Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Re:
ty kliky jsou z nějaké měkčí gumy či plastu a jsou dost orvaný, nevím, jestli to má jenom ta moje F.B. nebo je to klasika u všech, ještě jsem nestačil očumět ostatní Bravy. Ještě mám dotaz, má smysl rvát do 1,4 12V jako olej plnou syntetiku, nestačí polo, prý je polo v tak málo (méně) výkoným motoru skoro lepší, jak jsem koupil, tak prodávám.... -
« Re:
nerozumim, kliky od dveri ? Klika plast komplet kolem 750 Kc, a takovy pant ( pres ktery se klika pohybije pri otevreni a ktery se mi prave zlomil uz na druhe klice ) stoji 112. Byl jsem se svou 1.8 dodelat na vyfuk stredni dil, sice to neni tiche jak original, ale z 200% narustu hluku, kdy jsem mel jen koncovy tuneny dil, ted jsem asi na 20% uvnitr hlucnejsi od originalu, ale za to se sportovnim zvukem. Je to zvlastni, na stejne trase, za stejnych jizdnich podminek, ale se starym vyfukem jsem mel prumer 6.6, s novym tesne pod 6 l/100 km, pri prumernych rychlostech 80 a 82 km/h. Pritom jsem zpatky jel nekolikrat kolem 180 km/h.Ty spotreby 10-12 l jsou pro mne nepredstavitelne. Nejvetsi prumer jsem mel loni prosinci v mrazech -20, pri nakupech pred vanocemi a blbnuti na snehu - 7.2. -
« Brava je paráda
Pánové a možná dámy, ale pochybuji, tak jsem dříve vlstnil Tipo a nechal jsem se ukecat keci typu, Fiat je *, pořiď si nějakou kvalitu a po několika modelech od Peugeota, Renaulta, Opela jsem si předevčírem koupil Bravu, sic 1,4, která tady není vynášená do nebes ale dá se říci 110% stav, musím říci, že je to nádhera, kam se hrabou ty "lepší" nefiati, uvidíme, jak bude šlapat dál, ale zatím dělám vrrrrrrrrrrrrr blahem, nádhera, jo už můj otec nedal na Fiaty dopustit a asi se mají starší lidi poslouchat, jinak vás všechny zdravím a těším se na další počtenou. -
« Re: Startovani
Ahoj Bobrr. Cetl jsem tvuj prispevek z minuleho roku (prispevek 567) a chtel bych se zeptat zda jsi uz zjistil proc Ti tva brava pri startu sla nepravidelne. Mi se stava to stejne. Kdyz stoji tak den tak po nastartovani jde stratsne nepravidelne. Kdyz ji plynem dostanu do otacek tak je to OK. Mam stejne jako ty 1.6. Diky. -
« vačkový hřídel
mám Bravu 1.4 rv 95 najeto 90tkm a tři vačky na vačkovém hřídeli jsou o 3 až 4 mm sjeté, uplně v *, zná už někdo takový případ ojetí vačky? nebo sem jediný? mazat to maže, jinak skvělé auto, akorát teď nestartuje nebo až po delší době, jo a urvaly se nam skoro všechny vnější kliky, dřívější majitel se o to fakt moc nestaral.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!