Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: BoB_: Blikani pri zamykani a odemykani
JirkaV: Skvela prace... Snad se na to take nekdy
dostanu :-) Cirou naaahodou jsi nemeril, na jake
proudy maji byt dimenzovany ty spinaci kontakty
tech (toho) rele? Ja ze bych do toho tedy take
sel, kdyz jsi si dal tu praci a vymyslel to a sepsal :-)
No asi koupim minimalne 1A, radeji tak 3A... -
« BoB_: Blikani pri zamykani a odemykani
Cau, mam to :-) Nakonec jesm to musel vyresit jinak (2 relatka), protoze je potreba spinat 2x2kontakty (blinkry L, P) a prepinat napajeni prerusovace blinkru - to, co dela spinac varovnych svetel (jinak by to bliklo jedine se zapnutym zapalovanim). Spinac se vydloubne snadno po vysroubovani listy se spinaci mlhovek... ma dva konektory. V horni rade se musi prostredni (tmavomorocerveny) spojit s obema krajnimi (svetle modra, svetlemodrocerna). V dolni rade se musi tmavomodrobily (s klidu spojen se tretim zleva (po smeru jizdy) spojit s kontaktem uplne vlevo (viz schema). Napajeni relat je z modulu centralu z kontaktu M1 a M2.
Puls pro zamykani a odemykani trva asi 1 sek, takze neni potreba ho nijak prodluzovat (myslim si). Zamkne to a potom to tak trosku line blikne. Ale blikne :-))
Je to docela v pohode, akorat pry neexistujou maly relatka v provedeni na tistak se tremi prep. kontakty, proto tam mam dve. J. -
« Re: zkusenost s meluzinou
ten zvuk je od 80-110, pak se ztraci. To okno zkusim prelepit, nejsem si jisty, jestli jsem ho prelepoval. Kez by to bylo ono, ted kdyz uz mam konecne dokompletovany vyfuk je nyni tissim vyfukem ta meluzina markantnejsi. Hned dneska udelam z auta testovanou maketu nejakeho noveho auta. -
« Re: zkusenost s meluzinou
mne taky nejak a meluzina trapi od zacatku a nemuzu na to prijit co to dela, mel jsem odmontovanou antenu, zasterky, vymenene pneu, isolepi zalepene vsechny mezery v kapote, na svetlech, zalepene mlhovky, mel jsem sunadany spodni kryt motoru a furt ta meluzina. Zbyva jseste zalepit predni dvere ridice. Mel jsem i auto na zvedaku a zkousel jsem jej naprazndo rozjet na 90km/h a nic ( myslel jsem ze to muze delat prevodovka ). Hazim si masli a jednu dobu jsem to auto chtel kvuli tomu prodat. -
« Re: nove vs ojete
Ja mel stejny problem rozhodovani mezi : Fabii, Getzem nebo Novym Puntem. Fabie vypadla v prvnim kole zustal Getz nebo Punto. Getz vypadl pojedne nasteve delera v Uh Hradisti - Takovy pristup sem jeste nezazil ,clovek tam chce utratit kopu penez a oni se tam chovaj jak k doternemu hmyzu!!!. Zustalo Punto.Dalsi rozhodovani bylo koupit ve Zline nebo v Uh Hradisti .Mrkl sem se na www. obou firem a rozhodovani bylo opet jednoduche na [odkaz] sem se nedozvedel skoro nic zadna extra nabidka e-mail mrtvy (Doted mi nedosla odpoved od 6.1) tak sem skusil [odkaz] dobry web zajimava nabidka vozy skladem byly vyfocene odpoved na e-mail do okamziku vcetne konkretni nabidky.Zajel jsem tam a maj tam takovyho prodejce ze sem chtel auto za cca 240 tisic a odhazel sem maximalne spokojen z autem za 280 tisic (Umi prodavat:))). Tak a ted slovo do diskuze : Mate nekdo s Vencarem nejake skusenost ?? Jake mate skusenost s prodejci nejen s novymi vozy ale i s autobazary ??? -
-
« Re: nove vs ojete
Zralok: Smysl ma koupit funglovku, kdyz nekdo planuje
s ni hodne najezdit (40 kKm v roce) a nebo ji chce mit
dlouho (typicky postarsi lide)... No nic.
A k tomu vyfuku. Ja mam na Brave 4 roky stary,
puvodni, najeto 145 kKm... Uznavam, do brambor nedozije,
ale jeste drzi a neprofukuje.
Vis, ono je tezke priznat "jsem vul, koupil jsem spatne"... Ale ma pravdu,
ta jeho Fabka ma vetsi cenu... trzni. Nevim proc jsou tak
cenene, ale je mi to jedno. Ja si ji kupovat nebudu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
trosku vetsi ruce, nez normalni... ehm, OSTATNI lide
a kdyz jsem jednou zarovku v potkavacich svetlech
menil, tak jsem na to za a/ nevidel (je zvlastni, ze jsem vzdy menil
zarovky za tmy :-)) a za b/ jsem ji tam nemohl usadit
a vratit zpet ten kryt... Takze jsem rad, ze to
nejak sviti a na nejake experimenty se nechystam :-)