ni: Proč by ne!, tak po zhodnocení všeho, co tím ztratíte a všeho, co naopak získáte, zjistíte, že není důvod jezdit osobákem, kterej toho ze všech druhů aut umí nejmíň. Jde jenom o to udělat ten krok a osobák vám nakonec přestane chybět úplně samovolně. A nezapomeňte zblbnout manželku i děti a naučit je s tím jezdit :-). Nebojte, zvyknou si.

Ne, opravdu se mi tahle dodávka líbí. Taky jsem našel svůj vnitřní klid, který jsem neměl, a to sice proto, že jsem vůbec nevěděl, jaký normální auto, který se u nás prodává, se mi líbí. Prostě mě ty všechny nový auta vůbec nic neříkaly, nebylo na nich nic tak zvláštního, pro co bych se pro ně nadchnul, prostě nuda a prázdno. Odjakživa mě byly dodávky sympatický a nějak k nim tíhnu. Když jsem prodal Chevyvana, tak jsem teprve zjistil, o co jsem přišel. Ani Suburban ho nedokázal nahradit.(ovšem Chevyvan Suburbana taky ne :-) ) Jo má to lehkej život ten, komu ty pekáče nic neříkaj ... Že jsem padlej na hlavu, si nemusíte jen myslet, je to tak a už jsem se s tím smířil.

• « 00 Reagovat !

foto

26.09.01  10:43

Taky moc profa nechápu,čímž ale neříkám,že to je nepovedený auto - má přes 5 m na dýlku,to je slušné.Osobně bych od hyundaye zvolil jeduně XG,líbí se mi čím dál víc a za tu cenu je to hodně slušný.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.01  10:03

« Re: Re:

No káčko je tedy fakt síla, viděl jsem jedno po "menší" kolizi, bylo bez plastů....hrůza...Yaris je ještě horší.....
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.01  10:02

« To: prof

prosim tě, dyt je to vlastně malá dodávka, na co ti bude ve městě 4 kolka??? Snad mi nechceš tvrdit, že si to koupíš jako vozidlo na zásobování horské chaty v Krkonoších!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.01  09:54

Jinak,ono by se dalo říct zhruba to samý jako o káčku o většině současnejch aut týhle třídy,ten design jde podle mě v současný době hodně do pr..le.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.01  09:53

Je fakt,že u Forda se v poslední době nejspíš pomátli,mrzí mě to,ale co se dá dělat,Scorpio byl poslední Ford,kterej mi něco říká.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.01  07:27

Florida: A to kdybys to viděl v zelený barvě, tak by ses lekl, že vidíš obrovskou žábu, jako jsem se lekl já, když jsem viděl jedno Ka, který mělo zelený i nárazníky :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.01  02:25

to prof:Tak jsem se dival na ten Ford Ka, to je teda sila, to Ti povim, jeste mnohem horsi nez Focus i na fotce...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.01  02:10

prof:Ford Ka jsem nikdy nevidel, ani na fotce, muzu se na neho teda podivat , alke na fotce to tak "nevyzni" jako ve skutecnosti...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.01  21:00

« Re:

Florida: A víš jak vypadá Ford Ka? To je taky docela síla.

Barryk: Kdyby to byla alespoň 4 kolka.

• 00 Reagovat !

foto

25.09.01  17:29

« Bez nadpisu

A co takhle New VW Beetle, nebo Ford Focus...KATASTROFA....
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.01  17:14

« Bez nadpisu

To je pořád v pohodě, ale viděl jste někdo na vlastní oči to BMW 3xx Compact, je to fakt divný. Doporučuji nastudovat :)
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.01  15:26

« yaris

Anebo tahle zrůdička:toyota Yaris Verso - šílenost.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.01  12:38

« Re: Doblo

a tentokrát s vámi nesouhlasím, vyjíměčně, Doblo se mi líbí, je to docela zajímavé vozítko, rozhodně daleko lepší než Multipla, která se mi teda vůbec nelíbí...jak už jsem tu psal. Ale Doblo je takový zajímavý, a že má krabicovitý tvar mě vůbec nevadí....
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.01  18:10

« Doblo

No já jsem to viděl v Motorvision na satelitu a říkal jsem si, co to je? Myslel jsem, že to je něco, co se do Čech nebude vůbec dodávat. Příšernost. Jenomže pak jsem to viděl ve skutečnosti, přátelé, to překonalo všechny moje obavy a představy o tom, jak to bude vypadat. Krabicoidní, plastoplechová taliánská past, obludná a příšerná. Beru zpět všechno, co nepěknýho jsem kdy řekl a napsal o Multiple.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.01  11:03

« Re: Multipla

Doblo je stejně hnusná pixla jak Renault Kangoo
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…