Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Zdravím majitele Fiatů
Před měsícem jsem po celozimním shánění informací zakoupil Fiata Mareu 1,6 sedan,před 3 dny objevil tento chat,poctivě přečetl všech 1320 příspěvků a rozhodl se také zapojit.Původně jsem chtěl 1,2 Brava,ale pak jsem náhodou uviděl sedan,který jsem do té doby neznal a bylo rozhodnuto.Všem zatím dík za poskytnuté informace v příspěvcích. -
« Bez nadpisu
Obcas se tak divam na inzeraty aut a s desem sleduji, ze ty ceny nejak nepadaji. Ani u Fiatu. Kdyz jsem v r. 2000 chtel Bravu, videl jsem v bazaru nadhernou v cerne metalize 1.2 16V 25tKm s manualni klimou a ABS, 8 mes. starou za 275 tKc. Dnes se divam na inzeraty a vidim tam Bravu 1.2 z 99 se 35 tkm bez klimy a ABS za 250 tKc. -
« Problém s převodovkou
Zdravím, mám Mareu 1,9TD a zlobí mě převodovka. Stalo se mi, že zadní rychlosti(2,4,R) nezapadávají do konce, řadit jde, ale občas se to musí přidržet. Už jsem to měl jednou v servisu (cca 3týdny) a řekli mi že promazali táhla a přestalo to a nic jiného tam nenašli.
Předevčírem znovu, ale zachvíli to přestalo. A dneska zas. Nevíte někdo co s tím.
Díky za každou radu. -
« Re: spousta chvaly na Passat
Sice to sem nepatří, ale musím k tomu něco napsat: Koupili jsme na bývalou firmu v roce 1996 NOVÉHO Passata Variant TDI (66 KW). V průběhu záruky, co si pamatuju bylo vyměněno: 2x brzdové kotouče vpředu, 1x tlumiče v předu, spodní ramena, svivlé čepy, ložisko PP kola, horní uložení předních trlumičů a kompresor klimatizace. Trošku dost, ne? Made in Germany. Tolik věcí jsem nemusel nikdy vyměnit ani na jednom z mých Fiatů. -
« Re: letni pneu na Mareu
Jako pomoc shury pred definitivnim nakupem gum mi prisly nove testy na e-pneu.cz.
Kumho KH11 dopadlo velmi dobre (4. z 11) v testu
"Autobild 2003 (DE) 205/55 R16 W", kdezto Bravurisky a Matador MP35 dopadly dost spatne v testu "ADAC 2003 (DE) 186/60 R14 H".
Navic KH11 mely "za jedna" v aquaplaningu, coz mne u letnich gum dost zajima, takze je rozhodnuto. -
« Prodám FIAT MAREA WEEKEND HLX 1.8 16v
koupeno 10/98, najeto 127tkm, dovoz Italie (po prvnim majiteli - serviska, italsky TP, černá metalíza, nikdy nehavarovana, po nekuřákovi!! světlý interiér, 2xairbag, ABS, alarm + centrál na DO, 3xklíče, elektrony + letni pneu Kleber, + 4x zimni pneu Good Year, radio s ovladanim na volantu, automaticka klima, stavitelna sedacka ridice a volant, check control, mlhovky, odstrikovace svetel, 4xelektricke okna + zrcatka vcetne vyhrivani, lokenti operky, hagusy, koberce, priprava pro prepazku za zadnimi sedadly, zadni roletky, po vymene vsech naplni, rozvodů, filtrů, svicek, brzd,stěračů ... auto bez investic. Prodejni cena 195 000,- .
tel: 607/892878 okr. Blansko
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!