Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Bez nadpisu
Taky mne to prekvapuje, zejmena kdyz mam na aute uz 180 tkm. Neni to uz nove auto, ale pripada mi jeji stav solidni. Je tu par prispevku z posledni doby, kdy se nadseni zmenilo v tragedii, ale ja to nepausalizuju na Fiaty obecne, staci se podivat jake problemy trapi Skody Fabia. Od rozvrzaneho interieru az po zadreny motor. Bravu taky casem prodam a zkusim asi Seata, ktery mi ji designove, cim dal blizsi. Zvlaste, kdyz jsem videl novou Ibizu, kterou delal nejaky navrhar z Fiatu ( je dost podobna prave Alfe 147 ) Zadna soucana produkce Fiatu se mi moc nelibi, Stilo je pro mne zadkem moc japonske. -
JTF 15.03.02 12:14
« Re: Re:
To je vycerpavajici, ja si Tvoji Bravu pamatuju z min.prispevku,jen jsem si nemohl vzpomenout na ten Airbag u spolujezdce. Ta spotreba je fakt super. Jen mne zarazilo tolik negativnich prispevku na Bravy v tomto foru. Ja ze sveho okoli znam nekolik majitelu Bravy a jsou spokojeni, ale nikdo nema 1.8. Jeste k te Brave, vcera jsem si ji prohlizel, ale je dost poskrabana i elektrony jsou lehce poskozene, tak nevim, mozna by sel s cenou jeste nepatrne dolu. -
« Re: Re:
Nema. Stanadardni a zadna jina vybava ELX ( v CR pouze u 1.8 ) je oproti 1.2 a 1.6 rozsirena o ABS,slitinova kola,el.ovladani zrcatek + mlhovky. Oproti standardu mam navic jen ovladani skel i vzadu. U 1.8 do r.v. 98 je i jina palubka, na nekteych mistech je takova mekcena guma na plastu. Ja jsem s Bravou spokojeny, sice ji uz nemam tak rad, jak drive ( zacalo, no mozna od zacatku mi neco na spodku huci ( uz i ja jsem presvedcen, ze mi nejaky plast dela aerodynamicky hluk )). Vylozena zavada tykajici se Bravy byla jen 1 - termostat. Cidlo ABS bylo zniceno mechanicky, vsecky dalsi veci jsou spotrebni- desticky, pakny, vyfuk ( 175 tkm ), napinaci, vodici kladka, loziska v prednim kole, v zadnim kole jsem ani nemusel menit, mel jsem pocit, ze "zvuk" vychazi z tech mist. Menil jsem uz 2 zarovku v osvetleni SPZ, a to jsou veskere problemy s elektrikou. Pak jsem mel 2-3 drobne zavady, ktere jsem si vyresil sam, nefungovaly ostrikovac predniho a zadniho skla kvuli spatnym zpetnym ventilum a zasrany mechanismus pohonu zadniho sterace. Spotreba oleje nepostrehnutelna, benzin prumer na 30 tkm 6.45 km/100. Otazky ? -
« Svíčky Denso
Ahoj Fiaťáci,máte někdo z vás zkušenosti se svíčkama IRIDIUM POWER (fa.Denso)? Pokud ano jaké?
Mám F.Brava 1.2 Typ svíčky IXU 24.Podrobnosti na
www.tuning.cz -shop.
A propo,u tohoto motoru se občas přihodí,že musím startovat na dvakrát,elektronika je O.K.Je fuk jestli je zima nebo teplo,sucho nebo mokro.V servisu tvrdí že je pomalejší načítání dat ????
Můžete poradit? Díky
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!