Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Zdravím majitele Fiatů
Před měsícem jsem po celozimním shánění informací zakoupil Fiata Mareu 1,6 sedan,před 3 dny objevil tento chat,poctivě přečetl všech 1320 příspěvků a rozhodl se také zapojit.Původně jsem chtěl 1,2 Brava,ale pak jsem náhodou uviděl sedan,který jsem do té doby neznal a bylo rozhodnuto.Všem zatím dík za poskytnuté informace v příspěvcích. -
Obcas se tak divam na inzeraty aut a s desem sleduji, ze ty ceny nejak nepadaji. Ani u Fiatu. Kdyz jsem v r. 2000 chtel Bravu, videl jsem v bazaru nadhernou v cerne metalize 1.2 16V 25tKm s manualni klimou a ABS, 8 mes. starou za 275 tKc. Dnes se divam na inzeraty a vidim tam Bravu 1.2 z 99 se 35 tkm bez klimy a ABS za 250 tKc. -
« Problém s převodovkou
Zdravím, mám Mareu 1,9TD a zlobí mě převodovka. Stalo se mi, že zadní rychlosti(2,4,R) nezapadávají do konce, řadit jde, ale občas se to musí přidržet. Už jsem to měl jednou v servisu (cca 3týdny) a řekli mi že promazali táhla a přestalo to a nic jiného tam nenašli.
Předevčírem znovu, ale zachvíli to přestalo. A dneska zas. Nevíte někdo co s tím.
Díky za každou radu. -
« Re: spousta chvaly na Passat
Sice to sem nepatří, ale musím k tomu něco napsat: Koupili jsme na bývalou firmu v roce 1996 NOVÉHO Passata Variant TDI (66 KW). V průběhu záruky, co si pamatuju bylo vyměněno: 2x brzdové kotouče vpředu, 1x tlumiče v předu, spodní ramena, svivlé čepy, ložisko PP kola, horní uložení předních trlumičů a kompresor klimatizace. Trošku dost, ne? Made in Germany. Tolik věcí jsem nemusel nikdy vyměnit ani na jednom z mých Fiatů.