Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  18:58

« Re: nové Fiat stránky

Pěkný, stránky o novém Puntu sem myslím ještě neviděl, seznam webů o FIATu je super, já většinou hledám info na fiat.mysteria
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  18:47

Taky mam stranky na [odkaz] posudte:)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  08:28

Bob_: Tak pro Lynx asi ne :-) Musel bych predelat celou koncepci stranek. Holt trochu grafiky si stahnout musis :-( neni ji tam zase tak moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  07:53

7thatom: A pro lynxe (textovy prohlizec) se budes take
    snazit :-)? Ne, vazne. V nejhorsim pripade pouzivam Mozillu,
    ta nejakou Javu ma...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  07:51

« Re: BoB_: Blikani pri zamykani a odemykani

JirkaV: No ja jsem strasne liny. Maximalne bych
    chtel, aby to pri zamknuti bliklo dvakrat a
    pri odemknuti jednou... A to nevim jak udelat,
    takze takhle to necham :-) Uz takhle je to super,
    za 2000 Kc mit dalkove ovladani, to jde. Nemohu
    od toho chtit moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.03  14:41

pěkný ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.03  14:37

Skvělé. Stačí to i takhle, ne? Nebo budeš puls prodlužovat, aby to bliklo víckrát?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.03  13:31

Bob_:sorry, ale budu se snažit to zprovonit i pro Nestcape a spol. Je to problém horního rozbalovacího menu, jinak s kompatibiltou není problém. 7thatom
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.02.03  10:45

« Re: Vojín Kotas má dotaz.

Prodava se silikonovy sprej (takove sede baleni s tyrkysovym autem), ten je dobry na gumy na dverich a na kastli. Zamky + ovladani centralu a tycky promazat bud grafitem, nebo WD 40 (ten je asi na vsechno - alespon ja jej pouzivam jako vselek). Ty zamky jsou delany tak, ze cim vic za ne pacis, tim vic se kousou.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.03  10:23

7thatom: Skoda, ze si na tom Webu moc nepoctu...
    Holt mam nekompatibilni prohlizec s tvym MS IE only kodem :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.03  08:02

JirkaV: Tak uz take blikam :-) Sice nechapu, jak
    ti to mohlo trvat jen 20 minut...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.03  07:58

« Re: Vojín Kotas má dotaz.

IMHO namazat... Pokud to nebude stacit prostriknout "z venku",
    tak sundat tapecirung...
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.03  20:44

« Vojín Kotas má dotaz.

Dobrý den. Stal jsem se také majitelem krásné Marey 1,6 sedanu. Ale v současných mrazech mám problémy se zámky ve dveřích. U řidiče jde jen napůl. Dveře za řidičem neotevřu za mrazu vůbec. Na druhé straně zatím otevřu oboje dveře. On centrál spuštěný u řidičových dveří sice cvakne, ale ty dveře se jen jakoby uvolní a otevřít nejdou. Máte někdo podobné zkušenosti ? Ne, že bych to komukoliv přál.
    Zdraví Frankie
  • 00 Reagovat !

foto

01.02.03  15:37

« nové Fiat stránky

Chlapi, pokud máte zájem mrkněte se na fiatbravo.wz.cz, rozjíždím nový web o fiatech - specielně Bravech. Je tam i diskuze,bazar takže dost prostoru pro každého. :-). Díky mnohým z Vás za zaslané informace, které použiji. 7thatom
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.03  09:47

« Re: to Adyn

Moje zkušenosti jsou podobné v potkávačkách mám už přes rok Osram Cool Blue 55W, v dálkách mám ani nevím jaké, původně jsme si koupil Osram Silverstar, že je vyměním ale svítí dost dobře, takže jsem je zatím schoval, v mlhovkách mám Osram All season a do špatnýho počasí jsou dost dobrý. Když svítím potkávačkama a mlhovkama je světla za každýho počasí dost, a když na někoho posvítími v létě za bílý dne všema tak vidím "jak se mu pálí lak", takze pohoda. Souhlsím s tím, že ty Cool Blue mají do modré trochu daleko, ale světlo je jasné, příjemně namodralé. Obecně se mi ale zdá, že ve srovnání s jinými vozy svítí Marea v dost úzkým přesně ohraničeným kuželu před sebe (asi tím že potkávačky jsou víc do středu)a po stranách krajnice je to slabší..
  • 00 Reagovat !

foto

31.01.03  00:00

« to Adyn

žárovky jsou na www.vamos.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.03  18:06

« Re: Žárovky

No, ja jsem dal 100W na Deltu Nuovu a behem dvou dnu byly usmazeny. Vrele nedoporucuju! zacpa, zavory, semafory - vsude tam se to nechladi a i kdyz to clovek vetsinou hlida a prepina, nelze se ubranit prehrati. V dalkovych jsem ve vsech vzdycky 100w a to je v pohode, preci jen se tak moc nepouzivaji.
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 30.01.03  14:01

Přesně, toho se také bojím. Zejména plastová parabola tím trpí. Takže chci něco s vyšší svítivostí ale s pokud možno stejnou "watáží".
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  12:55

Je teda fakt, ze klasicke 55VA v Brave moc nesviti. CHtel jsem tam dao 100 VA, ale mel jsem strach, aby mi to nepropalilo diry v reflektoru, gor ted, kdyz se sviti cely den
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  10:38

BoB_: Prepinaci relatko je 5A (napajeni pro pristrojovku) - nic jsem ale nemeril (mel ho kamarad doma) a spinaci pro blinkry je 3A :-). Na druhou stranu, kdyz jsem videl ty dratky (tomu se draty rict neda) kteryma je to zapojeny, prurez 0,75 a nax. 1 mm2, tak neni co resit... Pripajel jsem relatka na univerzalni desku, dal plochej 6x0,75 + 2 draty napajeni z modulu DO. Pripojit to do auta je veci pul hodiny :-) akorat desne prselo :-( Good luck!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…