ANKETA O NEJHNUSNĚJŠÍ AUTO
« HTML Stránky
Pro SMUDLU: Dobry den, cetl jsem si diskusy a vidim, ze shanite programatora v Html, je mi 17let a Html umim, zdarma bych vam stranky vytvoril a umistil na web, pro vas by to byla nabydka vozu on-line a pro me zviditelneni me tvorivosti, zkratka reklama pro oba. Pokud mate zajem o spolupraci ozvete se na: kovar.miroslav@atlas.cz , mohu vam poslat mnou jiz vytvorene stranky pro posouzeni kvality. Zatim nashle. -
« Re: Auto autíčko
Fígl je v tom, že nemusím vydělat na každém autě 20% marží. Raději jich prodám 10x tolik mírně levnějších než za průměrné ceny málo za normál price. Nějak musíš najít svoji parketu a kdo někdy vozil auta, tak nemůže nesouhlasit že to jde jedině snížením marže a taky rozšířením servisu pro zákazníka. Musel jsem kvůli tomu rozjet bazar, kde stojí výhradně auta z protiúčtů. Není to sice na zbohatnutí, ale nestěžuju si. -
« Re: Auto autíčko
Huf: Je vidět, že jsi se takovou věcí nikdy nezabýval. Nemohl bys pak nikdy tvrdit, že tím zápaďák pohrdne. Ona na některý fajnovosti je i tam pěkná pronta, jejíž prvních několik míst tvoří výhradně zápaďáci, kteří tak dělají docela solidní byznys. Solidní v tom, že jsou slušní a nechaj to ještě za takový prachy, že na našince přesto ještě něco zbyde. Takže až bude někco někde stát na něco frontu, bude to určitě tím, že tím, na co tu frontu stojí, pohrdá s pýchou a opovržením. Je to přeci logický, že jo? :-)) -
« Re: Auto autíčko
Jo, dostal jsem na něj zálohu a onen dobrý muž to pak zabalil, takže mi zůstalo auto , kterého se musím zbavit stůj co stůj. Mezi námi děvčaty mě konstrukce tohoto auta dost děsí, ale když to někdo chce, proč ne..... .2 Hufnagl: jsou dovozáři a dovozáři, tvůj bratránek to možná lepí jak vlaštovky hnízdo, ale moc rozumný přístup to není. Pokud se chci udržet, musím být solidní, ne jako náš společný krajan Schreiber ze Želechovic...... .Konkurence je tak obrovská ,že nemáš šanci , pokud lidi ojebáváš. -
« Re: Auto autíčko
Na Smíchově (u Arbesova náměstí) stojí super Toledo, model 1991 s 1.9D. Je pěkně stříbrný, má super spojlery, vytažený blatníky, nárazníky, kapotu a masku, navíc ještě nízko sedí na slušnejch hlinikovejch ráfcích. Kdybych byl do svého ex. Toleda takový nadšenec, jako je tenhle, určitě bych podnikl něco v tomhle stylu!!! -
« Re: Auto autíčko
šmudla> Mám bratránka, co se zabývá tímtéž, čím Ty. Taky tahá nabořeniny ze západu (B,CH,A...) a tady to za minimální náklady opraví a následně prodá. Možná, že už proto bych o podobné koupi nikdy ani neuvažoval. Nechci to tím pádem nějak srážet, ale je mi to proti mysli. Zápaďák to nechce (pohrdne tím), tady se to polátá a ještě s výdělkem se to prodá někomu, kdo ve většině případů netuší, co a jak.
Včera mi byla nabídnuta zánovní M3 bouchlá (oprava samozřejmě v ceně), bratru za 1.650.000Kč. Jsem se zasmál a poděkoval.
BTW2, Toledo možná svou funkci plní, ale je ošklivé (obecný fakt) a jestli jsi s ním někdy jel (věřím, že ano), tak sám víš, že je to podvozkově dost chabý stroj (ostatně jako vento).