Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  09:36

« Re: To Adyn

A zarovky pouzivam ty, co tam jsou, protoze mam
    trosku vetsi ruce, nez normalni... ehm, OSTATNI lide
    a kdyz jsem jednou zarovku v potkavacich svetlech
    menil, tak jsem na to za a/ nevidel (je zvlastni, ze jsem vzdy menil
    zarovky za tmy :-)) a za b/ jsem ji tam nemohl usadit
    a vratit zpet ten kryt... Takze jsem rad, ze to
    nejak sviti a na nejake experimenty se nechystam :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  09:34

« Re: BoB_: Blikani pri zamykani a odemykani

JirkaV: Skvela prace... Snad se na to take nekdy
    dostanu :-) Cirou naaahodou jsi nemeril, na jake
    proudy maji byt dimenzovany ty spinaci kontakty
    tech (toho) rele? Ja ze bych do toho tedy take
    sel, kdyz jsi si dal tu praci a vymyslel to a sepsal :-)
    No asi koupim minimalne 1A, radeji tak 3A...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  09:06

« Re: Žárovky

Používám Tungsram MegaLight, svítí to výrazně líp, než s obyč Osram. V dálkových mám 100W. Prodávají se třeba na www.kmoch.cz, docela výběr
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 30.01.03  08:04

Díky za radu. Máš nějakou webovou adresu kde se dají ty žárovky koupit? Jo jinak ta mnou uváděná cena byla za pár.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.03  17:22

Já používám v potkávačkách H1 Osram Cool Blue(žádná modrá se nekoná, ale svítěj ostře bíle a líp). A do dálkovek dám H1 Osram Silverstar +50%. Ta tvoje cena je přehnaná, aspoň pokud to jsou H1, ty se daj do 180/ks na inetu sehnat.
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 29.01.03  15:57

« Re: Žárovky

Já svítím se standardními halogenkami a zejména na potkávací je to bída (musím podotknout, že v tomto parametru je Fábia jednoznačně lepší). Takže si pořídím nějaké ty vícesvítící. Tušim jsem viděl Osramky +30% za cca 550,-. Takže půjdu do toho.
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.03  13:56

« Žárovky

Otázka do diskuse, čím svítíte a jaký s tím máte zkušenosti (hlavně nepište, že světlama a žárovkama:)).
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.03  07:37

« BoB_: Blikani pri zamykani a odemykani

Cau, mam to :-) Nakonec jesm to musel vyresit jinak (2 relatka), protoze je potreba spinat 2x2kontakty (blinkry L, P) a prepinat napajeni prerusovace blinkru - to, co dela spinac varovnych svetel (jinak by to bliklo jedine se zapnutym zapalovanim). Spinac se vydloubne snadno po vysroubovani listy se spinaci mlhovek... ma dva konektory. V horni rade se musi prostredni (tmavomorocerveny) spojit s obema krajnimi (svetle modra, svetlemodrocerna). V dolni rade se musi tmavomodrobily (s klidu spojen se tretim zleva (po smeru jizdy) spojit s kontaktem uplne vlevo (viz schema). Napajeni relat je z modulu centralu z kontaktu M1 a M2.

Puls pro zamykani a odemykani trva asi 1 sek, takze neni potreba ho nijak prodluzovat (myslim si). Zamkne to a potom to tak trosku line blikne. Ale blikne :-))
    Je to docela v pohode, akorat pry neexistujou maly relatka v provedeni na tistak se tremi prep. kontakty, proto tam mam dve. J.
  • 00 Reagovat !

foto

27.01.03  15:07

« Bez nadpisu

Vyklepal bych zase Bravu, designove neni nic lepsiho:-)). Specham domu, musim to polepit jeste za svetla.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  14:37

« Re: zkusenost s meluzinou

mfilip: Jako byla ta reklama na tu 206, co
    si ji ten manik "vyklepal" z neceho jineho :-)
    Co budes mit ty? Mareu? MB S?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  12:38

ten zvuk je od 80-110, pak se ztraci. To okno zkusim prelepit, nejsem si jisty, jestli jsem ho prelepoval. Kez by to bylo ono, ted kdyz uz mam konecne dokompletovany vyfuk je nyni tissim vyfukem ta meluzina markantnejsi. Hned dneska udelam z auta testovanou maketu nejakeho noveho auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  11:04

mfilip: Holt musis jezdit rychleji, nez zvuk.
    A neodstava ti take ten roh tesneni u predniho
    skla?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  08:37

mne taky nejak a meluzina trapi od zacatku a nemuzu na to prijit co to dela, mel jsem odmontovanou antenu, zasterky, vymenene pneu, isolepi zalepene vsechny mezery v kapote, na svetlech, zalepene mlhovky, mel jsem sunadany spodni kryt motoru a furt ta meluzina. Zbyva jseste zalepit predni dvere ridice. Mel jsem i auto na zvedaku a zkousel jsem jej naprazndo rozjet na 90km/h a nic ( myslel jsem ze to muze delat prevodovka ). Hazim si masli a jednu dobu jsem to auto chtel kvuli tomu prodat.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.03  12:04

« Re: nove vs ojete

Ja mel stejny problem rozhodovani mezi : Fabii, Getzem nebo Novym Puntem. Fabie vypadla v prvnim kole zustal Getz nebo Punto. Getz vypadl pojedne nasteve delera v Uh Hradisti - Takovy pristup sem jeste nezazil ,clovek tam chce utratit kopu penez a oni se tam chovaj jak k doternemu hmyzu!!!. Zustalo Punto.Dalsi rozhodovani bylo koupit ve Zline nebo v Uh Hradisti .Mrkl sem se na www. obou firem a rozhodovani bylo opet jednoduche na [odkaz] sem se nedozvedel skoro nic zadna extra nabidka e-mail mrtvy (Doted mi nedosla odpoved od 6.1) tak sem skusil [odkaz] dobry web zajimava nabidka vozy skladem byly vyfocene odpoved na e-mail do okamziku vcetne konkretni nabidky.Zajel jsem tam a maj tam takovyho prodejce ze sem chtel auto za cca 240 tisic a odhazel sem maximalne spokojen z autem za 280 tisic (Umi prodavat:))). Tak a ted slovo do diskuze : Mate nekdo s Vencarem nejake skusenost ?? Jake mate skusenost s prodejci nejen s novymi vozy ale i s autobazary ???
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.03  11:37

ad: Já myslel, ze půjdeš radši do tunningu typu senior, s přídavným spalováním..:)
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 24.01.03  10:59

Ano, ano zejména výkon oceňuji. Hodlám pro snížení užitečné hmotnosti a následné zvýšení koeficientu kW/kg udělat tuning typu Junior... :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.03  10:58

pozn. on nema fabku, on ma felcku, kterou chtel dat jako protiucet za fabku
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.03  10:56

Takže předpokládám, že ses rozhodl pro kvalitu, prostor a výkon...pro fabii :):)
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 24.01.03  10:33

Porovnejte jestli jsem za 278k koupil dobře:
    Mohl jsem se rozhodnout mezi - a) Fiat Marea 100SX rok a půl stará, metalíza, centrál, okna v el., automatická klima, elektrony, rádio atd. najeto 27.000,- (opravdu), nebo za b) nová, ale úplně holá Fábie?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.03  10:14

Zralok: Smysl ma koupit funglovku, kdyz nekdo planuje
    s ni hodne najezdit (40 kKm v roce) a nebo ji chce mit
    dlouho (typicky postarsi lide)... No nic.

A k tomu vyfuku. Ja mam na Brave 4 roky stary,
    puvodni, najeto 145 kKm... Uznavam, do brambor nedozije,
    ale jeste drzi a neprofukuje.

Vis, ono je tezke priznat "jsem vul, koupil jsem spatne"... Ale ma pravdu,
    ta jeho Fabka ma vetsi cenu... trzni. Nevim proc jsou tak
    cenene, ale je mi to jedno. Ja si ji kupovat nebudu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…