Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« recenze
Obcas koukam na i-netu po bazarech a na AAA auto se mi docela libi recenze na jednotliva auta, ktere nejsou psany nejakym strohym stylem, ale normalne, jako kdyby to rikal vas kolega. Vypada to, ze to pisou z vlastnich zkusenosti. No a myslel jsem, ze v AAA nemaji radi Fiaty, ale spletl jsem se, Bravu a Stilo tam celkem ocenuji. ajimava je i recenze k P307 -
« Re: CD-changer k integrovanému rádiu FIAT - help !!!
Tohle jsem resil u sveho Stila taky. Tvrdili mi, ze jiny menic nez ten od Fiatu tam nedam. Nemel jsem moc cas to resit. Dodali mi Blaupunkt za 13 000,- Ten se da samo koupit i normalne, ale nevim, jestli tam neni nejaky specialni kabl, takze jsem pro jistotu vzal to co mi navrhli. -
« ladaH
Také jsem si jeho příspěvků všiml.Přijde mi jako malé dítě,které ostatním závidí jejich hračky,tak na ně alespoň plive. Asi má zlou ženu,která ho doma nepustí ke slovu a tak se prezentuje na netu a připadá si VELIKÝ.Zaslouží naše politování a pochopení. Jako AUTO má zřejmě BMW.
« Pro Adyna a Liboral
O zkušenosti se podělím rád,od toho jsme tady.Mám Mareu z roku 1999 ve výbavě ELX,což zahrnuje ABS,airbag řidiče,centrál,posilovač řízení,tonovaná skla,autoklimatizaci/ta je fakt perfektní-doporučuji každému/,nastavitelný volant i sedadlo řidiče a pár dalších drobností. Mám ji zatím 6 týdnů,najel na našich "velmi kvalitních" silnicích asi 3 500km,spotřeba 7,4 l,potíže žádné,dojmy nádherné.Trochu mi začalo drnčet rádio,což spravil sprej WD 40 a kousek bužírky,jinak vše funguje,je to tichý,pohodlný,prostorný vůz,který i na okolí zapůsobí a téměř nikdo z laické vařejnosti ho nezná.Ještě k těm silnicím - jsem od Znojma a věřte,že tady jsou zřejmě nejhorší cesty v republice. -
« CD-changer k integrovanému rádiu FIAT - help !!!
Nevíte náhodou někdo, jakou značku CD-changeru koupit k integrovanému rádiu FIAT, případně jaké parametry musí splňovat?. Rádio je ve voze FIAT MAREA a s changerem umí komunikovat.
Díky moc za odpověď
honza.antonin@quick.cz -
« Re: Zdravím majitele Fiatů
Ahoj Lubore.
Já uvažuji o koupi Marei na podzim a jsem v situaci jako jsi byl asi Ty nedávno - sháním informace.Hlavně co se týče spolehlivosti a na co by si měl kupec ojetiny dávat bacha. Nechtěl by ses se mnou podělit o pár zkušeností? Moc dík. libor.jav@seznam.cz -
« Re: Manuál k Bravě
Ták jsem si dneska konečně nastavil čas na rádiu, tematicky vycházeje z toho návodu (je to jinej typ). Tolik k lepší stránce manipulace s rádiem. Pak jsem ukládal stanici do paměti a držel jsem čudlík s předvolbou č.1 tak mocně, až se nejen uložila stanice, ale taky zamáčkl knoflík do polohy trvale zapnuto, je prostě takovej propadenej vůči ostatním. Nestalo se to někomu taky, jak se to dá vytáhnout? Blbý je, že při tom totálním zamáčknutí knoflíku s předvolbou č.1 nejedou moc dobře ty ostatní :-( -
« Re: Manuál k Bravě
to BOB: díky moc za manuál k rádiu, je toho fakt dost stránek. Já jsem myslel, že by stačila taková tabulka na tři stránky s popisem funkcí jednotlivejch knoflíků (že by byla jen v německé verzi ?:-), s tím polopatistickým povídáním je to mnohem lepší.