Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Re: BoB_: Blikani pri zamykani a odemykani
JirkaV: No ja jsem strasne liny. Maximalne bych
chtel, aby to pri zamknuti bliklo dvakrat a
pri odemknuti jednou... A to nevim jak udelat,
takze takhle to necham :-) Uz takhle je to super,
za 2000 Kc mit dalkove ovladani, to jde. Nemohu
od toho chtit moc. -
"-- skrytý --" 03.02.03 10:45
« Re: Vojín Kotas má dotaz.
Prodava se silikonovy sprej (takove sede baleni s tyrkysovym autem), ten je dobry na gumy na dverich a na kastli. Zamky + ovladani centralu a tycky promazat bud grafitem, nebo WD 40 (ten je asi na vsechno - alespon ja jej pouzivam jako vselek). Ty zamky jsou delany tak, ze cim vic za ne pacis, tim vic se kousou. -
« Vojín Kotas má dotaz.
Dobrý den. Stal jsem se také majitelem krásné Marey 1,6 sedanu. Ale v současných mrazech mám problémy se zámky ve dveřích. U řidiče jde jen napůl. Dveře za řidičem neotevřu za mrazu vůbec. Na druhé straně zatím otevřu oboje dveře. On centrál spuštěný u řidičových dveří sice cvakne, ale ty dveře se jen jakoby uvolní a otevřít nejdou. Máte někdo podobné zkušenosti ? Ne, že bych to komukoliv přál.
Zdraví Frankie -
« Re: to Adyn
Moje zkušenosti jsou podobné v potkávačkách mám už přes rok Osram Cool Blue 55W, v dálkách mám ani nevím jaké, původně jsme si koupil Osram Silverstar, že je vyměním ale svítí dost dobře, takže jsem je zatím schoval, v mlhovkách mám Osram All season a do špatnýho počasí jsou dost dobrý. Když svítím potkávačkama a mlhovkama je světla za každýho počasí dost, a když na někoho posvítími v létě za bílý dne všema tak vidím "jak se mu pálí lak", takze pohoda. Souhlsím s tím, že ty Cool Blue mají do modré trochu daleko, ale světlo je jasné, příjemně namodralé. Obecně se mi ale zdá, že ve srovnání s jinými vozy svítí Marea v dost úzkým přesně ohraničeným kuželu před sebe (asi tím že potkávačky jsou víc do středu)a po stranách krajnice je to slabší.. -
"-- skrytý --" 30.01.03 18:06
« Re: Žárovky
No, ja jsem dal 100W na Deltu Nuovu a behem dvou dnu byly usmazeny. Vrele nedoporucuju! zacpa, zavory, semafory - vsude tam se to nechladi a i kdyz to clovek vetsinou hlida a prepina, nelze se ubranit prehrati. V dalkovych jsem ve vsech vzdycky 100w a to je v pohode, preci jen se tak moc nepouzivaji. -
« Re: BoB_: Blikani pri zamykani a odemykani
BoB_: Prepinaci relatko je 5A (napajeni pro pristrojovku) - nic jsem ale nemeril (mel ho kamarad doma) a spinaci pro blinkry je 3A :-). Na druhou stranu, kdyz jsem videl ty dratky (tomu se draty rict neda) kteryma je to zapojeny, prurez 0,75 a nax. 1 mm2, tak neni co resit... Pripajel jsem relatka na univerzalni desku, dal plochej 6x0,75 + 2 draty napajeni z modulu DO. Pripojit to do auta je veci pul hodiny :-) akorat desne prselo :-( Good luck!