Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.01.04  16:03

« Ovládání radia na volantu

Mám od srpna loňského roku Mareu Weekend 105 ELX s motorem 1,9 JTD/77kW,rok výroby asi 2000 dle TP.Od začátku mě nejde ovládat radio na volantu.Nevíte někdo ,kde by mohla být chyba?Jak poznám jaký je tam typ rádia,když na něm není žádné číselné označení?Jinak jsem s vozem moc spokojen.
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 16.01.04  17:47

« Zadní repro u Marey Weekend

Tak jsem si dnes koupi zadní reproduktory. Celej natěšenej jsem je tam před chvilkou dal(kabely tam jsou připraveny od výrobce), zapojil a nic. Ani si nevrznou. Nevíte někdo, v čem může bejt problém?
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 15.01.04  16:59

« Re: Re:

To mfilip: Ne. Já su z Brna, ale zrovna pracuju v Praze, takže by asi byla nejlepší ta dobírka. Ťukni mi na můj mail adyn@email.cz svůj mail a já ti obratem pošlu adresu na kterou to můžeš zaslat. Ty svíčky NGK jsou BKR6EKC ?
  • 00 Reagovat !

foto

15.01.04  15:30

« Na jakých gumách jezdíte v létě ?

Protože jsem svou Mareu koupil se zimními gumami, budu kupovat letní, poraďte co vzít. Tipuju tak Bridgestone EVO 330,Continental ECO Contact nebo Michelin E/?/...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.04  09:48

« Re: Re:

No jsem z Ostravska, takze kdyz selze osobni setkani, muzu ti to poslat postou treba na dobirku, nebo nejakym podobnym zpusobem. Ale zda se mi, ze jsi tu odnekud z Ostravska.
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 13.01.04  07:41

« Re:

To mfilip. Bral bych svíčky NGK a Jak na to Fiat Bravo/Brava. Jak se můžeme domluvit?
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.04  21:24

« Kolísá mi volnoběh

Kamarádi, poraďte! V září jsem koupil Weekend 1,8 a jsem s ní spokojen, ALE opakuje se mi kolísání volnoběhu /700 - 1500 po zahřátí motoru/. V servisu naznali, že je to škrticí klapka, vyčistili ji a měsíc to bylo O.K. Teď to začalo znovu, co s tím ?
  • 00 Reagovat !

foto

09.01.04  10:05

« Bez nadpisu

Vyprodej skladovych zasob pro 1.8 16V: KN filtr do boxu, 30 tkm, p.c. 2000 Kc, nyni 1000 Kc, svicky NGK, 100 km, p.c.170 Kc, nyni 90 Kc, knizka "Jak na to Fiat Bravo/Brava", p.c. 600 Kc, nyni 300 Kc, vzhledem k bezporuchovosti Fiatu, jako nova.Kdyby neco, sak vite co.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.04  17:18

« Re: podobnost Bravo/Brava - Marea?

Kde, pliiiiiiiis?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.04  14:36

Nemá fiat manuály na svým webu? Na stilo jsem ho tam bez problémů našel... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.04  14:29

Pošli mi prosimtě na sebe mail na fiat.mysteria@email.cz, něco mě napadlo ohledně toho manuálu a chtěl bych se s Tebou domluvit, díky.
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 05.01.04  14:21

Rozdíly Bravo/Marea: (už jsem je popsal i v prvním příspěvku k Marey v fiat.mysteria)

Na první pohled se zdá, že Marea je jen Brava s kufrem (často to taky "odborní" novináři tvrdí) a rozdíly začínají až za B sloupkem. Opak je pravdou - z karosářských dílů má Marea s Bravou shodné jen přední dveře a kapotu motoru. Nárazník je jiný (více vystrčený a širší) a i přední blatníky jsou širší a mají jiný tvar blinkru

Přední náprava má větší rozchod a zadní je konstrukčně také jiná. Obecně je Marea naladěna více na pohodlí.

V interiéru je hlavním rozdílem jiný středový tunel, kde je u Marey přívod vzduchu k zadním místům. Do faceliftu v 99 měla Brava kratší přední sedáky, potom tam dávaly ty z Marey.

Co se týká ovládání tak o nějakých významějších rozdílech nevím.

Jak jsem kdysi slíbil to oscanování a pak se na to vyto tak s jejich kopírováním nemám problém. Kdo máte zájem tak mi pošlete email na adyn@email.cz ať vím kolik kopií mám udělat. O ŽÁDNOU FINANČNÍ ODMĚNU NESTOJÍM!!! - Jinak manuál mám na Mareu sedan po faceliftu - čili 99. Manuál k rádiu je v něm však ke starším typům, ale udělal jsem si kopie z manuálu novějšího, takže i ty poskytnu.
  • 00 Reagovat !

foto

05.01.04  10:31

« podobnost Bravo/Brava - Marea?

...honba za manuálem mě dohnala (diky tipům některých z Vás) k vydavatelství kopp z budějic, ovšem mají manuál vč. servisního na Bravo-a, na Mareu nemají a tak se ptám zkušených fiaťáků - jsou tyto vozy výrazně technicky podobné???pokud ne, tak v čem se liší
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.04  15:06

« Re: fiat marea - manuál

TO: ADYN
    ...a tak mě napadlo, bylo by moc drzé chtít to hodit na kopirku a za nějaký obnos (první nápad 300-500 kč) s tím spojený to podobně postiženým jako já poslat poštou??
  • 00 Reagovat !

foto

01.01.04  17:25

« PF 2004

Chlapi a děvčata,přeju Všem do toho roku 2004 vše NEJ,ať nám Fiátci dělají jen radost a všechny kilometry bez nehody.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.01.04  15:43

A nemáš aspoň něco? I to málo by se možná někomu hodilo...
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 31.12.03  09:05

Ta "dobrá duše" jsem já. Úmysl mám dobrý ale bohužel díky své povaze jsem se na to zatím vy**al :-( Podařilo se mi zatím nascanovat jen pár stránek, ale strašně dlouho to trvalo, takže mě počáteční nadšení opustilo. Kdyby to šlo tak lehce jako na kopírce...
  • 00 Reagovat !

foto

30.12.03  15:56

« fiat marea - manuál

tak jsem tady nový...mám FMWeekend 1,9TD a chybí mi manuálek, našel jsem ve starších příspěvcích takový příslibeček, že nějaká hodná duše jej naskenuje a někam jej šupne, prohlídl jsem si i www.f.myst. a prozatím jsem jej nenašel....tak se nesměle ptám jelipak někde kýžený manuálek v CJ či AJ k mání???? děkuji dopředu za zprávu a event. kontakt cpolasek@seznam.cz
  • 00 Reagovat !

foto

29.12.03  21:07

« Originální rádio do Bravo, Brava, Marea

Měl bych na prodej originální velké FIAT rádio, je ve 100% stavu, má RDS a běžné funkce, samozřejmě je kazetové .... kdyby měl někdo zájem tak napište na mail : m6564xp@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.12.03  08:39

« Re: Odběr v klidu

Tak jsem to meril presneji a uz vim i cim to je, protoze by to mohlo potkat i nekoho jineho uvadim - v klidu je to 280mA. Z toho cca 200mA dela CD autoradio Roadstar, pokud nema sundany predni panel (i kdyz je vyple a nic na nem nesviti). Jakmile se sunda, poklesne odber celeho vozu na cca 100mA, coz je sice dost, ale vzhledem k mnozstvi doplnkove el. vybavy se s tim uz smirim
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…