Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: letni pneu na Mareu
Jako pomoc shury pred definitivnim nakupem gum mi prisly nove testy na e-pneu.cz.
Kumho KH11 dopadlo velmi dobre (4. z 11) v testu
"Autobild 2003 (DE) 205/55 R16 W", kdezto Bravurisky a Matador MP35 dopadly dost spatne v testu "ADAC 2003 (DE) 186/60 R14 H".
Navic KH11 mely "za jedna" v aquaplaningu, coz mne u letnich gum dost zajima, takze je rozhodnuto. -
« Prodám FIAT MAREA WEEKEND HLX 1.8 16v
koupeno 10/98, najeto 127tkm, dovoz Italie (po prvnim majiteli - serviska, italsky TP, černá metalíza, nikdy nehavarovana, po nekuřákovi!! světlý interiér, 2xairbag, ABS, alarm + centrál na DO, 3xklíče, elektrony + letni pneu Kleber, + 4x zimni pneu Good Year, radio s ovladanim na volantu, automaticka klima, stavitelna sedacka ridice a volant, check control, mlhovky, odstrikovace svetel, 4xelektricke okna + zrcatka vcetne vyhrivani, lokenti operky, hagusy, koberce, priprava pro prepazku za zadnimi sedadly, zadni roletky, po vymene vsech naplni, rozvodů, filtrů, svicek, brzd,stěračů ... auto bez investic. Prodejni cena 195 000,- .
tel: 607/892878 okr. Blansko -
« Re: letni pneu na Mareu
Sice nejsem mareak, ale znam Kumha a jsem s nima docela spokojeny. Mam je na leto a koupil jsem je i na zimu, protoze mi je doporucili (ne v e-pneu, nekde jinde, nevzpomenu si kde) jako vyhodny pomerem cena/vykon. Rozhodne pry lepsi nez Barumky (muzu potvrdit na tech sem uz taky jezdil leto/zima) a nez Matador. Nevim presne, jaky mam typ Kumha, ale mam rozhodne stejny rozmer, jestli chces mrknu se. jo ty zimaky jsou trochu hlucny, ale je to lepsi nez Barumky. -
« letni pneu na Mareu
Musim ted koupit 2 letni pneu na Mareu a priznam se, ze u letnich koukam spis po lacinejsich typech (puvodne tam mam Michelinky ktery by v rozmeru 195/60 R15 V staly pres 5.000 Kc kus). Ptal jsem se p. Miteva (pneuobchod.cz), ktery mimochodem vlastnil Mareu WE 2.4TD, zda by mi doporucil Bravurisy nebo neco podobnyho. Pred Barumkama mne varoval, pred Matadorama (Aquila) jeste vic a doporucil mi Kumho KH11, na kterych s Mareou udajne dost najezdil. Cenove je to vsechno priznive (Aquila=2200, Bravuris=2400, KH11=2600 Kc)
Co vy na to mareaci, na cem v lete jezdite a jak jste spokojeni? -
« Re: Tlumiče (zadní) - Fiat Marea WE 1.8 16V
Jestli pasují tlumiče z jiného modelu Fiat tak jak uvádíš,to bohužel nemám tušení.Podle katalogu by to mělo jít asi zjistit.Co se ceny týče
u nás ve městě je Lucas(TRW) a nakoupil jsem tlumiče ,,jako jejich zaměstnanec,, s vynikající slevou.P.S.auto drží v zatáčkách jak zadek na nočníku
MONROE za 1200.- je dost dobrá cena -
« Re: Tlumiče (zadní) - Fiat Marea WE 1.8 16V
2 jacek: Díky za odpověď. Vím, že tlumiče značky Kayaba pasují na více vozů Fiat, jenom mě překvapuje cena, kterou uvádíš. Byl jsem totiž včera u autorizovaného dealera AUTO ŠTANG a tam mi řekli MO cenu včetně DPH pro tlumič Kayaba a FIAT MAREA WE - 2000,- Kč !!!. Díval jsem se taky na MONROE, ty ale nepasují z jiného FIATU a cena za kus pro MAREU WE je 1200 včetně DPH.
Především by mě však zajímalo jetli originální tlumiče FIAT pro MAREU WE (modré barvy) pasují z jiného FIATU, třeba z TEMPRY COMBI ? -
-
« Re: Fiat Marea Weekend 1,9 JTD / 77 kW
Já tam mám zatím origo chrastítko kazeťák. A přemýšlim o nějakým CD nebo orig. CD. Ten zapuštěnej šuplík nevypadá zas tak hrozně.
Můžeš si koupit ten falešný kryt a hned potom co tam dáš CD tak to rychle přikrejt tímhle, aby to nerušilo tvůj vkus:)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!