BRISK Premium II

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Tuning

• « 00 Reagovat !

foto

21.05.01  09:19

« Re: BRISK PREMIUM LGS

Tak včera jsem umyl u pumpy vapem motor a začal škubat-volnoběh ok.,při zrychlování škubal,ve vysokých otáčkách asi ok.Po vyndání těch odporů na víčku rozdělovače stejné.Po krátké jízdě ok.-vadí tomu vlhko-možná použít jiné kabely s lepší izolací.Totˇ vše...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.01  08:08

« Bez nadpisu

Takze su citlive na odpor a straty vo vedeni. Na to mi pomahal modry Kontax.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.01  10:18

Po vyčistění rozdělovače a kabelů se zdá,že je vše ok.Jednalo se o Sierru 2,0 DOHC r.v.92-vstřikování.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.01  08:18

Pokial viem LGS vyzaduje vykonnu el. sustavu a odporucaju ich len na motory splne elektronickym zapalovanim.
  • 00 Reagovat !

foto

06.05.01  11:52

« BRISK PREMIUM LGS

Koupil jsem si svíčky Premium LGS.Ze začátku se zdálo,že to je dobrý,ale po cca.200km pozoruji,že někdy po přeřazení to vynechá,někdy i při zrychlování.Volnoběh ok.Někdy horší start-se starými svíčkami to chytalo na "brnknutí" tedˇ se motor převalí asi 3 krát.V pátek pršelo,začlo to škubat daleko víc-vypadalo to,že to reaguje na vlhkost,tak jsem rozebral,vyčistil rozdělovač+kabely.Svíčky mají normální bílou barvu elekrod.Se starými svíčkami bylo všechno ok. Po vyčistění jsem to nezkoušel projet.Tyhle nové svíčky mají větší vzdálenost elektrod-asi budou kabely napětově víc namáhané,možná to vyčistění pomohlo.Pokud to nepomůže,myslíte,že mám zkusit vyndat ty odrušovací odpory zapojené na rozdělovači k jednotlivým svíčkám?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.05.01  15:14

« Re: Denso

Denso sa v UK a USA predava pod znackou HKS, co je vysokokvalitna spolocnost zamerana na upravu vozov. Sviecky su drahsie, nez platina, no o dost lepsie. Horsie je to so zivotnostou, iridia s 0,4mm elektrodou maju udavanu vymenu po 30000km.
  • 00 Reagovat !

foto

03.05.01  10:39

« Denso

Mate nekdo nejake zkusenosti s jap. svickami Denso?/www.iridiumpower.com/ Byvaji udavany jako alternativa NGK.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.01  08:59

« Re: NGK

do 1,6 74 kw patří svíčky NGK BKUR 6ET 10.
    Výměna po 60 tKm, doporučené Škodou. S jinými nemám zkušenosti. Jinak jsou i od BOSCHE.
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.01  22:59

« ozivme to tady

brisk dela uz i nejake nove modely svicek, mate nekdo nove zkusenosti .... chtel bych neco do vectry 2.5 V6 ale nevim jestli to stoji za to :o)
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.00  21:15

« Bez nadpisu

To rozhodně nebyly! Ale nechal jsem si je jako raritku.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.00  20:15

Na Fiatu Ritmo 1500-karburátorová verze jsem měl dvakrát svíčky BOSCH-nebyly špatný ale velice rychle se u nich zhoršily starty.Na radu automechanika jsem zkusil NGK a byly super!Zimní starty na 1 pokus bez garážování..Cena sice byla vyšší ale myslím že se to vyplatilo!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.00  12:00

Něco málo.Svíčky NGK-BKR-6 BS jsem měl v minulém autě Forman 136 GLXi 50kW a doporučuje je i Škoda Auto a byly super.Předtím nějaké Boschky a taky to šlo.Ty Japonské byly ale při startu o dost lepší, hlavně v zimě.Vždy na poprvé.Teď mám Octavii 1,6 74kW a nevím co do ní dát.Poraďte.Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.00  11:20

« Re:

To, že jsou ještě dobré i stěmi dvěmi milimetry?
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.00  16:30

« Bez nadpisu

Nedávno si jeden zákazník koupil přes Annonci Legacy z r. 90 a dal mi ho na prohlídku. Mezi jiným svíčky, které se mění po 25000 km a v tom případě vypadají okem ještě pěkně (odtrh pořád okolo 1.1 - jak má být), tak ty, které jsem z toho vyndal, byly originál (možná ještě z továrny), elektrody byly opálené dokulata a odtrh byl tak 2 mm. A dokonce to na ně i jelo. Takže na těch se to okem už poznat dalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.00  10:16

« Re: 2000-30 000 km ?

Ještě jsem nepochopil jak lze pohledem na svíčku, bez jakéhokoli měření, konstatovat, že je "ještě dobrá". Subjektivní pocit dobré jízdy, to je již trošku něco jiného. Ale ty ujeté kilometry na svíčce udává výrobce pouze jako jistotu, že zaručuje kvalitu (svíčka má parametry a vydrží namáhání tepelné i mechanické). To, že mě to fajne ještě jezdí, nemusí být objektivní. Mám zkušenost se staršími auty, kde postupné opotřebení svislých čepů, řízení člověk nepoznal, protože se to vše měnilo postupně a poznenáhlu. A najednou se šlo na STK a tam se člověk zhrozil. A to samé může být se svíčkami. Bez objektivního měření parametrů bych nedokázal říci, že svíčka po ujetí 95 000 km je "ještě dobrá".
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.00  15:07

« Re: Vterinove lepidlo

Nebo zkus někde sehnat inertní plyn ve spreji. Nevím ale kolik stojí. V práci ho používáme na podobné čištění. Výrobce ho doporučuje na odstranění rozšlapaných žvýkaček na kobercích. Když to držíš tryskou nahoře, tak to rozpouští a když to držíš tryskou dole, tak to podlchlazuje až na -55°C. Svinstvo zmrzne a dá se odstranit kartáčkem. Bacha při manipulaci - sprej má tlak 3,5 baru.
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.00  13:16

« Vterinove lepidlo

Na ten vterinak jsem videl prodavat neco...odstranovac vterinoveho lepidla, takova mala vodicka, stoji kolem 50-60Kč, videl sem to naposled myslim u nas v Bauhausu v Chabrech...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.00  11:33

« Re: Vycistenie pristrojovej dosky

Jo tak to mas asi pravdu, proste smula. A co zkusit nejakou firmu, ktera dela ty imitace dreva? Treba by to umeli odstranit.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.00  11:30

« Re: Premium ZS

Ja jsem mel Brisky asi pred rokem a pul v Kadettu 1.6i a po asi 1500 kilometrech jsem nenastartoval. A tak po tech 1000 km to startovalo dost na prd. Original GM tam byly asi 35000 a po Briskach sly zpatky do motoru. Dalsich asi 10000 km do prodeje a v pohode.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.00  11:26

« Re: Vycistenie pristrojovej dosky

Ale na sekundove lepidlo nepomuze nic.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…